Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Οχι. Απλα ειναι πολλα τα ατομα που την εχουν πατησει απο επισκευες των καταστηματων αγορας οι οποιες εγιναν εν αγνοια τους σε μη εξουσιοδοτημενα service και οταν χρειαστηκαν την αντιπροσωπεια τους εδωσε ακυρο. Απλα εαν ενδιαφερεσαι να εξακολουθησει να ισχυει η εγγυηση σου μετα την επισκευη τσεκαρε εαν θα γινει σε εξουσιοδοτημενο service. Αλλιως την ξεχνας.

Το έχει πάρει από phonegallery ξεχνάει την InfoQuest .

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, d4mage είπε

Τι διάολο ρε γαμώτο για μια οθόνη ολόκληρη διαδικασία. Με τόσα Xiaomi κανείς δεν έχει άποψη εκτός εάν είμαι ο πρώτος που αλλάζει σπασμένη οθόνη😒

Σε note 4x άλλαξα σπασμένη οθόνη με μια που αγόρασα από Ebay (Γαλλία ήταν ο πωλητής) σε τοπικό κατάστημα.

Αποτελέσματα απογοητευτικά, η οθόνη λειτουργούσε αλλά καμιά σχέση τα χρώματα με πριν.

Στο 5 plus που έχω τώρα και έχει σπάσει πάλι η οθόνη, δεν πρόκειται να την αλλάξω, προτιμώ να πάρω το ίδιο καινούριο και να το πετάξω/χαρίσω αυτό...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, djkostas84 είπε

Σε note 4x άλλαξα σπασμένη οθόνη με μια που αγόρασα από Ebay (Γαλλία ήταν ο πωλητής) σε τοπικό κατάστημα.

Αποτελέσματα απογοητευτικά, η οθόνη λειτουργούσε αλλά καμιά σχέση τα χρώματα με πριν.

Στο 5 plus που έχω τώρα και έχει σπάσει πάλι η οθόνη, δεν πρόκειται να την αλλάξω, προτιμώ να πάρω το ίδιο καινούριο και να το πετάξω/χαρίσω αυτό...

άλλο e-bay και τι πουλάει ο καθένας, άλλο κατάστημα!

5 ώρες πριν, saruman123 είπε

Και μην ανοίγεις πολλά ποστ, ήδη έχεις ένα.

Το να μην απαντάς στο κάθε μου post γνωρίζεις πως μπορείς να το κάνεις, έτσι;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, d4mage είπε

Σου έχω απαντήσει και στα δύο,οπότε εγώ τουλάχιστον είναι καλυμμένος.

Αλλά εφόσον έχεις ήδη ανοίξει ένα ποστ καλό είναι να κάνεις τις ερωτήσεις σου σε αυτό.

Διαβάζουμε και λίγο τους κανονισμούς του Forum.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, d4mage είπε

Εχει απολυτα δικιο οποτε καλο ειναι να μην γκρινιαζεις οταν καποιος σου λεει το σωστο. Ειναι αλλωστε πολιτικη του forum αλλα και να μην ηταν ειναι απλη κοινη λογικη!

Δημοσ.

Ενώ έχω πάρει 2 τηλέφωνα για τιμές (Κωτσόβολο, Xiaomireapair), είπα να κάνω και μια απόπειρα στο Phonegallery.gr οπότε τους στέλνω mail Κυριακή βράδυ και το επόμενο πρωί μου απαντάνε.

"μπορείτε να μιλήσετε με το service που συνεργαζόμαστε και να σας ενημερώσουν απο εκεί για το κόστος και για το χρονικό διάστημα.. Τηλ επικ 2120002414 service CITISAID.."

