~mxls~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, dolcegusto04 είπε Σημερα το πρωι πηγα Public Ερυθραιας για το God of War , επρεπε να ησασταν εκει να δείτε ΠΟΣΟ τραγικοί είμαστε οταν πρόκειται για Apple δεν το εχω ξαναδεί, ορμήσανε όλοι ήταν μόνο 7 τα Iphone και η ατμοσφαιρα ηταν στα πρόθυρα του ξύλου όλοι μιλούσαν με τσαμπουκά απογοητευτική εικόνα Όποτε λέμε ότι είναι τέρμα βλάκες όσοι πορώνονται με την Apple και την κάθε Apple, στην λένε και από πάνω. 55 λεπτά πριν, iCyd είπε Το εχω απορια , παρελαβε κανεις? Εμενα δικο μου ατομο εφαγε κλασικο ακυρο το πρωι που πηγε να παρει τη συσκευη. Τους ειχαν στο περιμενε μεσα στο καταστημα ποση ωρα και τελικα τους ειπαν δεν υπαρχουν . Δεν έχασε και τίποτα, εκτός απ'τον χρόνο του. 2 2
Fotia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 To 6S στα 369 euro https://www.mediamarkt.gr/el/product/_apple-iphone-6s-32gb-space-gray-1188123.html
angelwithyou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, Fotia said: To 6S στα 369 euro https://www.mediamarkt.gr/el/product/_apple-iphone-6s-32gb-space-gray-1188123.html δεν αξιζει τετοια διαφορα απο το 6αρι. 2
vargas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δεν αξίζουν τα 6 άρια με αυτή την τραγική μπαταρία . Είναι για γέλια 1
ChrisN.S. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 θα πάρω δύο να έχω για τα επόμενα δέκα χρόνια apple! 1
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Γιατί το παρόν νήμα υπάρχει στο forum των προσφορών; Υπάρχει λογική στο να ανοίγουμε τόπικς που να αφορούν αρχαιότητες; Δηλαδή αν αύριο κάποιο μαγαζί πουλάει το S5 για 150 ευρώ θα είναι προσφορά ξέρω 'γω; 2 1
MikeJ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Εντωμεταξυ το 6s παίζει από 347 σε σκρουτζομαγαζα χωρίς black friday και το media markt το διαφημίζει σαν την σούπερ ντουπερ black friday προσφορά....
Philippe Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Εγώ στη δικιά μου είπα ότι είναι ίδιο με το καινούριο το iphone 8. Αυτή κατάλαβε ότι είναι το ίδιο το 8 και έτσι περάσαμε ένα υπέροχο βράδυ 😛 3
cpavlidi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) για καποιον που θελει καινουργιο τηλεφωνο(οχι μεταχειρισμενο) και να φοραει iOS 12αρι τα 200 ευρα για το iphone S 32GB ειναι ονειρο θερινης νυκτος. τσιμπησα ενα το πρωι, δεν ειχε πολλα ομως επρεπε να ειχαν πιο πολλα καβαντσα. αδιαφορω που εχει 1 GB RAM σημασια εχει οτι τρεχει το 12αρι ιOS. Το οτι ειναι παλιο μοντελο ειναι, αλλα με 200 ευρω θα επερνα καμια κινεζια τυπου xaiomi ή huawei εγω προτιμισα τον Καλιφορνέζο 🤑 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από cpavlidi 1
turbat0s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, cpavlidi είπε εγω προτιμισα τον Καλιφορνέζο Κινέζος είναι και αυτός με ρούχα καλιφορνέζου.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 11 minutes ago, cpavlidi said: για καποιον που θελει καινουργιο τηλεφωνο(οχι μεταχειρισμενο) και να φοραει iOS 12αρι τα 200 ευρα για το iphone S 32GB ειναι ονειρο θερινης νυκτος. τσιμπησα ενα το πρωι, δεν ειχε πολλα ομως επρεπε να ειχαν πιο πολλα καβαντσα. αδιαφορω που εχει 1 GB RAM σημασια εχει οτι τρεχει το 12αρι ιOS. Το οτι ειναι παλιο μοντελο ειναι, αλλα με 200 ευρω θα επερνα καμια κινεζια τυπου xaiomi ή huawei εγω προτιμισα τον Καλιφορνέζο 🤑 Είσαι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος σε αυτά που ζητούσες και πολύ καλά έκανες που το αγόρασες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η συγκεκριμένη φάρσα είναι προσφορά. €200 για κινητό πενταετίας δεν μπορεί να θεωρείται "προσφορά" σε κανένα παράλληλο σύμπαν. 5
spy94 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, Philippe είπε Εγώ στη δικιά μου είπα ότι είναι ίδιο με το καινούριο το iphone 8. Αυτή κατάλαβε ότι είναι το ίδιο το 8 και έτσι περάσαμε ένα υπέροχο βράδυ 😛 Παπατζα αυτοί (apple) παπατζα και μεις
Zerg13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Malthador είπε Γιατί το παρόν νήμα υπάρχει στο forum των προσφορών; Υπάρχει λογική στο να ανοίγουμε τόπικς που να αφορούν αρχαιότητες; Δηλαδή αν αύριο κάποιο μαγαζί πουλάει το S5 για 150 ευρώ θα είναι προσφορά ξέρω 'γω; Το τερματισες....
qwertyuiop2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά, έλεος με το σπεκάρισμα. 1 gb για ένα τόσο τέλεια optimised OS όπως το iOS είναι υπερ-αρκετά. Οι ανάγκες για 59348 gb προκύπτουν στα android επειδή υπάρχουν χιλιάδες κατασκευαστές, διαφορετικά τσιπ, διαφορετικά περιφερειακά κλπ και πρέπει να καλυφθούν όλα. Η απλ έχει μία γκάμα 5-6 "ζωντανών" συσκευών και με αυτή πορεύει το λογισμικό της. Βλέπω πόσο smooth είναι το 6άρι της κοπέλας μου. Ναι οκ, έχει κακή μπαταρία, αλλά φορτίζει και τρομερά γρήγορα. Σε 20-30 λεπτά φόρτισης έχει πάει πάνω από το 50-60 % με φορτιστή αυτοκινήτου. Δεν έχω αγοράσει ποτέ μου προϊόν άπλ και ούτε πρόκειται, τα θεωρώ κοροϊδία. Αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Το 1gb RAM σε απλ ΔΕΝ είναι το 1γίγα σε android, σε κανένα σύμπαν. 1 1
Zerg13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ontopic. αποτρεπτικο ειναι τα 32gb για μενα. Φτανουν; Και 2) κολλαει τα βιντεο ή τις σελιδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα