Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, x8diesel είπε

Παρακαλώ φίλε μου 😝

Δείτε συγκριτικό κάμερας στο gsmarena έχει εργαλείο για σύγκριση https://goo.gl/X4J4cq

Και τωρα με το αστείο συγκριτικο του Gsmarena που μου εβαλες τι θες να σου απαντησω; Καλημερα; :lol: (ακομα και σε αυτό χάνει αν βαλεις low light)

Αν εχεις κανενα πραγματικό συγκριτικό με κάποια άλλη συσκευή βάλτην. Και για να καταλάβεις ποσο λαθος εισαι σε αυτό που εγραψες "μεχρι τα 400 ευρω δεν υπαρχει καλυτερη", ξέχασες το u11. Εκει δεν υπαρχει συγκριση σε χαμηλό φωτισμό ;)

Καλη συσκευη, την θεωρω τρελο vfm στα 229 αλλα μην πάρουμε και κοσμο στο λαιμο μας :)

19 λεπτά πριν, x8diesel είπε

μέχρι τα 400 ευρώ καλύτερη κάμερα και χαρακτηριστικά δεν βρίσκεις

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 3
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το τηλεφωνο εχει πολυ καλη καμερα ασχετος το τι κανουν τα αλλα γεματη δυνατότητες και ας μεινουμε εκει.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, georgerapp είπε

το τηλεφωνο εχει πολυ καλη καμερα ασχετος το τι κανουν τα αλλα γεματη δυνατότητες και ας μεινουμε εκει.

Δεν αντιλεγω Γιώργο αλλα να μην γράφονται και υπερβολλες. Αλλωστε αν ειδες το αρχικο μου comment έγραψα οτι για 229 ειναι εξαιρετικη. Άλλος ειναι που μας ειπε νυχτωμένους :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To πηρα πριν κανα 6μηνο, της πλακας αυτονομια.  Αν ηξερα, δεν θα το επαιρνα. Ουτε στα 229. Γενικα σαν μοντελο δε θα το επαιρνα λογω αυτονομιας και bezels (στα οποια ειπα να μη δωσω σημασια οταν το ειχα βρει στα 260 πριν 6-8 μηνες, ομως δεν υπολογιζα ποσο χειροτερη αυτονομια ειχε απο τα προηγουμενα κινητα μου και κακως δεν το εψαξα κιολας να διαβασω κανα review).

Παλαιοτερα ειχα το z1 compact και ημουν πολυ πιο ευχαριστημενος αν εξαιρεσω οτι στην 3ετια τα επαιξε η μπαταρια του (overall δυσαρεστημενος κι απο εκεινο εν τελει).

Νομιζω οτι δεν θα ξαναπαω σε sony. Kινα ή apple το επομενο, αναλογως τα κεφια.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.

Μη το πάρετε, περίμενα κάποια βελτίωση στην αναβάθμιση σε pie. Ίδια χάλια. Το μόνο που άλλαξε σε αυτή την αναβάθμιση είναι που πήγε το ρολόι από τα δεξιά στα αριστερά. Δε προστέθηκε τίποτα. Κάμερα χάλια, όποιος λέει ότι έχει καλή κάμερα απλά δε το έχει πιάσει. Τα xiaomi έχουν καλύτερη.

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, dimips είπε

Μη το πάρετε, περίμενα κάποια βελτίωση στην αναβάθμιση σε pie. Ίδια χάλια. Το μόνο που άλλαξε σε αυτή την αναβάθμιση είναι που πήγε το ρολόι από τα δεξιά στα αριστερά. Δε προστέθηκε τίποτα. Κάμερα χάλια, όποιος λέει ότι έχει καλή κάμερα απλά δε το έχει πιάσει. Τα xiaomi έχουν καλύτερη.

Τόσο χάλια κάμερα; Αυτοί που το έχουν γιατί λένε ότι είναι πολύ καλή;

Δημοσ.

Είναι γνωστό πως ή σ αρέσουν τα σονυ ή όχι .  Δεν υπάρχει μεσαία άποψη.  Οπότε θα ακούσεις ή τα καλύτερα ή τα χειρότερα😂😂😂

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στο XZ1 και το LG G6.Το καθένα χάνει και κερδίζει σε διαφορετικά σημεία.

Σχετικά με την φωτογραφία τα Sony θέλουν manual settings  για καλά αποτελέσματα,για αυτό πολλοί λένε οτι έχει χάλια κάμερα.

Δημοσ.

Στην τιμή που παίζει δεν νομίζω να έχει αντίπαλο. Πόσο μάλλον αν το κόψεις και με τιμολόγιο και με κάρτα eurobank βγαίνει τσαμπα

Δημοσ.

Αν θέλετε μουσική μέσω hq ακουστικών Bluetooth της Sony (από 100-200 ευρώ) ή από τα ηχεία με Spotify pro και επιδόσεις σε πληγηση στο ίντερνετ πάρτε το. Για Κάμερα παιχνίδια δύσκολα. Λείπουν επίσης παρα πάρα πολλά features από το λειτουργικό.

Δημοσ.
Στις 17/11/2018 στις 10:55 ΜΜ, x8diesel είπε

μέχρι τα 400 ευρώ καλύτερη κάμερα και χαρακτηριστικά δεν βρίσκεις...

Αν εισέπραττα 1 ευρώ για κάθε φορά που διαβάζω κάτι τέτοιο, λογικά τώρα,θα ήμουν μεγιστάνας ξέρω'γω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimips είπε

Αν θέλετε μουσική μέσω hq ακουστικών Bluetooth της Sony (από 100-200 ευρώ) ή από τα ηχεία με Spotify pro και επιδόσεις σε πληγηση στο ίντερνετ πάρτε το. Για Κάμερα παιχνίδια δύσκολα. Λείπουν επίσης παρα πάρα πολλά features από το λειτουργικό.

Για παιχνίδια δύσκολα; Ναι με Snapdragon 835, 4GB ραμ, στερεοφωνικά ηχεία και με κανένα ίχνος υπερθέρμανσης, αποκλείεται να παίζει κάποιος παιχνίδια. 🤣

Features δεν λείπουν, απλά είναι πολύ κοντά σε stock android.

• Like 1
Δημοσ.

Features εννοω blue light filter τη νύχτα, tap to wake, raise to wake, always on display κλπ. Τα έχουν βαλει στα xz2 και xz3 και στο xz1 οχι.

Όχι σε τόσο μικρή οθόνη δεν μπορείς να παίξεις παιχνίδια. Είναι σε μέγεθος ισο και λιγο μεγαλύτερο από s7 edge που έχει ο αδερφός μου. Τέλος πάντων. 230 ευρώ είναι. Πάρτε το. 

Εγώ μόνο και μόνο για τη μουσική το κρατάω και επειδή έχει άμεση πρόσβαση σε θύρα microSD καθώς βγαίνει με το νύχι. Μπορώ όταν κάνω καταγραφές με εταιρικά drone να παίρνω αμέσως τις φωτογραφίες στο κινητό και να τις βάζω στο pc μετά.

Να ξέρετε Αν ο φωτισμός δεν είναι τέλειος έχει noise grain παραμόρφωση κλπ. Δεν έχει eis ois οπότε θα βγάζετε και κουνημενα. Δεν έχει raw και το κλείστρο είναι έως 1sec. Όποτε ξεχνάτε και την google camera.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...