Προς το περιεχόμενο

Iphone 6, 32GB, 199€, Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τους λάτρεις του ''μήλου'' και σε δύο χρώματα, Space Gray και Gold.

https://www.public.gr/product/apple-iphone-6-32gb-space-gray-4g-smartphone/prod8670206pp/

Από 294€ στο skroutz.

Edit:Τώρα το βγάζει διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα.Αν πατήσετε στο χρώμα που σας ενδιαφέρει, έχει λίστα με τα καταστήματα που το διαθέτουν.

Επεξ/σία από efkola
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά εχει χαλάσει το κινητό μου , σκεφτομαι να πάρω ενα κινητο μεχρι 200 ευρω, αξιζει να αγορασω το συγκεκριμενο; δε θελω να παιζω παιχνιδια , θελω ενα κινητο που να μην κολλαει και να κραταει η μπαταρια του μια μερα, ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bas.lambri είπε

παιδιά εχει χαλάσει το κινητό μου , σκεφτομαι να πάρω ενα κινητο μεχρι 200 ευρω, αξιζει να αγορασω το συγκεκριμενο; δε θελω να παιζω παιχνιδια , θελω ενα κινητο που να μην κολλαει και να κραταει η μπαταρια του μια μερα, ευχαριστω πολυ!

Μια χαρα ειναι για την χρηση που θες.

• Like 4
Δημοσ.

Καλύτερα δες το θέμα με το Xperia xz1 στα 229. Αξιζει να δώσεις κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bas.lambri είπε

@taslikos @iliasmach

οκει  , ευχαριστω ,  θα παω να τα δω την Δευτερα και απο κοντα !  

επισης να δεις και αυτο που προτεινε και ο Ηλιας, ειναι πολυ δυνατό. το iphone ειναι για πιο λιγα πραγματα αλλα θα σου δωσει την σταθεροτητα που ζητας σε αντιθεση με καποιο android

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, bas.lambri είπε

Για την χρήση που το θες (σχεδόν) όλα τα κινητά στα 200€ σου κάνουν.Η ρίξε budget η σκέψου τι έξτρα θα σου ήταν έστω και λίγο χρήσιμα πχ μεγαλύτερη οθόνη,καλύτερη καμερα,εμφάνιση κλπ..

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spy94 είπε

Για την χρήση που το θες (σχεδόν) όλα τα κινητά στα 200€ σου κάνουν.Η ρίξε budget η σκέψου τι έξτρα θα σου ήταν έστω και λίγο χρήσιμα πχ μεγαλύτερη οθόνη,καλύτερη καμερα,εμφάνιση κλπ..

θελω σιγουρα μια καλη κατασκευη που απ'οτι ειδα σε βιντεο ,και το iphone 6 και το sony την εχουν , το προηγουμενο μου κινητο ηταν το mi a1 , δε κολλουσε καθολου , αλλα με την πρωτη πτωση απο τραπεζι εγινε κομματια η οθονη και σε 1 χρονο χρηση χαλασε η type-c που φορτιζει . Δε ξερω αν ετυχε μονο σε εμενα , αλλα μετα απο αυτο το γεγονος η xiaomi μου αφησε μια κακη εμπειρια , και δεν ξερω αν την ξαναεμπιστευτω. Σιγουρα παντως με κερδιζει το sony , που ειναι αδιαβροχο .

Δημοσ.

θελω σιγουρα μια καλη κατασκευη που απ'οτι ειδα σε βιντεο ,και το iphone 6 και το sony την εχουν , το προηγουμενο μου κινητο ηταν το mi a1 , δε κολλουσε καθολου , αλλα με την πρωτη πτωση απο τραπεζι εγινε κομματια η οθονη και σε 1 χρονο χρηση χαλασε η type-c που φορτιζει . Δε ξερω αν ετυχε μονο σε εμενα , αλλα μετα απο αυτο το γεγονος η xiaomi μου αφησε μια κακη εμπειρια , και δεν ξερω αν την ξαναεμπιστευτω. Σιγουρα παντως με κερδιζει το sony , που ειναι αδιαβροχο .

Καμια σχεση φιλε τα 2 κινητα. Το iphone 6 ειναι 4 ετων κινητο. Αριστο για την εποχη του αλλα ειναι παλιο.   Το sony εχει μπροστα του 3-4 χρονια καλης λειτουργιας. 

• Like 5
Δημοσ.

Καμία σχέση το xiaomi με το xz1... Η μέρα με την νύχτα και στα specs και σε ποιότητα κατασκευής και σε όλα...Εγω είχα το Xperia z1 και τώρα έχω το Xperia xz και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και από τα δύο με αρκετά "μικροατυχήματα" και πτώσεις δεν έπαθαν το παραμικρό. 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, bas.lambri είπε

Μάλλον είσαι λίγο άτυχος.Αλλα αν το δεις από την άλλη η αλλαγή οθόνης στο mi a1 είναι ένα 50αρικο.Με αυτά που λες μάλλον η προσφορά του Α5 2017 στα 170€ σου ταίριαζε καλύτερα που έπαιζε πριν λίγες μέρες.Υπαρχουν αρκετές συσκευές που σε καλύπτουν αλλά περίμενε λίγες μέρες ακόμη λογικά κάτι θα παίξει.Οχι ότι δεν είναι καλή προσφορά το sony αλλά αρνούμαι να πω σε άνθρωπο με 200€ για απλή χρήση να κάνει την υπέρβαση.Δες και το Asus μπας και σε βολεψει στην ανάλογη προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

200€ για κινητό του 2014 δε αξίζει. Και μου αρέσουν πολύ τα iphone αλλά στα 200€ παίρνεις μτχ το 6s ή καινούργιο κάποιο xiaomi της σειράς note ή το mi A2. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...