Προς το περιεχόμενο

Huawei Mate 20 Lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Νεος στο insomnia  και εχω μια απορια. Εχω το mate 20 lite και εχω ενα "θεμα" με το wifi. Γενικα εγω εχα παντα τα δεδομενα του κινητου ανοιχτα και κλειστο το wifi, οταν κλεισω τα δεδομενα και παω καπου που εχει free wifi το ανοιγει το κινητο αυτοματα... συγκεκριμενα σημερα πρωι εφυγα απο το σπιτι και εκλεισα τα δεδομενα επειδη ξεχασα να το βαλω για φορτιση το βραδυ και μολις γυρησα παλι σπιτι κοιταξα το κινητο και ειχε συνδεθει μονο του χωρις να ανοιξω το wifi στο ιντερνετ του σπιτιου. εχει συμβει ποτε σε καποιον; ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω; ξερει κανεις; Το εχω ψαξει αλλα δεν μπορω να βρω ακρη. Ζητω συγγνωμη αν ειναι σε ακυρο σημειο το post μου.

Δημοσ.

Κάπου στις ρυθμίσεις του wifi έχεις βάλει αυτόματη αναζήτηση ή "Αποθηκευμένο". Όταν η συσκευή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και το Wi-Fi είναι ενεργοποιημένο, η συσκευή θα συνδέεται αυτόματα.

• Like 1
Δημοσ.

Το βρηκα..Ηταν απο τις ρυθμισεις του εργοστασιου ετσι, 1 μιση μηνα το εχω και μου εχει σπασει τα νευρα το παλιοπραμα...😂😂 Ευχαριστω πολυ παιδια! 😎🙏

Δημοσ.

Καλησπέρα  μια ερώτηση θέλω να κάνω για το εν λόγω κινητό. Η τιμή του τώρα παίζει μεταξύ 300-400€, έψαχνα την έκδοση με τα 6GB δεν υπάρχει πλέον, γνωρίζω οτι τα 4GB ειναι υπεραρκετά .Αξίζει ώς συσκεύη ... μετα απο reviews συμπερένω οτι ειναι μια όμορφη ισορροπημένη συσκεύη,.Είναι όμως ποιοτική, πλαστικά, οθόνη glass? Είχα το Honor 8 pro με τον 970 kirin και 6gb ram, τούμπανο και θυρίο μπαταίρία, αλλά μας τα χάλασε με το oreo 8 , το κινητό είναι χειρότερο τώρα, αίσχος,  κακή διαχείριση ram και κολήματα σε κάποια apps.... θα καταλάβω διαφορά μετάβαση απο 970 σε 710 Kirin και 4 GB ram? Ποιότητα κλήσης, οθόνη, χρώματα  για ips πανελ?... ηχείο διάβασα οτι οι περισοτεροι θα το θέλανε πιο δυνατό. Ίσως είμαι off topic αλλα μπορεί κάποιος να μου πει ουσιαστικά αν αξιζει σε σχέση  με mate 20/mate 20 pro ξέρω συγκρίνω ανόμοια αλλα απο τα 300€ εώς τα 1000€ υπάρχει χάσμα. Δε με ενδιαφέρει δακτυλικό αποτύπωμα πάνω στην οθόνη, η amoled δε με ενθουσιάζουν αν και μου έχει περάσει, οτι ίσως είναι και παθητικές τουλάχιστον αυτη η γενιά, δε τρελένομαι για φοβερή κάμερα , να φανταστειτε είδα φωτογραφία απο mate 10 lite και ενθουσιάστικα, δεν με ενδιαφέρει αν είναι αδιάβροχο,  θέλω 3.5mm jack. Θέλω ένα κινητό ουσιαστκά που να μην κολάει, να δίνει το κάτι παραπάνω σε εφαρμογές, να έχει καλό touch ,να έχει ικανοποιητική οθόνη, καλή ποιότητα κλήσης και καλή μπαταρία 2 μερες, τουλάχιστον αυτονομία. Προερχόμενος απο honor 8 pro , Θα με καλύψει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

300-400€ για Mate 20 Lite???

Ανεκδοτο μου φαινεται εστω και η σκεψη να δωσει καποιος τοσα χρηματα για μια middle level συσκευη την στιγμη που οι αντιστοιχες κοστιζουν τα μισα και σε αυτα τα χρηματα παιρνεις δυο φορες πιο δυνατη συσκευη!!! 

Το οτι λεγεται Mate (light) δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τα Mate/Mate Pro!!! Σαν να λεμε VW Tuareg και VW Golf.

Ναι θα δεις μεγαλη διαφορα απο 970 σε 710. 

Δεν ειναι κακο, αλλα υπερκοστολογημενο σιγουρα.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

300-400€ για Mate 20 Lite???

Ανεκδοτο μου φαινεται εστω και η σκεψη να δωσει καποιος τοσα χρηματα για μια middle level συσκευη την στιγμη που οι αντιστοιχες κοστιζουν τα μισα και σε αυτα τα χρηματα παιρνεις δυο φορες πιο δυνατη συσκευη!!! 

Το οτι λεγεται Mate (light) δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τα Mate/Mate Pro!!! Σαν να λεμε VW Tuareg και VW Golf.

