Προς το περιεχόμενο

Sony xperia xz1 64gb τιμη 229 ευρω @public

papafigos84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οπότε το -20% ισχύει για συγκεκριμένα προϊόντα σωστά;Οχι για το XZ1.
Εχω 2 χρεωστικές κάρτες μισθοδοσίας και 1 χρεωστική της Εθνικής αλλά οχι της Eurobank.Εχει 1 της Eurobank ο αδερφός μου και σκέφτηκα οτι έκανα βλακεία που πήρα το XZ1 χωρίς επιστροφή.

Εφόσον δεν υπήρχε σε προσφορά -20% εντάξει...Αν υπήρχε σε Πλαίσιο η Public με επιστροφή έκανα βλακεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήθελα νά τό πάρω γιά δωράκι αλλά τώρα μέ τό s7 στά 199€ είμαι σέ δίλημμα μίας καί διάβασα τόσα αρνητικά γιά τήν κάμερα τού xz1. Είναι χειρότερη τού s7 γιατί τό έχει φίλος καί βγάζει αρκετά ωραίες φωτογραφίες (γιά τό s7 λέω) άν είναι πολύ χειρότερες νά πάω στο s7 

Δυστυχώς δεν μπορώ να το συγκρίνω καθώς δεν έχω το s7, ούτε το είχα ποτέ μου ούτε το έχει κάποιος γνωστός μου.

Αλλά γενικά δεν είναι και η καλύτερη κάμερα στο xperia, βασικά το λογισμικό της sony φταίει εκεί.

Ριξτε μια ματια εδω=μεχρι και το πιο παλιο XZ εχει καλυτερη καμερα απο το S7.To XZ1( Exmor RS ) εχει ακομα πιο καλη καμερα απο το XZ

2 minutes ago, deadp said:

Ο μόνος λόγος να πάρεις s7, είναι αν σου λείπουν τα 30 ευρώ της διαφοράς.

και η amoled.

Aκριβως

• Like 1

ναι ρε παιδια το ειπαμε οταν τραβας φωτογραφια οτι καδρο και αν εχεις επιλεξει βγαινει μια χοντρη στις γωνιες και το αποτελεσμα ζεχνει,καλυτερα s7 με τον exynos 2 χρονια πριν xiaomi yellowmi 6.72 και παει λεγοντας.

DSC-0010.jpg

τερμα βραδυ φαινεται καθαρα .....αυτη!

DSC-0004.jpg

εδω εχει στραβωσει το καδρο η χοντρη και τα χρωματα δεν ηταν ετσι ηταν απρο-μαυρο μιζερα σαν την χωρα μας.

DSC-0001.jpg

εδω καμια λεπτομερεια σε ολα τα αναγλυφα πραγματακια σε φως με λαμπα φθοριου και φυσικα φταιει;.........η χοντρη.

μακρια παιδια καλυτερα κατι αλλο εκτος απο το sony.

υ.γ στα σοβαρα τωρα...... οποιος παιζει παιχνιδια ενω η 2700 κρινεται επαρκης και ανετη για μια μερα για εμενα δε το προτείνω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...