mynam3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος, ώστε να μετράω θερμοκρασία σε δωμάτιο κυρίως αλλά και τυχόν πρόγνωση καιρού, εξωτερική θερμοκρασία ασύρματα; Κοιτάζω αυτό από banggood https://www.banggood.com/Digoo-DG-TH8805-Wireless-Five-Day-Forcast-Version-Weather-Station-Full-Color-Screen-Digital-USB-Outd-p-1248355.html?rmmds=buy&cur_warehouse=CN έχει δοκιμάσει κάποιος κανένα; Η αγορά μπορεί να γίνει από οπουδήποτε
cumulus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Πρόγνωση αξιόπιστη ξέχασε την.Κανενας σταθμός δεν μπορεί να κάνει σωστή πρόβλεψη. Για σωστές μετρήσεις μόνο davis weather station .Δυστυχώς είναι πανάκριβοι.
mitskitsamal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Εγω ειχα παρει απο το eshop της konig για την υγρασια και θερμοκρασια και εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος και σχετικα ακριβεις στις μετρησεις με αποκλισεις 4-5 βαθμους στην υγρασια, η θερμοκρασια ακριβης. Εχουν και ξυπνητηρι, και κανουν μια υποτυπωδη προγνωση ημερας. Και ηταν και φθηνοι. 1
Comic maniak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Γιατι δεν φτιαχνεις κατι με raspberry pi? Θα εχεις αρκετα καλες μετρησεις.
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Για να έχεις μετρήσεις κάποιας αξιοπιστίας και να είσαι σε θέση για πρόγνωση, πρέπει να εγκατασταθεί ο σταθμός σε συγκεκριμένο μέρος, συνθήκες και προϋποθέσεις γνωρίζουν οι μετεωρολόγοι. Το μόνο που κάνεις με αυτά που πουλάνε είναι να μετρήσεις την θερμοκρασία στιγμιαία μόνο στο σημείο που βρίσκεσαι. Επίσης καμιά πρόγνωση δεν είναι εντελώς ακριβής, έχει σφάλματα και αποκλίσεις σε σχέση με την πραγματική τιμή. 1
Zerg13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cumulus είπε Πρόγνωση αξιόπιστη ξέχασε την.Κανενας σταθμός δεν μπορεί να κάνει σωστή πρόβλεψη. Για σωστές μετρήσεις μόνο davis weather station .Δυστυχώς είναι πανάκριβοι. Μην εισαι απολυτος. Μονο davis... κατι αγροτες τα παιρνουν αυτα ή επαγγελματιες 2 ώρες πριν, mynam3 είπε Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος, ώστε να μετράω θερμοκρασία σε δωμάτιο κυρίως αλλά και τυχόν πρόγνωση καιρού, εξωτερική θερμοκρασία ασύρματα; Κοιτάζω αυτό από banggood https://www.banggood.com/Digoo-DG-TH8805-Wireless-Five-Day-Forcast-Version-Weather-Station-Full-Color-Screen-Digital-USB-Outd-p-1248355.html?rmmds=buy&cur_warehouse=CN έχει δοκιμάσει κάποιος κανένα; Η αγορά μπορεί να γίνει από οπουδήποτε Ησουνα στο thread που ειχα ανοιξει και διαγραφτηκε; Ειχαμε κανει καλες προτασεις, ωραιος και αυτος που διχνεις 1 ώρα πριν, Comic maniak είπε Γιατι δεν φτιαχνεις κατι με raspberry pi? Θα εχεις αρκετα καλες μετρησεις. Γιατι το θεμα μας δεν ειναι να παρουμε μετρησεις. Δεν ειμαστε τεχνικο λυκειο καιρου 50 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Για να έχεις μετρήσεις κάποιας αξιοπιστίας και να είσαι σε θέση για πρόγνωση, πρέπει να εγκατασταθεί ο σταθμός σε συγκεκριμένο μέρος, συνθήκες και προϋποθέσεις γνωρίζουν οι μετεωρολόγοι. Το μόνο που κάνεις με αυτά που πουλάνε είναι να μετρήσεις την θερμοκρασία στιγμιαία μόνο στο σημείο που βρίσκεσαι. Επίσης καμιά πρόγνωση δεν είναι εντελώς ακριβής, έχει σφάλματα και αποκλίσεις σε σχέση με την πραγματική τιμή. Υποτιθεται μετραει βαρομετρικο, θερμοκρασια, υγρασια. Σιγουρα το κανει, την ακριβεια δεν ξερω. ερωτηση. Ξερει κανεις τι ειναι το atomic clock που γραφουν μερικα; Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Υποτιθεται μετραει βαρομετρικο, θερμοκρασια, υγρασια. Σιγουρα το κανει, την ακριβεια δεν ξερω. ερωτηση. Ξερει κανεις τι ειναι το atomic clock που γραφουν μερικα; Βεβαίως και μετράει, αυτό που θέλω να πω, είναι για να μπορέσεις να κάνεις μια πρόγνωση με τα παραπάνω δεδομένα, δεν αρκεί απλά να μετρηθούν αλλά πρέπει ο μετεωρολογικός σταθμός να βρίσκεται σε συγκεκριμένο μέρος που να επικρατούν συγκεκριμένες μετεωρολογικές συνθήκες, διαφορετικά η πρόγνωση θα έχει υψηλό σφάλμα, επίσης η πρόγνωση προκύπτει από συνδυασμό τιμών και δεδομένων από άλλους σταθμούς. Το μόνο που είσαι σε θέση να κάνεις αξιόπιστα είναι να μετρήσεις τα δεδομένα για το σημείο που είναι ο σταθμός, δεν μπορεί να γίνει πρόγνωση μόνο από έναν σταθμό σε ένα τυχαίο σημείο. Το atomic clock λογικά θα είναι ένα ρολόι που μετράει την ώρα για να καταγράφεις τα δεδομένα μαζί με την ώρα.
Zerg13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Βεβαίως και μετράει, αυτό που θέλω να πω, είναι για να μπορέσεις να κάνεις μια πρόγνωση με τα παραπάνω δεδομένα, δεν αρκεί απλά να μετρηθούν αλλά πρέπει ο μετεωρολογικός σταθμός να βρίσκεται σε συγκεκριμένο μέρος που να επικρατούν συγκεκριμένες μετεωρολογικές συνθήκες, διαφορετικά η πρόγνωση θα έχει υψηλό σφάλμα, επίσης η πρόγνωση προκύπτει από συνδυασμό τιμών και δεδομένων από άλλους σταθμούς. Το μόνο που είσαι σε θέση να κάνεις αξιόπιστα είναι να μετρήσεις τα δεδομένα για το σημείο που είναι ο σταθμός, δεν μπορεί να γίνει πρόγνωση μόνο από έναν σταθμό σε ένα τυχαίο σημείο. Το atomic clock λογικά θα είναι ένα ρολόι που μετράει την ώρα για να καταγράφεις τα δεδομένα μαζί με την ώρα. Αυτο που λες για την θεση δεν ειναι για αυτα τα φτηνα αλλα για συστηματα που μετρανε τα παντα, απο μποφορ , απο βροχη, uv light κτλ...συστηματα επαγγελματικα, davis. Δεν ειναι για αυτα τα ψευτικα που παιρνουμε. Τετοια ακριβα εχει το αστεροσκοπειο. Meteo.gr αν θελετε προγνωση και εχει και απευθειας δεδομενα απο σταθμους ακριβειας http://www.meteo.gr/Gmap.cfm. διαλεγεις την πολη σου Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
mynam3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, katz είπε Που μενεις? Αθήνα 13 ώρες πριν, mitskitsamal είπε Εγω ειχα παρει απο το eshop της konig για την υγρασια και θερμοκρασια και εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος και σχετικα ακριβεις στις μετρησεις με αποκλισεις 4-5 βαθμους στην υγρασια, η θερμοκρασια ακριβης. Εχουν και ξυπνητηρι, και κανουν μια υποτυπωδη προγνωση ημερας. Και ηταν και φθηνοι. Έχεις κάποιο link; 11 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ησουνα στο thread που ειχα ανοιξει και διαγραφτηκε; Ειχαμε κανει καλες προτασεις, ωραιος και αυτος που διχνεις Όχι, έψαξα και δεν βρήκα κανένα θέμα. Θα παραγγείλω μάλλον αυτόν που παρέθεσα και βλέπουμε.
niktac Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 . Για σωστές μετρήσεις μόνο davis weather station .Δυστυχώς είναι πανάκριβο. Ε καλά δεν τους λες και αξιόπιστους....
katz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Παρε ενα πολυ φτηνο εσωτερικου χωρου Στην Αθηνα εχει απειρους αξιοπιστους σταθμους το μετεο. Δεν εχει νοημα να μετρας την εξωτερικη ΥΓ. Προγνωση απο σταθμο δεν εχει κανενα νοημα. Ο σταθμος μετραει. Πως ακριβως να σου βγαλει προγνωση? Προγνωση μονο απο καιρικα μοντελα γινεται
tornado Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 εγω θα σου προτεινα να παρεις αυτον https://www.aliexpress.com/item/Digoo-DG-TH8380-TH8380-Wireless-Touch-Screen-Thermometer-Hygrometer-Weather-Station-Thermometer-Outdoor-Forecast-Sensor-Clock/32845944387.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dFMqh4p φτηνη αλλα καλη επιλογη, τωρα τα 5 days forecastδεν καταλαβαινω πως τα βρισκει αλλα οκ. Εγω ηθελα επειδη εκανα ανακαινιση να ξερω την διαφορα εσωτερικης - εξωτερικης θερμοκρασιας σε αυτο το επιπεδο ειμαι οκ.
Shineboy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Έχω πάρει τον DIGOO DG-TH8868 έχει σωστές ενδείξεις αλλά δεν έχει μεγάλη εμβέλεια ο εξωτερικός αισθητήρας στα 6 μέτρα περίπου που τον έχω τώρα είναι οκ αλλά σε παραπάνω απόσταση χάνει το σήμα μερικές φορές μ΄ αρεσει όμως η οθόνη του είναι μεγάλη και αρκετά φωτεινή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα