Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, δεν έβρισκα θέμα για tablets και είπα να το καταχώρηση εδώ το πρόβλημα μου. Αρχικά να πω ότι αυτή είναι η δεύτερη συσκευή που πήρα μετά από αντικατάσταση της πρώτης λόγω του ότι η προηγούμενη είχε κάποιο θέμα με τη μητρική. Αυτό που έχω παρατηρήσει ότι γίνεται κατ’επαναληψη είναι ότι όταν παίζω ένα απαιτητικό παιχνίδι για αρκετή ώρα (PUBG), σταματάει η οθόνη να αποκρίνεται σε αρκετά σημεία με αποτέλεσμα το tablet να μην είναι λειτουργικό... Μόλις βγω απ’το παιχνίδι συνεχίζει να το κάνει. θα πρέπει να το στείλω πάλι για αντικατάσταση; Φοβάμαι ότι αν το ελέγξουν δε θα διαπιστώσουν το πρόβλημα γιατί αυτό το παθαίνει σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vchristod84 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, δεν έβρισκα θέμα για tablets και είπα να το καταχώρηση εδώ το πρόβλημα μου. Αρχικά να πω ότι αυτή είναι η δεύτερη συσκευή που πήρα μετά από αντικατάσταση της πρώτης λόγω του ότι η προηγούμενη είχε κάποιο θέμα με τη μητρική. Αυτό που έχω παρατηρήσει ότι γίνεται κατ’επαναληψη είναι ότι όταν παίζω ένα απαιτητικό παιχνίδι για αρκετή ώρα (PUBG), σταματάει η οθόνη να αποκρίνεται σε αρκετά σημεία με αποτέλεσμα το tablet να μην είναι λειτουργικό... Μόλις βγω απ’το παιχνίδι συνεχίζει να το κάνει. θα πρέπει να το στείλω πάλι για αντικατάσταση; Φοβάμαι ότι αν το ελέγξουν δε θα διαπιστώσουν το πρόβλημα γιατί αυτό το παθαίνει σε συγκεκριμένες καταστάσεις.

Ποια εκδοση του ios τρέχει?Μήπως στο κάνει οταν αδειάζει η μπαταρία?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, atheatos είπε

Ποια εκδοση του ios τρέχει?Μήπως στο κάνει οταν αδειάζει η μπαταρία?

Τρέχει τη 12.1 . Όχι, το κάνει κυρίως όταν ζεσταίνεται, δεν ξέρω αν φταίει το αν η οθόνη έχει αρκετές δαχτυλιές και επηρεάζεται απ' αυτό 

Δημοσ.

Το μονο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι να κανεις backup με το itunes στον υπολογιστή και μετα restore-set up as new. 

Αν συνεχίζει να κολλαει το πας στην αντιπροσωπεια, τους εξηγεις το προβλημα σου , οτι ζεστενεται και κολλαει για να δούνε τι φταίει.

Aν ειναι ολα ενταξει και δεν βρούνε τιποτα,για μενα  αφου θελεις να παίζεις απροβληματιστα παιχνιδια,πούλα το καλυτερα να πας στο καινουργιο ipad pro 2018.Αλλιως κατέβασε τα settings του παιχνιδιού ωστε να παιζει πιο ξεκούραστα το ipad.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, atheatos είπε

Το μονο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι να κανεις backup με το itunes στον υπολογιστή και μετα restore-set up as new. 

Αν συνεχίζει να κολλαει το πας στην αντιπροσωπεια, τους εξηγεις το προβλημα σου , οτι ζεστενεται και κολλαει για να δούνε τι φταίει.

Aν ειναι ολα ενταξει και δεν βρούνε τιποτα,για μενα  αφου θελεις να παίζεις απροβληματιστα παιχνιδια,πούλα το καλυτερα να πας στο καινουργιο ipad pro 2018.Αλλιως κατέβασε τα settings του παιχνιδιού ωστε να παιζει πιο ξεκούραστα το ipad.

Τα settings δεν τα έχω στο φουλ, μόνο το frame rate έχω ψηλά για να τρέχει καλά το παιχνίδι. Όσο για να πάρω το καινούριο, νομίζω η χρηματική διαφορά είναι η διπλάσια, δεν τίθεται τέτοιο θέμα

2 ώρες πριν, KrisDs είπε

Στο κάνει σε όλα ή μόνο στο συγκεκριμένο? Ο atheatos σωστά σου είπε κάνε ότι έγραψε και βλέπεις.

Δεν το κάνει σε όλα αλλά όταν παίξω το παιχνίδι και αρχίζει να μη νιώθει, μετά όποιο application και να χρησιμοποιήσω, έχει την ίδια συμπεριφορά 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, vchristod84 είπε

Τα settings δεν τα έχω στο φουλ, μόνο το frame rate έχω ψηλά για να τρέχει καλά το παιχνίδι. Όσο για να πάρω το καινούριο, νομίζω η χρηματική διαφορά είναι η διπλάσια, δεν τίθεται τέτοιο θέμα

Δεν το κάνει σε όλα αλλά όταν παίξω το παιχνίδι και αρχίζει να μη νιώθει, μετά όποιο application και να χρησιμοποιήσω, έχει την ίδια συμπεριφορά 

Αν καταλαβα καλα εχεις ipad pro 2017. Που το φτηνοτερο μοντελο καινουργιο βάσει τιμων skroutz αγγιζει τα 800 ευρώ. Αν σκοπεύεις να το πουλησεις 500 ευρω για να πάρεις το καινουργιο με 1000 ευρώ κανε μου pm....

Mια αλλη ερωτηση . Χρησιμοποιεις τα δεδομενα οταν παιζεις ή το ipad ειναι μονο wifi?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, atheatos είπε

Αν καταλαβα καλα εχεις ipad pro 2017. Που το φτηνοτερο μοντελο καινουργιο βάσει τιμων skroutz αγγιζει τα 800 ευρώ. Αν σκοπεύεις να το πουλησεις 500 ευρω για να πάρεις το καινουργιο με 1000 ευρώ κανε μου pm....

Mια αλλη ερωτηση . Χρησιμοποιεις τα δεδομενα οταν παιζεις ή το ipad ειναι μονο wifi?

Ναι, του 2017 είναι, γύρω στα 500€ πουλιέται. Δεν έχω το περιθώριο να δώσω άλλα τόσα για το καινούριο. Μόνο με Wi-Fi είναι 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vchristod84 είπε

Ναι, του 2017 είναι, γύρω στα 500€ πουλιέται. Δεν έχω το περιθώριο να δώσω άλλα τόσα για το καινούριο. Μόνο με Wi-Fi είναι 

Καλώς. Μπορεις να κανεις ενα λογαριασμό twiter και να ακολουθησεις το Apple support. Αν τους πεις το προβλημα σου θα σε βοηθήσουνε.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jrepair είπε

Πήγαινε στα Settings/Multitasking και κανε disable multi finger gestures.

Εαν το κάνεις πες μας το αποτέλεσμα.

Το έκανα μόλις τώρα, στα ελληνικά το λέει "χειρονομίες". Θα το τεστάρω και θα σας πω αργότερα τα αποτελέσματα. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, jrepair είπε

Πήγαινε στα Settings/Multitasking και κανε disable multi finger gestures.

Εαν το κάνεις πες μας το αποτέλεσμα.

Δεν άλλαξε τελικά, μετά από κάποια ώρα αρχίζει τα ίδια δυστυχώς 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vchristod84 είπε

Δεν άλλαξε τελικά, μετά από κάποια ώρα αρχίζει τα ίδια δυστυχώς 

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το πρόβλημα είναι hardware .

Δημοσ.

Αν το πρόβλημα εντοπίζεται όταν η συσκευή ζορίζεται , ξεκάθαρα πρέπει να το πας ξανά για service και να γίνει ξανά αντικατάσταση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...