Προς το περιεχόμενο

Sony xperia xz1 64gb τιμη 229 ευρω @public

papafigos84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, dimips είπε

Features εννοω blue light filter τη νύχτα, tap to wake, raise to wake, always on display κλπ. Τα έχουν βαλει στα xz2 και xz3 και στο xz1 οχι.

Το blue light filter στο android 8 γινόταν enable κατεβάζοντας ένα apk. Λογικά και στο 9 κάτι τέτοιο θα συμβεί. Προσωπικά το tap to wake δεν με ενοχλεί καθόλου καθώς την θέση του δαχτυλικού αποτυπώματος την θεωρώ ιδανική για δεξιόχειρα. Το always on display υπάρχει μόνο στο xz3 επειδή έχει oled οθόνη.

Πάρτε το άφοβα. Τα 2700mah μπαταρία μην σας φοβίζουν, βγάζει άνετα 4.5 ώρες οθόνης με μέτρια φωτεινότητα (έχει  υπερβολικά φωτεινή οθόνη για LCD IPS) Μοναδικό μείον της κάμερας είναι η έλλειψη ois και το βράδυ βγάζει "μέτριες" φωτογραφίες. Στα 229 ευρώ νομίζω ότι πατάει τον ανταγωνισμό.

Επεξ/σία από asdafas
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

34 λεπτά πριν, asdafas είπε

Το blue light filter στο android 8 γινόταν enable κατεβάζοντας ένα apk. Λογικά και στο 9 κάτι τέτοιο θα συμβεί.

Το εχει στα devrloper settings αλλά δεν φαίνεται να λειτουργεί, δεν ξέρω μήπως πρέπει να κάνω κάτι με το adb όπως είχα κάνει και στο 8.

1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε

Το εχει στα devrloper settings αλλά δεν φαίνεται να λειτουργεί, δεν ξέρω μήπως πρέπει να κάνω κάτι με το adb όπως είχα κάνει και στο 8.

Απ ότι είδα στα xda forums δεν λειτουργεί η ίδια μέθοδος. Άρα αναμένουμε μήπως και βρεθεί άλλος τρόπος. Περίεργο που η sony δεν το έχει κάνει enable.

• Like 1

3 ώρες πριν, asdafas είπε

Απ ότι είδα στα xda forums δεν λειτουργεί η ίδια μέθοδος. Άρα αναμένουμε μήπως και βρεθεί άλλος τρόπος. Περίεργο που η sony δεν το έχει κάνει enable.

Λογικά θα το προσθέσουν σε επόμενη αναβάθμιση, για να προλάβουν να βγάλουν εγκαίρως το Android 9 λογικά έκαναν περικοπές σε τέτοιες λειτουργίες μέχρι να βεβαιωθούν ότι θα λειτουργούν σωστά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, x8diesel said:

Λογικά θα το προσθέσουν σε επόμενη αναβάθμιση, για να προλάβουν να βγάλουν εγκαίρως το Android 9 λογικά έκαναν περικοπές σε τέτοιες λειτουργίες μέχρι να βεβαιωθούν ότι θα λειτουργούν σωστά. 

Τι είναι αυτά που ακούω Χριστέ μου. Μάρκετινγκ κάνουν. Άμα τα βάλουν όλα στο παλιό (ενός έτους) των 229 στα 3 καινούργια τι θα βάλουν; Τίποτα δε πρόκειται να προστεθεί στο xz1.  Έτσι θα μείνει. Και δε ξέρουμε και αν θα είναι συμβατό με το νέο Sony launcher που αναμένεται να βγει σε ένα μήνα ή χρόνο. Επίσης δεν υπάρχει υποστήριξη στο xda. Τα έχουν παρατήσει όλοι τα Sony.

Επεξ/σία από dimips

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dimips είπε

Τι είναι αυτά που ακούω Χριστέ μου. Μάρκετινγκ κάνουν. Άμα τα βάλουν όλα στο παλιό (ενός έτους) των 229 στα 3 καινούργια τι θα βάλουν; Τίποτα δε πρόκειται να προστεθεί στο xz1.  Έτσι θα μείνει. Και δε ξέρουμε και αν θα είναι συμβατό με το νέο Sony launcher που αναμένεται να βγει σε ένα μήνα ή χρόνο. Επίσης δεν υπάρχει υποστήριξη στο xda. Τα έχουν παρατήσει όλοι τα Sony.

εσυ φιλε που το ξερεις οτι θα μεινει ετσι; τους πηρες τηλεφωνο; μ αρεσει που εισαι και απολυτος, το οτι το εχουν παρατησει στο xda προσωπικα δεν μου λεει κατι ,

επισης ειναι καποιοι που εδωσαν και 600 ευρω για την συσκευη πριν ενα χρονο ,αυτοι τι θα κανουν; μη κοιτας ποσο εχει τωρα ,απο την αλλη δεν ξερω την τακτικη της sony 

(υποψιν δεν εχω την συσκευη )

Επεξ/σία από arma1

2 minutes ago, arma1 said:

εσυ φιλε που το ξερεις οτι θα μεινει ετσι; τους πηρες τηλεφωνο; μ αρεσει που εισαι και απολυτος, το οτι το εχουν παρατησει στο xda προσωπικα δεν μου λεει κατι 

(υποψιν δεν εχω την συσκευη )

Το έχω απ το πρώτο καιρό που βγήκε. Δεν έχουν αλλάξει ή προσθέσει τίποτα από τότε. Όλα ίδια. 