Αν και εντελώς άκυρο, το κατάστημα να μην έχει ιδέα για τις τιμές όταν παίρνω σε αυτούς και μου λένε να στείλω το τηλέφωνο μου και έπειτα οι ίδιοι να το στείλουν σε αυτούς εκεί στο CitisAid, να μην πολυλογώ παίρνω τηλέφωνο και το σηκώνει μια κοπέλα η οποία με ενημερώνει για την τιμή μέχρι που με ρωτάει αν θέλω την φθηνή ή την ακριβή οθόνη. 

Της λέω εννοείται πως μιλάμε για γνήσια και μόνο ανταλλακτικά και πόσο μάλλον σε οθόνη και αμέσως μετά της λέω πως θα καταλάβω εάν σας πληρώσω την γνήσια και την γνήσια παραλάβω στα χέρια μου; Σκαλώνει και με συνδέει αμέσως με το τεχνικό τμήμα όπου βγαίνει ένας τύπος, και εκτός από άσχετος είχε και θράσος, όταν του λέω πως η κοπέλα με ενημέρωσε για μία γνήσια οθόνη των 69,00€ και για άλλη μία κατώτερης ποιότητας στα 35,00€ και για το γεγονός πως οκ, εγώ θα σας πληρώσω 69,00€+20,00€ εργατικά άλλα με ποιον τρόπο θα μου εγγυηθεί το κατάστημα ότι μιλάμε για αυθεντική οθόνη;

Απάντηση υπαλλήλου από το τεχνικό του CitisAid

"Δεν υπάρχει τρόπος, αυθεντική πληρώνεται, αυθεντική θα πάρετε. Ωραία λογική του απαντάω, κι εγώ μαζί σου, το ότι μου λες όμως πως θα μπει αυθεντική δεν σημαίνει πως θα γίνει!

Μου απαντάει μετά είναι και θέμα εμπιστοσύνης, του λέω ποια εμπιστοσύνη ρε συ, ούτε που σας ξέρω.

Μου λέει οι οθόνες δεν έχουν μεγάλη διαφορά, θα το καταλάβεις από τα χρώματα, στην φθηνή είναι πιο ξεθωριασμένα τα χρώματα, εάν βάλεις το τηλέφωνο δίπλα σε ένα ένα άλλο Redmi Note 5.

Μετά την επικοινωνία με τους απατεώνες, πήρα τηλέφωνο στο Phonegallery.gr του ανέφερα το περιστατικό και τους είπα κρίμα, διότι σε 5 μήνες πήρα 4 τηλέφωνα 3 Xiaomi, 1 S8 και ούτε θήκη δεν πρόκειται να αγοράσω όταν και άμα βάζατε στο κατάστημα. Φυσικά κατάλαβαν την μαλακία προσπάθησαν κάπως να δικαιολογήσουν το περιστατικό ενώ απ`τη μία μα\ου είπαν καλά κάνατε και μας ενημερώσατε άλλα είστε ο πρώτος που ρωτάει κάτι τέτοιο, δεν μας έτυχε ξανά. Και της λέω φαντάσου τι συμβαίνει εκεί έξω, και πόσος κόσμος χάνει τα χρήματα του.

Αποτέλεσμα, φτάνουμε στο σημείο να κράζουμε τις αλυσίδες, και έχουμε γίνει κώλος και βρακί με τον κάθε τυχαίο στο skroutz επειδή πουλάει φθηνά. Ότι θέλουν κάνουν εκεί έξω, πονηρός Έλληνας αυτό. Έχουμε γεμίσει απ`αυτούς. Να θες να αγοράσεις κάτι και να είσαι σε σημείο να μην εμπιστεύεσαι τίποτα, εκεί καταντήσαμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, d4mage είπε

Ενώ έχω πάρει 2 τηλέφωνα για τιμές (Κωτσόβολο, Xiaomireapair), είπα να κάνω και μια απόπειρα στο Phonegallery.gr οπότε τους στέλνω mail Κυριακή βράδυ και το επόμενο πρωί μου απαντάνε.

"μπορείτε να μιλήσετε με το service που συνεργαζόμαστε και να σας ενημερώσουν απο εκεί για το κόστος και για το χρονικό διάστημα.. Τηλ επικ 2120002414 service CITISAID.."

Αν και εντελώς άκυρο, το κατάστημα να μην έχει ιδέα για τις τιμές όταν παίρνω σε αυτούς και μου λένε να στείλω το τηλέφωνο μου και έπειτα οι ίδιοι να το στείλουν σε αυτούς εκεί στο CitisAid, να μην πολυλογώ παίρνω τηλέφωνο και το σηκώνει μια κοπέλα η οποία με ενημερώνει για την τιμή μέχρι που με ρωτάει αν θέλω την φθηνή ή την ακριβή οθόνη. 

Της λέω εννοείται πως μιλάμε για γνήσια και μόνο ανταλλακτικά και πόσο μάλλον σε οθόνη και αμέσως μετά της λέω πως θα καταλάβω εάν σας πληρώσω την γνήσια και την γνήσια παραλάβω στα χέρια μου; Σκαλώνει και με συνδέει αμέσως με το τεχνικό τμήμα όπου βγαίνει ένας τύπος, και εκτός από άσχετος είχε και θράσος, όταν του λέω πως η κοπέλα με ενημέρωσε για μία γνήσια οθόνη των 69,00€ και για άλλη μία κατώτερης ποιότητας στα 35,00€ και για το γεγονός πως οκ, εγώ θα σας πληρώσω 69,00€+20,00€ εργατικά άλλα με ποιον τρόπο θα μου εγγυηθεί το κατάστημα ότι μιλάμε για αυθεντική οθόνη;

Απάντηση υπαλλήλου από το τεχνικό του CitisAid

"Δεν υπάρχει τρόπος, αυθεντική πληρώνεται, αυθεντική θα πάρετε. Ωραία λογική του απαντάω, κι εγώ μαζί σου, το ότι μου λες όμως πως θα μπει αυθεντική δεν σημαίνει πως θα γίνει!

Μου απαντάει μετά είναι και θέμα εμπιστοσύνης, του λέω ποια εμπιστοσύνη ρε συ, ούτε που σας ξέρω.

Μου λέει οι οθόνες δεν έχουν μεγάλη διαφορά, θα το καταλάβεις από τα χρώματα, στην φθηνή είναι πιο ξεθωριασμένα τα χρώματα, εάν βάλεις το τηλέφωνο δίπλα σε ένα ένα άλλο Redmi Note 5.

Μετά την επικοινωνία με τους απατεώνες, πήρα τηλέφωνο στο Phonegallery.gr του ανέφερα το περιστατικό και τους είπα κρίμα, διότι σε 5 μήνες πήρα 4 τηλέφωνα 3 Xiaomi, 1 S8 και ούτε θήκη δεν πρόκειται να αγοράσω όταν και άμα βάζατε στο κατάστημα. Φυσικά κατάλαβαν την μαλακία προσπάθησαν κάπως να δικαιολογήσουν το περιστατικό ενώ απ`τη μία μα\ου είπαν καλά κάνατε και μας ενημερώσατε άλλα είστε ο πρώτος που ρωτάει κάτι τέτοιο, δεν μας έτυχε ξανά. Και της λέω φαντάσου τι συμβαίνει εκεί έξω, και πόσος κόσμος χάνει τα χρήματα του.

Αποτέλεσμα, φτάνουμε στο σημείο να κράζουμε τις αλυσίδες, και έχουμε γίνει κώλος και βρακί με τον κάθε τυχαίο στο skroutz επειδή πουλάει φθηνά. Ότι θέλουν κάνουν εκεί έξω, πονηρός Έλληνας αυτό. Έχουμε γεμίσει απ`αυτούς. Να θες να αγοράσεις κάτι και να είσαι σε σημείο να μην εμπιστεύεσαι τίποτα, εκεί καταντήσαμε.

Γι'αυτό είπα ότι ιδιαίτερα στα Xiaomi πρέπει να ξέρεις από ποιο κατάστημα να το πάρεις.

Με δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος και με δικό του service.

Το ξέρω δεν είναι πολλά,αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν θα το πάει σε κάποιο εξωτερικό σύνδεσμο ή στην χειρότερη περίπτωση να το στείλει Κίνα.

Εγώ από το Phonegallery.gr έχω πάρει σχεδόν όλα μου τα Samsung.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Γι'αυτό είπα ότι ιδιαίτερα στα Xiaomi πρέπει να ξέρεις από ποιο κατάστημα να το πάρεις.

Με δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος και με δικό του service.

Το ξέρω δεν είναι πολλά,αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν θα το πάει σε κάποιο εξωτερικό σύνδεσμο ή στην χειρότερη περίπτωση να το στείλει Κίνα.

Εγώ από το Phonegallery.gr έχω πάρει σχεδόν όλα μου τα Samsung.

Xiaomirepair δεν υπάρχουν γνήσιες οθόνες και γενικώς ανταλλακτικά η Xiaomi κάνει παραγγελίες τα ανταλλακτικά της και δεν έχει εργοστάσιο παραγωγής. Στην ιστοσελίδα μας γράφουμε ότι έχουμε μόνο OEM ανταλλακτικά.

Του λέω μπορείς να μου εγγυηθείς ότι η οθόνη θα έχει τα ίδια χρώματα με την αρχική διότι δεν με ενδιαφέρει να μπει οθόνη e-bay 15,00€-20,00€ και έτσι δεν θέλω να δώσω 70,00€

Μου απαντάει τα ανταλλακτικά που έχουμε είναι OEM και όχι φθηνές απομιμήσεις, αν θέλετε τη γνώμη μου ότι και να σας πω στο μυαλό θα έχετε πως δεν είναι original ανταλλακτικό, προτιμήστε καλύτερα ένα κατάστημα που σας λέει ότι έχει original ανταλλακτικά.

Άρα δεν μπορείτε να μου εγγυηθείτε την οθόνη; Δεν είπα ότι δεν σας"ΕΓΓΥΟΥΜΑΙ" αλλάζουμε δεκάδες οθόνες καθημερινά ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚ Ω Σ και είμαστε συγκεκριμένοι στο τι βάζουμε.

Τα συμπεράσματα δικά σας, αυτό που κατάλαβα είναι σπασμένη και πάλι σπασμένη, ο λόγος που απλά μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω είναι διότι το τηλέφωνο το έχω 5 μήνες, εάν είχα παλιότερο μοντέλο δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να ψάξω οθόνη. Επειδή λοιπόν είναι καινούργιο λέω ας αλλάξω οθόνη να γλιτώσω τα 60,00€ του τιμολογίου άλλα δύσκολα τα πράγματα. Δίκιο είχε επίσης και φίλος κάπου εδώ στο forum που είπε πως όταν είχε αλλάξει οθόνη σε ένα Xiaomi η οθόνη δεν ήταν όπως η πρώτη, και μάλιστα το δεύτερο τηλέφωνο προτίμησε κι αυτός να το κρατήσει σπασμένο.

Προτιμώ να το σπάσω όλο στα μούτρα τους παρά να βάλω την κάθε μούφα καλής ποιότητας ΟΕΜ που κυκλόφορεί εκεί έξω από τον κάθε άσχετο, και εννοείται μακριά από το phonegallry.gr είναι κρίμα τέτοια καταστήματα να συνεργάζονται με ότι να ναι service, άλλα γιατί κρίμα; Επειδή πουλάει φθηνά; Τι να το κάνω το φθηνά όταν θα σου τύχει η φάση και δεν θα βγάζεις άκρη. Εδώ να πληρώσω ήθελα την ζημιά και οι άλλοι θέλανε να μου πουλήσουν αέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...