Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τα ειχα δει τα παλια μηνυματα. Η ολη διαδικασια αν θυμαμαι καλα πηρε 20-25 μερες, τα μεταφορικα ηταν 5 ευρω περιπου να τις στειλω, μου στειλαν καινουργιες εννοειται με dhl στο σπιτι.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, splanis είπε

Δεν τα ειχα δει τα παλια μηνυματα. Η ολη διαδικασια αν θυμαμαι καλα πηρε 20-25 μερες, τα μεταφορικα ηταν 5 ευρω περιπου να τις στειλω, μου στειλαν καινουργιες εννοειται με dhl στο σπιτι.

σημερα τις εστειλα στο μαγαζι που τις πειρα... εσυ λες τις εστιελες ταιβαν στην gskill ?μονο 5 ευρω ? κατι για 25 ειδα με ελτα εαν χρειαζοτανε να στειλω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

σημερα τις εστειλα στο μαγαζι που τις πειρα... εσυ λες τις εστιελες ταιβαν στην gskill ?μονο 5 ευρω ? κατι για 25 ειδα με ελτα εαν χρειαζοτανε να στειλω 

ναι κατευθειαν στην gskill της εστειλα, 5 ευρω με ελτα, ολλανδια

Επεξ/σία από splanis
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 13/4/2020 στις 4:09 ΜΜ, splanis είπε

ναι κατευθειαν στην gskill της εστειλα, 5 ευρω με ελτα, ολλανδια

5 ευρω; Φιλε εγω μολις πηρα τα ΕΛΤΑ και μου λεει για 1 κιλο δεμα απο Ελλαδα προς Ολλανδια κοστιζει 40 ευρω. Πως γινεται να πληρωσεις μονο 5;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, AntoMast είπε

5 ευρω; Φιλε εγω μολις πηρα τα ΕΛΤΑ και μου λεει για 1 κιλο δεμα απο Ελλαδα προς Ολλανδια κοστιζει 40 ευρω. Πως γινεται να πληρωσεις μονο 5;

2 ραμ ειναι καποια γραμμαρια δεν ειναι κιλο. Επισης δεν ειναι δεμα, ειναι φακελος.

Δημοσ.

Μου κάηκε ένα stick από ένα set 2x8 που είχα αγοράσει το 2016 
Τις είχα αγοράσει από κατάστημα που δεν το έχει στο site της  gskill, ισχύει  το lifetime warranty η ήταν για 2 χρόνια και τέλος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Deu164 είπε

Μου κάηκε ένα stick από ένα set 2x8 που είχα αγοράσει το 2016 
Τις είχα αγοράσει από κατάστημα που δεν το έχει στο site της  gskill, ισχύει  το lifetime warranty η ήταν για 2 χρόνια και τέλος?

Από όπου θέλεις αγοράζεις, το lifetime warranty στο δίνει ο κατασκευαστής όχι το κατάστημα.

Μίλα με G.Skill, θα σε καλύψουν.

Επεξ/σία από LaMereda
Δημοσ.

Thanks θα προχωρήσω σε rma 
Διάβασα το παρακάτω και δεν το προχώρησα πριν μια εβδομάδα που ένα stick τα τίναξε...

G.SKILL provides a limited warranty to the original purchaser only that any genuine G.SKILL hardware product purchased from an authorized G.SKILL reseller will be free from defects in material and workmanship, and will operate, as specified by its datasheet

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 12/04/2020 at 17:09, life is music said:

Ανέκαθεν η μνήμες δεν ειχαν lifetime εγγύηση.....Ρωτάω αυτό γιατί ήθελα να αλλάξω μια της crucial που την είχα πάρει από το πλαίσιο και δεν δούλευε. Με το που τους είπα ποτέ την αγόρασα μου είπαν αυτοί ότι δεν έχει εγγύηση ....Δεν υσχυει πλέον η lifetime εγγύηση ?

το Lifetime μπορει να ειναι και limited lifetime. μπορει να θεωρειται 5 χρονια 10 χρονια 15 χρονια.δεν ειναι ακριβως lifetime.μπορει να ειναι μεχρι να μην υπαρχει αυτη η μνημη(end of life,end of support) κτλ.σε καθε περιπτωση fuck πλαισιο και στειλε απευθειας στην crucial. το πλαισιο δηλαδη ποσα χρονια σου ειπε οτι εχει εγγυηση?h crucial στις μνημες δινει 10 χρονια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...