junior-21- Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω ακομα δεν εχω βρει χρονο. Αυριο πρωι θα ταχυδρομηθουν. Εχω ξανακανει. Λιγοτερο απο 10 εργασιμες πηρε. Κανω κ rma εναν ryzen 5 1600, πρωτη φορα κανω και direct rma σε amd Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από junior-21- 1
splanis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, junior-21- είπε εγω ακομα δεν εχω βρει χρονο. Αυριο πρωι θα ταχυδρομηθουν. Εχω ξανακανει. Λιγοτερο απο 10 εργασιμες πηρε. εσενα ετσι απο περιεργεια σου στειλαν τις ιδιες η τζαμπα μας ψηνει ο @leros2004
junior-21- Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 ναι, περσι ειχα κανει ενα ιδιο σετ, εστειλαν ιδιο σετ 1
splanis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ρε παιδια γιατι ξαφνικα οταν βαζω tracking number βγαζει "Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για τον κωδικό αντικειμένου:" ενω μεχρι το μεσημερι δουλευει κανονικα; 😕 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από splanis
junior-21- Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 βρε χαλαρωσε.... εμενα χθες φυγανε και τα 2 rma μου, να δουμε τον πιο γρηγορο!
splanis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/12/2018 στις 7:22 ΠΜ, junior-21- είπε βρε χαλαρωσε.... εμενα χθες φυγανε και τα 2 rma μου, να δουμε τον πιο γρηγορο! Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει αν κάνει 3 βδομάδες Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από splanis
konttinos3000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 *την αποδείξει νομίζω ότι δεν την χρειάζετε γιατί σε όλες τις μνήμες της η gskil έχει εφ όρου ζωής εγγύηση τελικά έβγαλες άκρη με τις μνήμες ? σου τις επιδιόρθωσε ή αντικατέστησε ? και πόσο στοίχισε η αποστολή τους ?
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 On 02/02/2019 at 14:46, konttinos3000 said: *την αποδείξει νομίζω ότι δεν την χρειάζετε γιατί σε όλες τις μνήμες της η gskil έχει εφ όρου ζωής εγγύηση τελικά έβγαλες άκρη με τις μνήμες ? σου τις επιδιόρθωσε ή αντικατέστησε ? και πόσο στοίχισε η αποστολή τους ? οταν υπαρχει Lifetime συνηθως δεν ζητανε αποδειξη.συν οτι και 10 χρονια να εχει εγγυηση μπορουν να δουν μονοι τους ποτε κατασκευαστηκε και ποτε πηγε στον αντιπροσωπο οποτε πανω κατω ξερουν ποτε την πηρες. δεν παιζει να επιδιορθωσουν.αντικατασταση πανε
pasxaliskar Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 τελικά έβγαλες άκρη με τις μνήμες ? σου τις επιδιόρθωσε ή αντικατέστησε ? και πόσο στοίχισε η αποστολή τους ? ξερουμε τιποτα?
life is music Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Στις 20/2/2019 στις 3:39 ΜΜ, poulinos είπε οταν υπαρχει Lifetime συνηθως δεν ζητανε αποδειξη.συν οτι και 10 χρονια να εχει εγγυηση μπορουν να δουν μονοι τους ποτε κατασκευαστηκε και ποτε πηγε στον αντιπροσωπο οποτε πανω κατω ξερουν ποτε την πηρες. δεν παιζει να επιδιορθωσουν.αντικατασταση πανε Ανέκαθεν η μνήμες δεν ειχαν lifetime εγγύηση.....Ρωτάω αυτό γιατί ήθελα να αλλάξω μια της crucial που την είχα πάρει από το πλαίσιο και δεν δούλευε. Με το που τους είπα ποτέ την αγόρασα μου είπαν αυτοί ότι δεν έχει εγγύηση ....Δεν υσχυει πλέον η lifetime εγγύηση ?
pasxaliskar Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, life is music είπε Ανέκαθεν η μνήμες δεν ειχαν lifetime εγγύηση.....Ρωτάω αυτό γιατί ήθελα να αλλάξω μια της crucial που την είχα πάρει από το πλαίσιο και δεν δούλευε. Με το που τους είπα ποτέ την αγόρασα μου είπαν αυτοί ότι δεν έχει εγγύηση ....Δεν υσχυει πλέον η lifetime εγγύηση ? νομιζω lifetime απο την εταιρια την μαμα απο τον μεταπωλητη παει 2 χρονια κατι τετοιο, στην ουσια σου λενε να μην ασχοληθουμε εμεις ασχολησου εσυ 1
life is music Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, pasxaliskar είπε νομιζω lifetime απο την εταιρια την μαμα απο τον μεταπωλητη παει 2 χρονια κατι τετοιο, στην ουσια σου λενε να μην ασχοληθουμε εμεις ασχολησου εσυ Είχα κάψει μια crucial από βλακεία μου ...αν την έστελνα στην εταιρεία θα την άλλαζε ?
pasxaliskar Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 φανταζομια αναλογοσ..εαν την πεταξες μεσα σε μια σομπα οχι.. εαν καηκε πανω στο πισι ισως... δν ξερω χτες μου χαλασε εμενα μια ραμ κ περιμενω αυριο ν δω τι θα με πει το μαγαζι εδω ελλαδα την πειρα γτ μετα πρεπει ν μιλησω με gskil στην ταιβαν..αστα
life is music Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, pasxaliskar είπε φανταζομια αναλογοσ..εαν την πεταξες μεσα σε μια σομπα οχι.. εαν καηκε πανω στο πισι ισως... δν ξερω χτες μου χαλασε εμενα μια ραμ κ περιμενω αυριο ν δω τι θα με πει το μαγαζι εδω ελλαδα την πειρα γτ μετα πρεπει ν μιλησω με gskil στην ταιβαν..αστα η curcial εχει καλο support ?
pasxaliskar Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, life is music είπε η curcial εχει καλο support ? δνε ξερω αλλα ολες νοιμζω το ιδιο κανουν τις στελνεις και εαν δουν οτι δν ειναι σπασμενες η κατι αλλο στις αλλαζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα