Προς το περιεχόμενο

Sony xperia xz1 64gb τιμη 229 ευρω @public

papafigos84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτοματο οι 2 φωτεινες manual η σκοτεινη απο το μπαλκονι μου.

γενικα εαν υπαρχει φως τα παει πολυ καλα,ισως καμια φορα σε υπαιθρο με κανενα ηλιο κοντρα να χρειαστει να ριξεις την εκθεση κανοντας tap σε πιο φωτεινα σημεια,για ανθρωπους με βολευει μιας και εχω παιδια αφου το burst mode που εχει δουλευει καλα και γρηγορα και επιλεγω αυτη που ηταν λιγο σταθερα,μεσα στο σπιτι καλα τα παει γενικα με τεχνητο φως.

νυχτα ανθρωπο τον βγαζεις με φλας αλλα σε τοπια η εαν κατσει ηρεμος ο απεναντι (οχι παιδια) εχει ευκολο manual.

δηλαδη κανει την νυχτα μερα με 1sec κλειστρο και iso 3200,γενικα το iso δεν παραγει θορυβο στο manual με αποτελεσμα  ευκολα πας με κλειστρο 1/8 και κατω με τσιμπημενο iso,απλα εαν πλησιασεις το 1sec καλο ειναι να το ακουμπησεις για λιγο σε ενα μερος και να το κρατας με το χερι.εχω παρει ιδιο αποτελεσμα με αυτο με χρονο 1sec και iso 1600 και με htc u ultra 16sec και iso 100!!!!!!!

δε λεω οτι ειναι pixel (κορυφη στα πορτρέτα)  mate  η Note αλλα ειναι αξιοσεβατο.

επισης και εδω το τολμω να το πω εχει κορυφαιο βιντεο στα 1080 60fps με ωραια φλατ χρωματα και πολυ καλη σταθεροποιηση αλλα ειναι εξισου καλο στο 4κ με σταθεροποιηση υποδειγματικη για το μεγεθος του αρχειου και τον φορτο που περνει ο φακος σε αυτο.

βασικα εχω σταθερο χερι και ξερω πανω κατω ποτε να τραβηξω και ποτε να πω δεν αξιζει θα παρω μαπα αποτελεσμα,αλλα σχολια τυπου μαπα σκουπιδι δεν ευσταθούν. 

το xz1 1sec 800

DSC-0003.jpg

to htc u ultra (ειναι πολυ καλο στην φωτογραφια σαν συσκευη) 16sec 100

IMAG0540.jpg

προς θεου δεν θελω να πουλησω,να κανετε οτι σας λεει η καρδια.....σημαντικο!

Επεξ/σία από georgerapp
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίος, απλά και εγώ έχω XZ1 (από το περσινό BF) και δεν θυμάμαι να βγάζω τέτοιες φωτογραφίες, καλά όχι ότι βγάζω και πολλές photos.

Άντε να έρθει (σε κάνα μήνα και λίγο παραπάνω ίσως) και η 128gb microsd που πήρα από το άλλο θέμα να είμαστε κομπλέ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειμαι με pie και δεν γνωρισα πως ηταν με oreo να σου πω την αληθεια για να ξερω εαν βελτιωθηκε.

βασικα ειμαι σταθερος και ξερω λιγα πραγματα αλλα ισως και δεν αντιλεγω σε τσεπη-κλικ-τσεπη να ποναει και εκει να ειναι καλυτερο ενα samsung τα οποια εχουν φημη και ΕΙΝΑΙ πολυ καλα σε αυτο.

εαν δεν εχεις ανθρωπους και δεν βιάζεσαι μαθε manual,εμπα ριξε iso 50 kai με το κλειστρο φτιαξε την εικονα οπως θες,εαν παλι ειναι βραδυ ριξε iso 50 και πηγαινε αργο κλειστρο-εαν ειναι και παλι σκοτεινα ξεκινα να ανεβαζεις iso,δεν ειναι τιποτα στα γρηγορα γινεται εαν θες ενα ωραιο αποτελεσμα να το ευχαριστιεσαι,προσοχη απο 1/15 και κατω καλο ειναι να το ακουμπησεις και να το κρατας με το χερι οπου βρεις,ομως σε απαιτητικες βραδυνες που θα φθασεις 1/4 η και 1sec βαλε χρονομετρο 3 δευτερα για να μη παρει το tap απο το χερι σου.

μη σου φαινονται μπελας ευκολα ειναι και ισχυουν για ολες τις συσκευες,εκτος εαν εχουν καλο ois (εμεις δεν εχουμε καθολου!!!! ) οποτε στο χερι πας και 1/8 ,αλλα πιο κατω ουτε με αυτες.  

καλο βραδυ φιλε,να σαι καλα.

Επεξ/σία από georgerapp
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Είμαι μεταξύ του Sone XZ1 και του Samsung Galaxy A8. Μ' ενδιαφέρει κινητό από 5.2 έως 5.6 ίντσες, τουλάχιστον του 2017, μέχρι 300 ευρώ και έχω καταλήξει σ' αυτά τα δύο. Ποιο θα διαλέγατε; Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από nestorap

Το xz1 είναι καλύτερο σε ολα με την οθονη να αφήνετε στα γούστα.

Δηλαδη ήχος ταχύτητα επεξεργαστή γραφικά ειναι μπροστά, από μπαταρια δε μπορω να πω θα πρεπει να ρωτήσεις.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=464418&highlight=Galaxy+a8

Δε ξερω εαν θα παρει το android 9 το xz1 μαλλον θα παρει και το 10.

Εγω θα πηγαινα στην ναυαρχιδα ας ειναι πρώην παρα σε midrange γενικα ανεξάρτητου κατασκευαστή.

Γνωμη μου,τσιμπας εάν γίνεται τωρα το xz1 και εαν σε χαλασει σε κατι με την τιμη που εχει το πουλας με φουλ εγγυηση που θα εχει και δε θα χασεις λεφτά,κατι σαν test drive αφου δίνεται η δυνατότητα λόγο τιμής.

Εάν καταλήξεις σε αυτο.

Εδω τα λεμε και βοηθάμε μας βοηθάνε.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=458087

Πέρασα απο Γερμανό και Wind και δεν είχαν ούτε 1 θήκη.Σκέφτομαι να περάσω απο το thiki στο Village που έχει θήκες και tempered glasses για πολλά κινητά και κάνουν τοποθέτηση.Αλλιώς σε κάποιο της περιοχής μου.

Στα Media με 18€ βάζουν ζελατίνη μεγαλύτερου πάχους που είναι αντικραδασμική και προστατεύει καλύτερα απο tempered glass.Αλλά η υφή της στο scroll μου φαίνεται πως δεν γλιστράει το δάχτυλο σωστά.

Κάποια πρόταση για θήκη που να προστατεύει;

1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

Πέρασα απο Γερμανό και Wind και δεν είχαν ούτε 1 θήκη.Σκέφτομαι να περάσω απο το thiki στο Village που έχει θήκες και tempered glasses για πολλά κινητά και κάνουν τοποθέτηση.Αλλιώς σε κάποιο της περιοχής μου.

Στα Media με 18€ βάζουν ζελατίνη μεγαλύτερου πάχους που είναι αντικραδασμική και προστατεύει καλύτερα απο tempered glass.Αλλά η υφή της στο scroll μου φαίνεται πως δεν γλιστράει το δάχτυλο σωστά.

Κάποια πρόταση για θήκη που να προστατεύει;

Εφαρμόζει τέλεια και παρέχει μεγάλη προστασία. Είναι λίγο ακριβή βέβαια αλλά αξίζει.

https://www.spigen.com/products/xperia-xz1-case-rugged-armor

• Like 1

12 λεπτά πριν, asdafas είπε

Εφαρμόζει τέλεια και παρέχει μεγάλη προστασία. Είναι λίγο ακριβή βέβαια αλλά αξίζει.

https://www.spigen.com/products/xperia-xz1-case-rugged-armor

11 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Εγώ έχω πάρει μια spigen στα 13€, μια χαρά είναι.

Την πρώτη. https://spaceboy.io/product-category/cases-protection/android-cases-protection/sony-xperia-xz1/

Ευχαριστώ,είχα υπόψιν για Spigen που είναι κορυφή.Η συγκεκριμένη μάλλον είναι η καλύτερη και σε λογική τιμή.Με 10-12€ μόνο απλή no name βρίσκεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, georgerapp είπε

Εχω το κινητό απο χθες το μεσημέρι σφραγισμένο.Δεν το άνοιξα γιατί δεν έχω θήκη και tempered glass και πρέπει να περάσω εφαρμογές και να το ρυθμίσω,δεν είχα αρκετό χρόνο και ούτε όρεξη.

Πιθανότατα αύριο θα το ανοίξω αφού πάρω τηλέφωνο σε κατάστημα απο Σκρουτζ να δω οτι υπάρχει η Spigen που έβαλαν τα παιδιά στο link.

Απο ότι είδα η Spigen καλύπτει και περιμετρικά κάπου 2mm την οθόνη με αποτέλεσμα αν πέσει κάτω με την οθόνη να το προστατεύσει.Ετσι έχω και στο S4 mini Plus 1 απλή θήκη TPU με χείλος 4€ και μόνο με ζελατίνα.Πέφτει και δεν παθαίνει τίποτα,μόνο αν χτυπήσει η οθόνη σε γωνία.

Ποιό θα προτιμούσες,XZ1 η Nokia 8 και γιατί;Αυτό που βλέπω είναι οτι το Nokia υπερτερεί στο OIS,οτι έχει capacitive buttons,ελάχιστα μικρότερα bezels.

Το XZ1 stereo speakers,IP 68,Super slow motion 960fps 1080p (Με το τελευταίο update,πατάει και το S9),OTG,μάλλον καλύτερη κάμερα(;).Ποιό απο τα 2 να έχει καλύτερη οθόνη;

Σχετικά με την αυτονομία μάλλον σχεδόν τα ίδια γιατί το Nokia με μεγαλύτερη μπαταρία έχει μεγαλύτερη ανάλυση και το XZ1 έχει καλή διαχείριση ενέργειας.

Επεξ/σία από AntiCambeR

εαν σου πω οτι πανω κατω τα ειπες και εσυ;δε ξερω πιο θα προτεινα,τα θεωρω πανω κατω ισαξια,τουλαχιστον στα specs,το xz1 το εχω,το nokia ομως δε το εχω,δε μπορω να εκφερω γνωμη.

βασικα θα πηγαινα καθαρα συναίσθημα και εμφανιση.

για αυτο πηρα το xz1 για την εμφανιση σε μαυρο,θελω αυτο που θα κρατω καιρο να μου αρεσει.

αφου την εχεις κανει την αγορα μη κοιτας πισω,πιστευω θα σε καλύψει δε θα εχεις παραπονο.

εχει τα παντα ,καθαρο ηχο στις κλησεις και στην ανοιχτη ακροαση εχει γενικα δυνατα ηχεια και σωστα,οθονη σουπερ hdr με δυνατη φωτεινοτητα και ενα σκρολ βουτυρένιο,αυτονομια καλη (οχι για games,λιγα κανουν για games),καμερα ποιοτικότατη,λοκαρει δορυφορο αμεσως,και ταχυτητα αλλο πραγμα.

ηταν ναυρχιδα φιλε πως να το κανουμε.

απορίες και οτι θες τα λεμε myphone στο νημα του.    

• Like 1

17 ώρες πριν, georgerapp είπε

εαν σου πω οτι πανω κατω τα ειπες και εσυ;δε ξερω πιο θα προτεινα,τα θεωρω πανω κατω ισαξια,τουλαχιστον στα specs,το xz1 το εχω,το nokia ομως δε το εχω,δε μπορω να εκφερω γνωμη.

βασικα θα πηγαινα καθαρα συναίσθημα και εμφανιση.

για αυτο πηρα το xz1 για την εμφανιση σε μαυρο,θελω αυτο που θα κρατω καιρο να μου αρεσει.

αφου την εχεις κανει την αγορα μη κοιτας πισω,πιστευω θα σε καλύψει δε θα εχεις παραπονο.

εχει τα παντα ,καθαρο ηχο στις κλησεις και στην ανοιχτη ακροαση εχει γενικα δυνατα ηχεια και σωστα,οθονη σουπερ hdr με δυνατη φωτεινοτητα και ενα σκρολ βουτυρένιο,αυτονομια καλη (οχι για games,λιγα κανουν για games),καμερα ποιοτικότατη,λοκαρει δορυφορο αμεσως,και ταχυτητα αλλο πραγμα.

ηταν ναυρχιδα φιλε πως να το κανουμε.

απορίες και οτι θες τα λεμε myphone στο νημα του.    

Καλησπέρα.Εβαλα την Spigen rugged armor 12€ και εφαρμόζει άψογα.Επίσης με 3€ tempered glass,αλλού μου ζήτησαν 7€.Με χαλάει οτι το tempered glass θολώνει σε κάθε άκρη τουλάχιστον 2-3mm και πιάνει οθόνη.Ομως είναι tempered που καλύπτει όλο το πάνω μέρος με τρύπες στην κάμερα και στους αισθητήρες.Μόνο το full tempered  καλύπτει μεγαλύτερο μέρος χωρίς να "τρώει" οθόνη αλλά μάλλον δεν θα χωράει με την Spigen.

Εβγαλα 2-3 videos 1080p 60fps και 2-3 φωτογραφίες στο auto.Τουλάχιστον στο video πολύ καλό.Μου φαίνεται περίεργο λόγω σχήματος.

Σε λίγο θα κάνω το update σε Android 9. Τι διαφορές έχει με το 8;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...