Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορα αφοβα,το πηρα πριν 2 μερες μεταχειρισμενο στα 240 με 1 χρονο εγγυηση 😣😪😪👻

ειναι απλα υπερ ταχυτατο σε ολα με αυτονομια ακρος ικανοποιητικη περιεργος με αυτη την μπαταρια οθονη και ηχο top οσο για την καμερα μη το φοβαστε καθολου.

σαν πακετο σκοτωνει απο καθε μπαντα,τωρα απο εμφανιση εμενα μου αρεσει υπερβολικα πολυ,ειναι premium συσκευη και το δειχνει.

αφοβα λεμε.

εαν καποιος θελει να με ρωτησει κατι ας το κανει.

• Sad 2
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχει παράδοση στο κατάστημα αν δεν προπληρωσεις δυστυχώς .  Κρίμα και το εψηνα άσχημα,  αλλά δεν πληρώνω με καρτα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greekbusters είπε

Δεν έχει παράδοση στο κατάστημα αν δεν προπληρωσεις δυστυχώς .  Κρίμα και το εψηνα άσχημα,  αλλά δεν πληρώνω με καρτα 

Αντικαταβολη στο χωρο σου φιλε

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H online παραγγελία για τις προσφορές Black Friday θα ισχύει μόνο κατόπιν εξόφλησης μέσω πιστωτικής, χρεωστικής κάρτας ή Paypal. 
Επιτρέπεται η αγορά ενός τεμαχίου μόνο ανά κωδικό προϊόντος, ανά πελάτη και ανά παραστατικό αγοράς.

https://www.public.gr/cat/black-friday/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=fb-blackfriday

Επεξ/σία από SATELLITE
Δημοσ.

Στο public τι γίνεται με τον ΦΠΑ αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ; στο αφαιρούν στο ταμείο ή το πληρώνεις και το παίρνεις πίσω όταν αποδίδεις τον ΦΠΑ στο τρίμηνο; ξέρει κανείς; 

Δημοσ.
7 minutes ago, SATELLITE said:

H online παραγγελία για τις προσφορές Black Friday θα ισχύει μόνο κατόπιν εξόφλησης μέσω πιστωτικής, χρεωστικής κάρτας ή Paypal. 
Επιτρέπεται η αγορά ενός τεμαχίου μόνο ανά κωδικό προϊόντος, ανά πελάτη και ανά παραστατικό αγοράς.

https://www.public.gr/cat/black-friday/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=fb-blackfriday

οξω ρει ....που θα τους παρακαλαμε κιολας και θα προκαταβαλουμε τα λεφτα μας

Δημοσ.

οχι ρε με τα κωλομαγαζα αυτα,και μετα να σου λενε τα κομματια εφυγαν το συστημα δεν τα ταυτισε σωστα και αλλα κουλα,πρωτη φορα θα ειναι;τοσα εχουμε διαβασει!

με αντικαταβολη στον χωρο σου αν ειναι και παει ετσι.

Δημοσ.

Πώς χωνεύονται αυτά τα περιθώρια ρε γμτ...

Δημοσ.

ειναι θεμα γουστου αδελφε μου,εμενα μου αρεσουν,ειμαι βρωμογερος σε κατι τετοια,το θελω να μοιαζει με συσκευη γενικα και να εχει γωνιες,εαν δε σου αρεσει μη το παρεις,ειναι σημαντικο να σου αρεσει η συσκευη που κοιτας πολλες στιγμες την ημερα και ειναι ακουμπησμενη διπλα σου.

• Like 2
Δημοσ.

Περισυ το ειχαν βηαλει και το πολυσκεφτομουν στα 400. Σε αυτή την τιμη δεν άντεξα και το παρήγγειλα με αντικαταβολή.  Αν και δεν ξέρω αν αξίζει για τι έχω ολοκαίνουργιο s7 αλλά αγαπώ σονυ

Δημοσ.

Αν καποιος θελει ενα κινητο με μικρα μπεζελς, μοντερνο κλπ, προφανως δεν του κανει.

Αν καποιος ψαχνει ενα κινητο με υψηλο δεικτη vfm, εδω ειναι.  Ειναι κινητο που εχει παρει ηδη android 9 και θα παρει και 10. Δηλαδη εχει σχεδον 2 χρονια μπροστα του για ενημερωμενο λογισμικο.

Τον Ιουνιο εβγαλε ο γερμανος το p10 στην ιδια τιμη και απ οτι θυμαμαι, πηγαιναν στα μαγαζια και τους παρακαλουσαν.  Κι εκεινο με μικρη οθονη και μεγαλα μπεζελς ειναι. Καποια πραγματα ειναι και θεμα μαρκετινγκ τελικα.

Ο snapdragon 835 ειναι παρα παρα πολυ δυνατος και η εμπειρια χρησης θα ειναι ισαξια με σημερινη ναυαρχιδα. 

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ και 2-3 ημέρες με το pie και όλα είναι άψογα, και να φανταστείτε δεν έχω κάνει ακόμα hard reset.

Διαφορά στην μπαταρία δεν έχω δει πάντως.

Εγώ το είχα χτυπήσει πέρυσι στα 400€, πολύ καλή συσκευή, μιλάμε ουσιαστικά για περσινή ναυαρχίδα/high end της Sony. Εντάξει μόνο καλύτερη κάμερα να είχε ή έστω υποστήριξη για Raw ώστε να μπει το gcam αλλά ντάξει, δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Στην περίπτωση που κάποιος ασχολείται ή θα ασχοληθεί στο μέλλον με root/aosp δείτε τι έκδοση Android έχει, υπάρχει οδηγός στο xda για backup του TA partition (drm keys) μέσω adb.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, georgerapp είπε

ειναι θεμα γουστου αδελφε μου,εμενα μου αρεσουν,ειμαι βρωμογερος σε κατι τετοια,το θελω να μοιαζει με συσκευη γενικα και να εχει γωνιες,εαν δε σου αρεσει μη το παρεις,ειναι σημαντικο να σου αρεσει η συσκευη που κοιτας πολλες στιγμες την ημερα και ειναι ακουμπησμενη διπλα σου.

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά έχεις 5.2 στα 15εκ..

Κατά τ'άλλα είναι πολύ όμορφο και πλήρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...