afterhours Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδη ειχα παρει την Αριελι 32αρα dvbT2 χωρις smart .....στο περσινο black friday.... για υπνοδωματιο εργενικο ειναι μια χαρα για ταινιουλες σειρες πριν τον υπνο...καλο value κατω απο 120€..Σε τηλεοπτικο προγραμμα βγαζει noise που μειωνεται ευκολα με το noise reduction...Για ταινιες επειδη εχω κουτι πανω android οταν βλεπετε 1080p και 4Κ hdr ματροσκες βαλτε το noise reduction στο μηδεν... η εικονα ειναι αρκετα καθαρη χωρις θορυβο . Στο σαλονι βεβαια καλο ειναι να αγορασετε κατι επωνυμο premium σε πολλες ιντσες >55" με βαθυ μαυρο στις ταινιες. Για χωρια και υπνοδωματια προτεινω. Mεγαλο πλεονεκτημα ειναι οτι οταν γραφεις το τηλεοπτικο προγραμμα σε στικακι πχ αγωνες ταινιες δεν ειναι κρυπτογραφημενο... το κανεις upload επεξεργασια οτι θες...Το λεω εγω επειδη γραφω διαφημισεις για το αρχειο μου (το ξερω περιεργο φετιχ 😁 ) Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από afterhours 4
dimkarag Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλή Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από dimkarag
argi_mix Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, bill987 είπε Θα την κρατήσω σφραγισμένη μέχρι την Παρασκευή , αν παίξει κάτι αξιόλογο μέχρι τα 150 ευρώ θα την επιστρέψω :D Σμαρτ είναι , σχόλια από εσοπ : Παρέλαβα σημερα. Τιμή 142.90€. Στα + έχουμε: smart δυνατότητες μια χαρά, για το κόστος και συγκεκριμένα, Netflix παίζει χωρίς κολλήματα, YouTube με σπασίματα. O browser για τα βασικά είναι καλός. Εγκατεστησα μεσω browser το app του mygica (Kodi for 4.4.2) και βλέπω samba shares από το δίκτυο. Τα h264 τα παίζει καλα, τα h265 όχι (πολλά σπασίματα). Απο usb παιζει μια χαρά και h265, αλλα ο ενσωματωμένος player εχει μικρούς υπότιτλους. Με το cpu z φαίνεται πως έχει διπυρηνο A7 @ 1.4ghz , 512gb ram και Mali 400mp gpu. Στα κανάλια της digea παίζει μια χαρά. Εχει πολλές εισόδους, αναγνωρίζει πληκτρολόγιο/ποντίκι και τροφοδοτεί άνετα δίσκο 2,5". Κατανάλωση 30watt περίπου. Στα - : Σπασίματα στο youtube, μη δυνατότητα ρύθμισης έντασης οπίσθιου φωτισμού. Μέτριος ήχος. Φτηνή κατασκευή (αποδεκτή για τα χρήματα). Android 4.4.2., με ότι αυτό σημαίνει για μελλοντική συμβατότητα με εφαρμογές, σε συνδυασμό με το οριακό hardware. Συμπεράσματα: Η συγκεκριμένη tv, αν αποδειχθεί αξιόπιστη σε βάθος χρόνου, είναι καλή για το κόστος της. Έχει ουσιαστικά , pure android 4.4.2 με εγκατεστημένες ελάχιστες εφαρμογές, μια από αυτές είναι και η λειτουργία τηλεόρασης, με αποτέλεσμα να σου παρέχει την ελευθερία της εγκατάστασης εφαρμογων είτε μέσω store, είτε με apk απευθείας. Έχει ένα απλό panel 50-60hz και απλώς αποδεκτό ήχο. Για την κρεβατοκάμαρα είναι μια χαρά. Μιας και το παραπάνω σχόλιο , είναι δικό μου, το βράδυ θα επεκτεινω την ανάλυση , με τα συμπεράσματά μου μετά από 2+ μήνες χρήσης. 2
alexinhogr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Παιδια την πηρα για την κουζινα, μια νορμαλ tv, δεν ειναι σμαρτ να ξερετε 1
vairass Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, alexinhogr είπε Παιδια την πηρα για την κουζινα, μια νορμαλ tv, δεν ειναι σμαρτ να ξερετε Ο άλλος είπε ότι είναι... Σίγουρα την έψαξες ; Εγώ ψάχνω σμαρτ για χρήση Netflix φθηνή όμως έως 100.
alexinhogr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 πριν λιγο την τοποθέτησα λεμε, απλη ειναι . 1 1
minos231 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) .....και γω για την κρεβατοκάμαρα. Δεν είναι σμαρτ. Θα μπερδεύτηκε ο φίλος ή εμείς κατεβήκαμε απ τα βουνά Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από minos231
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Η 5t είναι απλή η 6t είναι smart όπως φαίνεται τουλάχιστον στο e-shop https://www.e-shop.gr/blackfriday?c=2
costacurta Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Αφού στα χαρακτηριστικά του public αναφέρει ίντερνετ όχι πως προέκυψε ότι είναι σμαρτ?
minos231 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Φαντάσου σοβαροτητα μαρκας χαχαχαχαχα, το μοντέλο ειναι το 6t αφου εχει τις ιδιες θύρες από πίσω, αλλά του χουν αφαιρεσει το ιντερνετ χαχαχαχαχα, ότι να ναι, ούτε τον ήχο της ερτ hd δεν παίζει
bill987 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, costacurta είπε Αφού στα χαρακτηριστικά του public αναφέρει ίντερνετ όχι πως προέκυψε ότι είναι σμαρτ? Όταν κάναμε την αγορά έλεγε: smart ναι Μετά το αφαίρεσαν ... Εγώ τους πήρα τηλέφωνο για ακύρωση .... 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάμε άλλη μια. Δείτε τα σχόλια στο 6Τ του e-shop από τους χρήστες. Πώς γίνεται ίδιο μοντέλο στο public να μην έχει; Λολ Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
minos231 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάμε πάλι. Διάβασε το μοντέλο και τα specs και πες μου πού λέει smart tv ή πού έχει σμαρτ στο κοντρόλ. Τί άλλο να σου δείξω δηλαδή; Λες να με νοιάζει τί λένε στο eshop; Το ίδιο ακριβώς μοντέλο 32DN6T2 αν δεις και στο eshop βγαίνει και σε απλή και σε σμάρτ. Αυτή εδώ είναι η απλή. ΤΕΛΟΣ. Μάρκα Σαπιλέλι όχι αριέλι χαχαχαχαχα Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από minos231 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, minos231 είπε Πάμε πάλι. Διάβασε το μοντέλο και τα specs και πες μου πού λέει smart tv Την ιδια απορια εχουμε φιλε. Την ανοιξες και δεν;
minos231 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Ναι, δεν είναι η σμάρτ, τωρα είδα και στο eshop ότι υπάρχει το ίδιο μοντέλο 32DN6T2 και σε απλή και σε σμαρτ. Δες το προηγούμενο μήνυμά μου, μεγάλωσα τις φώτο για να δείτε πως είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα