d4mage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Εδώ και αρκετά χρόνια έχω το ADLS 24XL του ΟΤΕ. Το πακέτο κοστίζει 35.88€/μήνα όπου πλέον μου βγαίνει στα 45,00€/μήνα και ο λόγος είναι επειδή έχει λήξει και δεν έχει ανανεωθεί. Δεν έχει ανανεωθεί διότι, ποτέ δεν με καλέσανε για κάποια καλύτερη προσφορά, και με τίποτα δεν μου δίνανε κάτι καλύτερο όταν προσπάθησα μετά από δική μου επικοινωνία. Εντελώς λογικό, στη συγκεκριμένη επαρχιακή περιοχή έπαιζε μπάλα με το μονοπώλιο διότι δεν υπήρχε δεύτερη εταιρεία και η Forthnet είχε δυνατότητα μόνο σε TV & δορυφορικό internet. Όλα αυτά μέχρι πριν μερικές ημέρες που με κάλεσε ξανά η Forthnet και μου πρότεινε ADSL 24 με απεριόριστα σταθερά - κινητά με 19.90€/μήνα. Τέλεια! Όμως υπάρχουν και αρνητικά άλλα και θετικά 1) OTE πανάκριβο πάγιο σχεδόν 90,00€/2μηνο όταν πληρώνω το ακριβώς ίδιο πακέτο στο δεύτερο μου σπίτι σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων στα 23,70€/μήνα, σύνολο 47,50€/2μηνο. Μιλάμε για εντελώς τραγική τιμή, με ποια λογική θα ανανεώσω παμπάλαιο πρόγραμμα όταν η vdsl κοστίζει λιγότερα; 2) Forthnet απεριόριστα κινητά, 40,00€/2μηνο, όμως χειρότερο support. Στον ΟΤΕ βρίσκεις πολύ εύκολα ανταπόκριση άλλα και επίλυση σε οποιαδήποτε βλάβη, ειδικά όταν η γραμμή είναι στο βενζινάδικο και έχω φορολογικούς μηχανισμούς που στέλνουν απευθείας στο υπουργείο οικονομικών δεδομένα. Το εξήγησα πολύ συγκεκριμένα το τεχνικό κομμάτι και η υπάλληλος μου είπε αν θες υπόγραψε το συμβόλαιο και σίγουρα θα σε πάρουν από τον ΟΤΕ για αντιπροσφορά, οπότε μείνει μετά εκεί! Παράξενο; Εντελώς, άντε εσύ να εμπιστευτείς γραμμή μετά. Επίσης στο δεύτερο σπίτι του με το πακέτο στα 23,70€ κατέληξα μετά από σπάσιμο της Forthnet, αγανάκτησα με τις αποσυνδέσεις, το support ήταν άθλιο, ο ΟΤΕ τους γλεντούσε στα συνδυαστικά ραντεβού, η ταχύτητα πολύ χειρότερη. Ο λόγος που εκνευρίζομαι είναι επειδή πληρώνω πολλά λεφτά για ένα τέτοιο πακέτο. Δεν κολλάω στο δεκάευρω άλλα όχι 45,00€ για μαλακίες. Και στις δύο γραμμές έχω πολύ καλή ταχύτητα, 0 αποσυνδέσεις, σε περίπτωση βλάβης στο μαγαζί δεδομένα στο κινητό, και τεχνικούς άμεσα στην πόρτα μου. Να το ρισκάρω στο 14ήμερο που έχω περιθώριο να επιστρέψω μήπως με καλέσουν για αντιπροσφορά; Τι να τα κάνω τα δωρεάν λεπτά όταν καίγομαι... απλά με δεύτερη εταιρεία στο παιχνίδι επιτέλους μπορώ να πληρώνω νορμάλ ποσά.
bill2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω το 14 ήμερο το κατάργησαν αν δεν κάνω λάθος Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από bill2015
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα