Προς το περιεχόμενο

ARIELLI 32DN6T2 32" LED HD Ready τιμη 99 ε @public.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λίγο που την πασπάτεψα βλέπω τα εξής αν και έχω ενα θέμα με την κεραία του σπιτιού. Στον player της τους ελληνικούς χωριστούς υπότιτλους (srt) τους αναγνωρίζει αν είναι utf, οπότε αν είναι ansi τους μετατρέπουμε εύκολα. Φαίνονται και λίγο μικροί στην τηλ. αλλά διαβάζονται. Δεν παίζει ήχο dts και AC3 αλλά παίζει AAC. Δεν παίζει ήχο η ΕΡΤ HD. Eικόνα και ήχος καλοί για την κατηγορία της. Αυτά τα λίγα για όποιον θέλει να την αγοράσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλήθεια τώρα;Δεν παίζει ήχο η ert hd?Την πήρα και εγώ από public.Την έχω σφραγισμένη σε περίπτωση που κάνει κάποια προσφορά σε full hd να την γυρίσω πίσω Αλλά το να μην παίζει ούτε ήχο από την erthd παραπαει.Στην προηγούμενη Arielli hd 32" που είχα επαιζει κανονικά ο ήχος στην ΕΡΤ hd.Τώρα οντως δεν παίζει;Δεν υπάρχει τρόπος να παίξει;Αν ισχύει αυτό τη γυρίζω σιγουρα

Επεξ/σία από takis19821982
Δημοσ.

Σε μένα δεν παίζει ήχο στην ert hd μάλλον λόγω προβλήματος κεραίας. Ας μας διαφωτίσει ο alexinhogr που την πήρε ή κάποιος άλλος. Επίσης στο μενού που ρωτάει σε πια χώρα είσαι δεν έχει την Ελλάδα. Κουφό χαχαχαχαχα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, minos231 είπε

Σε μένα δεν παίζει ήχο στην ert hd μάλλον λόγω προβλήματος κεραίας. Ας μας διαφωτίσει ο alexinhogr που την πήρε ή κάποιος άλλος. Επίσης στο μενού που ρωτάει σε πια χώρα είσαι δεν έχει την Ελλάδα. Κουφό χαχαχαχαχα

Μαλλον παιζει και σε αλλους γαλαξιες!!!Δοκιμασε Ηλιακο συστημα-Γη-Ευρωπη-Ελλαδα!!!!!Καποιος αλλος για ηχο σε Ερτ hd?Thanks

Δημοσ.
23 ώρες πριν, minos231 είπε

Φαντάσου σοβαροτητα μαρκας χαχαχαχαχα, το μοντέλο ειναι το 6t αφου εχει τις ιδιες θύρες από πίσω, αλλά του χουν αφαιρεσει το ιντερνετ χαχαχαχαχα,  ότι να ναι, ούτε τον ήχο της ερτ hd δεν παίζει 

Τουλαχιστον παλαιοτερα τα περισσότερα μοντελα είχαν την ίδια πλακέτα και software πανω (οποτε θεωρητικά ίδιες δυνατότητες περα από την αναλυση) αλλα καποια πραγματα κλειδωναν από το FW. Εγώ πχ εχω στο σαλόνι μια παλια 37" HD ready LG. Δεν έχει USB για αναπαραγωγή ταινιων κλπ αλλα εχει ενα για το service. Όταν την πήρα, μπήκα στο factory menu, αλλαξα την επιλογή για αναπαραγωγή αρχείων από ΝΟ σε YES και..... παίζει τα παντα. Avi, mkv, mp4, υποτιτλους.... τα παντα. Τόσο απλά.

Οπότε.... αφου το κανει η LG γιατί να μην το κανει η Arielli?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/11/2018 στις 1:02 ΜΜ, bill987 είπε

Θα την κρατήσω σφραγισμένη μέχρι την Παρασκευή , αν παίξει κάτι αξιόλογο μέχρι τα 150 ευρώ θα την επιστρέψω :

Σμαρτ είναι , σχόλια από εσοπ :

Παρέλαβα σημερα. Τιμή 142.90€. Στα + έχουμε: smart δυνατότητες μια χαρά, για το κόστος και συγκεκριμένα, Netflix παίζει χωρίς κολλήματα, YouTube με σπασίματα. O browser για τα βασικά είναι καλός. Εγκατεστησα μεσω browser το app του mygica (Kodi for 4.4.2) και βλέπω samba shares από το δίκτυο. Τα h264 τα παίζει καλα, τα h265 όχι (πολλά σπασίματα). Απο usb παιζει μια χαρά και h265, αλλα ο ενσωματωμένος player εχει μικρούς υπότιτλους. Με το cpu z φαίνεται πως έχει διπυρηνο A7 @ 1.4ghz , 512gb ram και Mali 400mp gpu.
Στα κανάλια της digea παίζει μια χαρά. Εχει πολλές εισόδους, αναγνωρίζει πληκτρολόγιο/ποντίκι και τροφοδοτεί άνετα δίσκο 2,5". Κατανάλωση 30watt περίπου.
Στα - : Σπασίματα στο youtube, μη δυνατότητα ρύθμισης έντασης οπίσθιου φωτισμού. Μέτριος ήχος. Φτηνή κατασκευή (αποδεκτή για τα χρήματα). Android 4.4.2., με ότι αυτό σημαίνει για μελλοντική συμβατότητα με εφαρμογές, σε συνδυασμό με το οριακό hardware. 

Συμπεράσματα:
Η συγκεκριμένη tv, αν αποδειχθεί αξιόπιστη σε βάθος χρόνου, είναι καλή για το κόστος της. Έχει ουσιαστικά , pure android 4.4.2 με εγκατεστημένες ελάχιστες εφαρμογές, μια από αυτές είναι και η λειτουργία τηλεόρασης, με αποτέλεσμα να σου παρέχει την ελευθερία της εγκατάστασης εφαρμογων είτε μέσω store, είτε με apk απευθείας. Έχει ένα απλό panel 50-60hz και απλώς αποδεκτό ήχο. Για την κρεβατοκάμαρα είναι μια χαρά.

Μετα από 2+ μήνες....

Παρ'ολο που δεν έχει ρύθμιση φωτεινότητας , η εικόνα έχει αρκετά καλά χρώματα και είναι αρκετά φωτεινή στην λειτουργία vivid ή dynamic.

Η αλλαγή των καναλιών είναι αργή.

Στα 2,5m (κρεβάτι) είναι μια χαρά για καναλια digea, αλλά και για προβολή βιντεο, από Kodi ή Netflix ή usb. Με αντίστοιχη fhd δεν διακρίνω διαφορά.

Όσον αφορά τις smart λειτουργίες , λόγω παλιού και αργού hardware, κάνει μόνο για τα βασικά. Π.χ.Να κατεβάσεις κανένα apk μέσω browser, να δεις καμιά σελίδα αν βαριέσαι να σηκωθείς κτλ.

Παίρνει το mygica για 4.4.2 , που προσωπικά με βολεύει για streaming από samba shares, στο οποίο υπάρχει απλώς αποδεκτή πλοήγηση.

Ο ήχος , όταν τοποθετηθεί κοντά σε τοίχο είναι παραδόξως καλός, οπότε διορθώνω το προηγούμενο σχόλιο μου. 

Το Netflix κάνει μερικές φορές σπασίματα και χρειάζεται να σταματήσεις το βίντεο και να το ξαναβάλεις να παίξει.

Το YouTube ξεχάστε το.

Σύνοψη:

Αν θες την πιο φθηνή 32αρα , παρ'την και ευχησου να αντεξει. Η εικόνα και ο ήχος είναι αρκετά καλα , πάνω από το όριο του αποδεκτου, οπότε ναι αξίζει. Αυτό έκανα εγώ.

Αν θες να βλέπεις samba shares από το δίκτυο σου, αλλά όχι h265/hevc, μέσω Kodi , ναι αξίζει.

Αν θες και ολες τις smart λειτουργίες σε αυτά τα λεφτά, μάλλον θα απογοητευτεις. Εγώ έβαλα στην άκρη το smart κομμάτι και χρησιμοποιώ ένα nexbox a95x 2/16 και κάνω τα πάντα γρήγορα και απροβληματιστα. (Από την προσφορά προ διετίας από το banggood) 

Έχει pure Android , χωρίς πολλές εγκατεστημένες εφαρμογές, αλλά όπως δεν θα ψυχαναγκαζομουν με κινητό Android με 512mb/1gb ram έτσι δεν θα το κάνω με την τηλεοραση.

Σημείωση: Τα παραπάνω ισχύουν για το smart μοντέλο.

Επεξ/σία από argi_mix
  • Like 4
Δημοσ.

Κάποιος λοιπόν που πήρε την τηλεόραση της προσφοράς από το public μπορεί να μας ξεκαθαρίσει αν είναι smart για να μην μιλάμε θεωρητικά? 

Δημοσ.

100 φορες ειπαμε,δεν ειναι smart, ηχο ερτhd δεν ειχε προχθες ηχο,εχθες δεν την ανοιξα,το μεσημερι θα την ανοιξω παλι να δω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...