Ναι θα δεις μεγαλη διαφορα απο 970 σε 710. 

Δεν ειναι κακο, αλλα υπερκοστολογημενο σιγουρα.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια,  το βρίσκω και κάτω απο 300, ας πούμε, το θέμα μου ειναι θα με κάλυπτε σύμφωνα, με τα παραπάνω. Γιατί αν ειναι να έχω 4 εφαρμογές ανοιχτές απο πίσω να πάω να ψάξω να ανοιξω άλλη και να κολάει lag-αρει στο ψάξιμο scroll...ασε. H να παίζω youtube στη μια και στην αλλη να γραφω στο Notepad και να κολαει λίγο ξαναματα-αστο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, nosstrom είπε

Καλησπέρα  μια ερώτηση θέλω να κάνω για το εν λόγω κινητό. Η τιμή του τώρα παίζει μεταξύ 300-400€, έψαχνα την έκδοση με τα 6GB δεν υπάρχει πλέον, γνωρίζω οτι τα 4GB ειναι υπεραρκετά .Αξίζει ώς συσκεύη ... μετα απο reviews συμπερένω οτι ειναι μια όμορφη ισορροπημένη συσκεύη,.Είναι όμως ποιοτική, πλαστικά, οθόνη glass? Είχα το Honor 8 pro με τον 970 kirin και 6gb ram, τούμπανο και θυρίο μπαταίρία, αλλά μας τα χάλασε με το oreo 8 , το κινητό είναι χειρότερο τώρα, αίσχος,  κακή διαχείριση ram και κολήματα σε κάποια apps.... θα καταλάβω διαφορά μετάβαση απο 970 σε 710 Kirin και 4 GB ram? Ποιότητα κλήσης, οθόνη, χρώματα  για ips πανελ?... ηχείο διάβασα οτι οι περισοτεροι θα το θέλανε πιο δυνατό. Ίσως είμαι off topic αλλα μπορεί κάποιος να μου πει ουσιαστικά αν αξιζει σε σχέση  με mate 20/mate 20 pro ξέρω συγκρίνω ανόμοια αλλα απο τα 300€ εώς τα 1000€ υπάρχει χάσμα. Δε με ενδιαφέρει δακτυλικό αποτύπωμα πάνω στην οθόνη, η amoled δε με ενθουσιάζουν αν και μου έχει περάσει, οτι ίσως είναι και παθητικές τουλάχιστον αυτη η γενιά, δε τρελένομαι για φοβερή κάμερα , να φανταστειτε είδα φωτογραφία απο mate 10 lite και ενθουσιάστικα, δεν με ενδιαφέρει αν είναι αδιάβροχο,  θέλω 3.5mm jack. Θέλω ένα κινητό ουσιαστκά που να μην κολάει, να δίνει το κάτι παραπάνω σε εφαρμογές, να έχει καλό touch ,να έχει ικανοποιητική οθόνη, καλή ποιότητα κλήσης και καλή μπαταρία 2 μερες, τουλάχιστον αυτονομία. Προερχόμενος απο honor 8 pro , Θα με καλύψει? 

Εγώ στη θέση σου θα έβλεπα το Xiaomi Pocophone F1

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, nosstrom είπε

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια,  το βρίσκω και κάτω απο 300, ας πούμε, το θέμα μου ειναι θα με κάλυπτε σύμφωνα, με τα παραπάνω. Γιατί αν ειναι να έχω 4 εφαρμογές ανοιχτές απο πίσω να πάω να ψάξω να ανοιξω άλλη και να κολάει lag-αρει στο ψάξιμο scroll...ασε. H να παίζω youtube στη μια και στην αλλη να γραφω στο Notepad και να κολαει λίγο ξαναματα-αστο...

Οπως και να το κανεις ειναι οπισθοδρομηση σε σχεση με τον 970 οποτε αναμενεις μια μειωμενη αποδοση. Εαν θα σε ενοχλησει ή οχι ειναι προσωπικο σου θεμα. Ειναι κινητο αποδοσης μεσαιας κατηγοριας. Τιποτε αλλο. Και τα ~300€ τα θεωρω και παλι πολλα μιας και σε αυτη την τιμη αγοραζεις σημερα κινητα της upper level κατηγοριας με τους flagship επεξεργαστες.

Poco F1, Mi8, MiMix2S, LgG6, Nokia8, και πολλα αλλα δεν εχουν καμια σχεση 

Δημοσ.

φιλε μου SeNNinhA  σιγουρα θα εχει διαφορα στην ταχυτητα απο τον 970.. εδω μιλαμε ομως για μια διαφορα της ταξεως των 600€ και αν το παλικαρι το βρηκε και κατω απο 300 οπως λεει αξιζει και με το παραπανω να το παρει.. και να σου πω την αληθεια σε σχεση με το samsung s8 που εχει παρει ενας φιλος, μου φαινεται πολυ καλυτερο σε ποσοστο 95%. και ποσο μαλλον σε μπαταρια, καμερα και ποιοτητα σηματος.. για μενα ειναι η καλυτερη αγορα που εχω κανει σε συσκευη της κατηγοριας αν και ειχα τις επιφυλαξεις μου δεν με εχει απογητευσει. τωρα ο καθενας εχει τις αποψεις του! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...