Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

καταρχήν συγγνώμη αν postαρω σε λάθος μέρος του forum.

Έχω την LG 24LB450B εδώ και κάτι χρόνια, και χρειάζομαι ενα καινούργιο καλώδιο τροφοδοσίας διοτι το παλιο χάλασε και πετάχτηκε στα σκουπίδια.

Πίστευω οτι οι διαστάσεις του καλωδίου ειναι 7.4X5.0mm και λεω πιστεύω καθως έβγαλα χάρακα και μέτρησα την υποδοχή στο πίσω μερος της τηλεόρασης με την καλύτερη δυνατή ακρίβεια, επίσης πίσω αναγράφει οτι απαιτεί τροφοδοτικό 19v  και 2.0Α. Έχω ψάξει το σκρούτζ και στο γκουγκλ γενικότερα και δεν βρίσκω καλώδιο που να πληρεί όλες τις προυποθέσεις. Θα το αγόραζα απο amazon που έχω βρει αντίστοιχο, ωστόσο προτιμώ κατάστημα απο Ελλάδα για να μην μπλέκω αν χρειαστεί να το επιστρέψω σε περιπτωση που δεν ειναι αυτες οι διαστάσεις.

Αν κάποιος γνωρίζει κάποια πληροφορία παραπάνω για τι τροφοδοτικό χρειάζομαι και αν έχω κάνει λαθος στις διαστασεις θαα με βοηθούσε πολυ. :) Επίσης αν έχω αναρτήσει σε λάθος σημείο του forum, ανακατευθύνετε με αν δεν ειναι κόπος. Ευχαριστώ!!!✌️

20181117_194556.jpg

Επεξ/σία από kostas_gan
Δημοσ.

Με βάση το manual χρειάζεσαι τροφοδοτικό με τάση εξόδου 19VDC και τουλάχιστον 2Α και λεω τουλάχιστον γιατί αν βρεις κάποιο που ειναι παραπάνω (π.χ. 3Α) κακό δεν ειναι σε καμια περιπτωση (ισα ισα θα ειναι και πιο ανθεκτικό) 

Αυτο που πρεπει να προσέξεις ειναι να εχει το καταλληλο βυσμα και για να μη μπλέξεις με αυτό, κοιτώντας το manual βλέπω οτι οι συμβατοι κωδικοι τροφοδοτικών ειναι οι 

• LCAP16B-E,
  • LCAP25B
  • PSAB-L205B
  • PSAB-L204B

Ψάξε λοιπον με βάση αυτους τους κωδικους (ελλάδα ή εξωτερικό) και διάλεξε αν θα πάρεις αυθεντικό ή αντίγραφο (δηλαδη ιδιο μοντέλο που απλά πάνω δε γράφει  Lien Chang ή LG Innotek )

• Thanks 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ  πολύ!!! Δεν ηξερα οτι δεχόταν 4 διαφορετικους τυπους. Ελπιζω να παρω το σωστο μέγεθος. 😅

6 ώρες πριν, isay είπε

Με βάση το manual χρειάζεσαι τροφοδοτικό με τάση εξόδου 19VDC και τουλάχιστον 2Α και λεω τουλάχιστον γιατί αν βρεις κάποιο που ειναι παραπάνω (π.χ. 3Α) κακό δεν ειναι σε καμια περιπτωση (ισα ισα θα ειναι και πιο ανθεκτικό) 

Αυτο που πρεπει να προσέξεις ειναι να εχει το καταλληλο βυσμα και για να μη μπλέξεις με αυτό, κοιτώντας το manual βλέπω οτι οι συμβατοι κωδικοι τροφοδοτικών ειναι οι 

• LCAP16B-E,
  • LCAP25B
  • PSAB-L205B
  • PSAB-L204B

Ψάξε λοιπον με βάση αυτους τους κωδικους (ελλάδα ή εξωτερικό) και διάλεξε αν θα πάρεις αυθεντικό ή αντίγραφο (δηλαδη ιδιο μοντέλο που απλά πάνω δε γράφει  Lien Chang ή LG Innotek )

4 ώρες πριν, postfire είπε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...