Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, billomnia είπε

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά έχεις 5.2 στα 15εκ..

Κατά τ'άλλα είναι πολύ όμορφο και πλήρες.

μονοκαρτο και μπαταρια 2700....κρίμα. Πόλεμος θα ηταν να κατεβασει την τιμη λιγο ακομα και οχι να παει στα ιδια.... 

Επεξ/σία από kkatsaplias
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, εσείς που λέτε για την κάμερα έχετε μαύρα μεσάνυχτα, έχω βγάλει καταπληκτικές φωτογραφίες ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό, μέχρι τα 400 ευρώ καλύτερη κάμερα και χαρακτηριστικά δεν βρίσκεις, έχει και super slow motion και hdr οθονάρα και στέρεο ηχεία και android 9, υπερπλήρες τούμπανο. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, x8diesel είπε

Παιδιά, εσείς που λέτε για την κάμερα έχετε μαύρα μεσάνυχτα

Ευχαριστούμε για το κοπλιμαν... 😛

Παρόλα αυτά παραμένω στην αρχική θέση που έγραψα. :)

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.
Μόλις τώρα, arma1 είπε

Για βοηθηστε λιγο , απο 5,5 ιντσες σε 5,2 θα μας κακοφανει;

Φοβάμαι πως ναι. Εγώ τουλάχιστον κάτω από 5.5 δεν μπορώ να πέσω. Απο την άλλη μπορείς να το δεις και σε κανένα κατάστημα 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, arma1 είπε

τωρα s7 edge

Θα εχει σοβαρη διαφορα στο μεγεθος. Γιατι το xz1 εχει on screen buttons.  Κι εκτος απ αυτο, σουπερ κινητο εχεις ακομα και σημερα. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Antretng είπε

Φοβάμαι πως ναι. Εγώ τουλάχιστον κάτω από 5.5 δεν μπορώ να πέσω. Απο την άλλη μπορείς να το δεις και σε κανένα κατάστημα 

Δεν θα προλαβουμε να φτασουμε στο καταστημα 

Μόλις τώρα, papafigos84 είπε

Θα εχει σοβαρη διαφορα στο μεγεθος. Γιατι το xz1 εχει on screen buttons.  Κι εκτος απ αυτο, σουπερ κινητο εχεις ακομα και σημερα. 

ειναι για αλλαγη ,ραγισμενη οθονη ,

πρεπει να δω καποιο 5,2 για να δω αν βολευει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, arma1 είπε

τωρα s7 edge

Μένεις ως έχεις. Το s7 edge είναι το μοναδικό κινητό που μετάνιωσα που έδωσα και το μόνο που έκλεισε 12 μήνες στα χέρια μου. Φαντάσου ότι το s8 plus έφυγε στους 3 μήνες.

Πολύ καλό κινητό, πανέμορφο και με εξαιρετική κάμερα και οθόνη. Μην το δώσεις ακόμα, κρατάει πολύ καλά. :) 

(Γνώμη μου πάντα φυσικά) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Μένεις ως έχεις. Το s7 edge είναι το μοναδικό κινητό που μετάνιωσα που έδωσα και το μόνο που έκλεισε 12 μήνες στα χέρια μου. Φαντάσου ότι το s8 plus έφυγε στους 3 μήνες.

Πολύ καλό κινητό, πανέμορφο και με εξαιρετική κάμερα. Μην το δώσεις ακόμα, κρατάει πολύ καλά. :) 

καλα τα λες αλλα θελουμε οθονη φιλος ,τριτη φορα που εχω s7 edge

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, arma1 είπε

Δεν θα προλαβουμε να φτασουμε στο καταστημα 

ειναι για αλλαγη ,ραγισμενη οθονη ,

πρεπει να δω καποιο 5,2 για να δω αν βολευει 

Κοιτα, τα μεγεθη ειναι πολυ σχετικα και συνηθιζονται.   Περσι ξεχειμωνιασα με ενα mi max 2 και μπορω να πω οτι λιγα κινητα εχω ευχαριστηθει τοσο πολυ.  Τωρα που μιλαμε εχω ενα nokia 8 στις 5.3 και παλι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.  

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...