Τέλος πάντων ας το αγοράσουν όσοι θέλουν είναι καλά για 230.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dimips είπε

Το έχω απ το πρώτο καιρό που βγήκε. Δεν έχουν αλλάξει ή προσθέσει τίποτα από τότε. Όλα ίδια. 

Τέλος πάντων ας το αγοράσουν όσοι θέλουν είναι καλά για 230.

Ενταξει ,συζητηση κανουμε ,οποιος θελει ας την αγορασει ,το οτι δεν εχουν προσθεσει κατι παλι μεσα σε ενα χρονο τι να πω; ισως προσθεσουν αυριο ,ισως και ποτε, κανεις δεν ξερει 

edit Αυτα τα περιβοητα updates τελικα τι προσφερουν περα απο την ασφαλεια μηνος ; ειλικρινα θα ηθελα να μαθω ,δεν κανουν βελτιωσεις ; δηλαδη ενα χρονο ειναι οπως βγηκε; 

Επεξ/σία από arma1

Για μένα είναι με διαφορά από τις καλύτερες Black Friday προσφορές! 220 ευρώ snapdragon 835 Sony κατασκευή κάμερες δεν νομίζω σε αυτά τα λεφτά να υπάρχει κάτι καλύτερο και γενικά το θεωρώ πολύ δυνατή προσφορά! 

Πηρα και εγω ενα. Premium αισθηση δεν το συζητω. Μενου λιγο "παλιακο". Το πηρα για την γυναικα και της αρεσε πολυ.

Εγω απο οτι φαινεται μετα απο πρωτη επαφη με amoled οι υπολοιπες μου φαινονται καπως.

Συνολικα ενα εξαιρετικο τηλεφωνο σε εξαιρετικη τιμη, η οποια οφειλεται στην εμπορικη θεση της Σονυ και το μεγαλο στοκ που ειχε εισαχθει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Εγω απο οτι φαινεται μετα απο πρωτη επαφη με amoled οι υπολοιπες μου φαινονται καπως. 

Και όμως η Sony στο συγκεκριμένο (όπως και στα XZ, XZs, XZ2) έχει βάλει κορυφαίας ποιότητας IPS panel, laminated γυαλί χαμηλής ανακλαστικότητας με πολύ καλά polarizers.

Πραγματικά -σχεδόν- ανταγωνίζονται τις περισσότερες AMOLED. Μόνο από κάποιες κορυφαίες (Samsung σειρα S/Note, iPhone X/XS) χάνουν άνετα.

Υπάρχουν περιπτώσεις που προτιμώ την οθόνη του Xperia XZ μου από την AMOLED του Mate 10 Pro μου...

Επεξ/σία από mpokwsths

Το ειδα σημερα διπλα σε ενα redmi note 6 pro. Πραγματικα κακασχημο με τεραστια bezel, το xiaomi το εκανε να μοιαζει με κινητο των 100 ευρω του 2013. Σχεδον ιδιο σασι, 5,2 το ενα 6,2 το αλλο. Υποβαθμιση απο το z1 του 2013, απορω με την σχεδιαστικη ομαδα των xperia. Και η οθονη του δεν μ αρεσε καθολου, τα χρωματα ηταν θαμπα, δεν ξερω αν αλλαζει αυτο με καποιο προφιλ. Η ποιοτητα των φωτογραφιων στο αυτοματο μετρια με πολυ θορυβο, πολυ καλυτερη ποιοτητα το rn6p στις ιδιες συνθηκες. Lg g6 και a2 θα το σκοτωνουν λογικα. Το να επικαλουμαστε το brand sony ενω εχει μικρυνει σε μεγεθος και αξιοπιστια σημαντικα τα τελευταια χρονια το θεωρω χωρις νοημα. Για καποιον που το θελει για απλη καθημερινη χρηση υπαρχουν σιγουρα πολυ καλυτερες και οικονομικοτερες επιλογες. Καλο ειναι να παιξετε μαζι του πριν την αγορα και μην τσιμπατε με τον τιτλο ναυαρχιδα.

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ με τίποτα, μα με τιποτα, να συνειδητοποιήσω εν έτη 2018 την ύπαρξη τέτοιων αντιαισθητικά ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ besels!

Επεξ/σία από TUPAC

Δεν είχα ποτέ καθαρό sony από την εποχή του μυθικού cmd-z7 (το οποίο έχω ακόμα). Πιστεύω ότι ο σχεδιασμός της καθαρής sony είναι κορυφαίος. Οι κινέζικες γραμμές, όπως και της apple δεν μου αρέσουν. Είναι πολύ όμορφο τηλέφωνο, αν και τα bezels θα μπορούσαν πια να είναι μικρότερα. Έτσι θα είχε και μεγαλύτερη οθόνη, που είναι must για μένα (τώρα έχω mi max prime). Το πρόβλημα με το xz1 εκτός από το bezels/οθόνη, είναι η μπαταρία και η χαζή έλλειψη ραδιοφώνου. Ουσιαστικά είναι ένα τσάμπα κορυφαίο τηλέφωνο-κόσμημα για συμβατική χρήση τηλεφώνου, όχι για τηλέφωνο-προέκταση χεριού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...