Looter Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν θες iOS , παίρνεις το 6αρι με κλειστά τα μάτια. Αν θες Android θα παίξουν ΠΟΛΛΑ μέχρι και την Παρασκευή. Όχι ότι το σονυ δεν είναι καλή προσφορά αλλά θα βγουν και άλλα καθώς μιλάμε για εκατοντάδες συσκευές με Android. Μεγάλο συν η αναβάθμιση σε Android Pie. Σκεψου ότι για συσκευές ναυαρχιδες όπως το S8+ και το Note 8 της Samsung δεν έχουν καν ανακοινώσει ποτε και αν... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Looter
iCyd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιλησα με ενα φιλο που δουλευει στο Γερμανο και μου ειπε οτι μεσα στη βδομαδα θα βγαλουν αρκετες προσφορες (σαβουρες MLS κλπ) και μεσα σε αυτες και iPhone 6S 32GB. Δεν ξερω για τιμη , δεν γνωριζε . Υποθετω αν τωρα εχει 429ευρω στο site , λογικα θα παιξει στο 300αρι . Ειχε βγαλει και περσι (προπερσι?) απο οσο θυμαμαι ο Γερμανος κατι προσφορες σε iPhones και οι μισοι ειχαμε παρει στην τελικη δωροεπιταγη επειδη ειχαμε φαει ακυρο. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από iCyd 1
azuli Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 το οποιο εκτος οτι ειναι παμπαλαιο,μολις του κανεις update θα σερνεται σαν android 8ετιας του κατοσταρικου. ΓΙΑΤΙ να παρεις κατι τετοιο ενω μπορεις να παρεις ενα xiaomi του 2018 με τα ιδια λεφτα που θα το παταει κατω απο ολες τις αποψεις και θα ειναι και τεχνολογιας νεας?? 9 1 1
paylidis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) But, will it bend??? Κατά τα αλλά ντροπή, που τα βρήκαν κιολας... και για να μην παρεξηγηθώ είμαι Apple user in general αλλά αυτό είναι αστειότητα όχι προσφορα Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από paylidis 1
VonLoutsos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 3 hours ago, stathis97 said: 2019 παρα 1 μηνα και για να παρεις κινητο με 1gb ram που κυκλοφόρησε το ΄14.. Ναι αλλά θα έχεις apple. Αξία ανεκτίμητη για μερικούς. Χώρια που.....το 1 Gb είναι αρκετό για να τρέχει το iOS!!!!
iCyd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδια μεταξυ μας τωρα , ειμαι ενας μεσος χρηστης οπως και το μεγαλυτερο ποσοστο εδω . Το κινητο το εχω για συνεννοηση (τηλεφωνα,fb,μηνυματα) , mails και κανα βιντεο στο youtube οταν ειμαι αραχτος. Καθε χρονο βγαινουν κινητα με παρα πολυ καλα specs και ολοι εκστασιαζομαστε με αυτα που βλεπουμε . Στην πραγματικοτητα ομως 9 στους 10 χρηστες χρησιμοποιουν το 1/5 αυτων. Συνεπως τα "τρομερα" specs ειναι καπως "αδιαφορα" . Αυτο που θελω να πω ειναι πως παιρνεις οτι αντεχει τσεπη σου και ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ . Δεν θα κανεις μια αγορα επειδη εχει τρελα specs αλλα δεν σου καθεται ουτε στο ματι , ουτε στο χερι. Τι να το κανω το κινητο που εχει 8 πυρηνες και 6GB ram αν θελω να στελνω mails, να παιρνω τηλεφωνα και βγαζω 3 φωτογραφιες τη βδομαδα? Να λεω οτι καλυτερο κινητο απο "σενα" και απο "σενα" και πιο καινουργιο? Δεν υπαρχει λογος να λογομαχειτε για πραγματα τα οποια δεν εχουν νοημα. Αγοραστε αυτο που σας αρεσει και θα το γουσταρετε . Μην παιρνετε πραγματα επειδη το ενα εχει καλυτερα νουμερα απο το αλλο. *Εκτος και αν αυτο το νουμερο ειναι η τιμη 😛* Καλη καρδια! 15 1
AggelosTz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Υπόψιν ότι το 6 όπως και το 5s που έχω δεν θα πάρουν πολλές αναβαθμίσεις ακόμα. Δεν λέω μια χαρά πήραμε και την δώδεκα. Αλλά πλέον για κάποιον που θέλει iphone να κρατήσει κάποια χρόνια καλύτερα να προσανατολιστεί σε μοντέλα μετά το 6s μην πω καλύτερα μετά το 7.
geodimis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Για μένα οποίος θέλει ντε και καλά apple πάει στο iphone se το μικρότερο-δυνατότερο κινητό της apple που δυστυχώς το σταμάτησε και κατά καιρούς παίζει στα 250€. Αλλιώς για απλή χρήση με 150€ έχεις πολλές επιλογές. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με 236 ευρω παιρνεις htc u ultra.Κινητο ναυαρχιδα και τουμπανο!! https://www.skroutz.gr/s/11283803/HTC-U-Ultra-64GB.html Επισης υπαρχει και το lg g6 με 255 ευρω. Κινητο ναυαρχιδα και αυτο με πολυ καλες καμερες. https://www.skroutz.gr/s/11140103/LG-G6-32GB.html Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από gustom2008
alexakos89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην συγκρίνεται ios με Android. Είναι άτοπο. Εννοείται σε αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα καλύτερο Android σε specs. Σε λειτουργικότητα όμως, όχι τόσο. Όσοι λένε ότι το ios δεν είναι σταθερό,ασφαλές εθελοτυφλούν. Δεν θέλουν όλοι να βάζουν custom rom και να να αλλάζουν εικονίδια,widgets. Υπάρχουν και αυτοί που κάνουν ότι πρπεει να κάνει ένα κινητό. Τηλέφωνα. , μηνύματα , email , internet , εφαρμογές, παιχνίδια,φωτογραφίες. Τα κάνει όλα αυτά τέλεια και με το παραπάνω. παιρνει και 5ετες αναβαθμίσεις και όλα καλά. οσοι θέλουν να κάνουν διάφορα πάνε σε Android και καλά κάνουν. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από alexakos89 5
kotsos1983 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, taslikos είπε Μια χαρα ειναι για την χρηση που θες. Η μπαταρια του δεν ξερω κατα ποσο θα σε ικανοποιησει,λειτουργικα αψογο σαν πρωην κατοχος iphone και νυν android,εγω θα σου προτεινα γι αυτα που ζητας να πας σε xiaomi που εχουν μεγαλυτερες μπαταριες και γενικα απροβληματιστα ειναι με ενημερωσεις και στη μιση τιμη,σαν πρωην κατοχος του iphone 6 δεν θα το προτεινα αντε αν ηταν το 6s να το σκεφτοσουν 3 ώρες πριν, geodimis είπε Για μένα οποίος θέλει ντε και καλά apple πάει στο iphone se το μικρότερο-δυνατότερο κινητό της apple που δυστυχώς το σταμάτησε και κατά καιρούς παίζει στα 250€. Αλλιώς για απλή χρήση με 150€ έχεις πολλές επιλογές. Συμφωνω αφου το ειχα κανα 6μηνο αλλα του εδωσα γιατι το μεγαλυτερο αγκαθι του ηταν η μπαταρια του που με ειχε απογοητευσει
~mxls~ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Και 149,99€ να το είχαν πάλι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει πολλά αρνητικά. Δεν θα το συνιστούσα.
iCyd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Το εχω απορια , παρελαβε κανεις? Εμενα δικο μου ατομο εφαγε κλασικο ακυρο το πρωι που πηγε να παρει τη συσκευη. Τους ειχαν στο περιμενε μεσα στο καταστημα ποση ωρα και τελικα τους ειπαν δεν υπαρχουν .
dolcegusto04 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Σημερα το πρωι πηγα Public Ερυθραιας για το God of War , επρεπε να ησασταν εκει να δείτε ΠΟΣΟ τραγικοί είμαστε οταν πρόκειται για Apple δεν το εχω ξαναδεί, ορμήσανε όλοι ήταν μόνο 7 τα Iphone και η ατμοσφαιρα ηταν στα πρόθυρα του ξύλου όλοι μιλούσαν με τσαμπουκά απογοητευτική εικόνα 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα