Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, splanis είπε

με τα λεφτα του ιντερνετ καφε παιρνω ram rgb 4000mhz cl12 😂

με 4αρα θα την παλεψω; :P

πρεπει να πεισω αυτο το γ@@@δι @nasouga  να μου δανεισει την μια ram του για λιγο καιρο 😍

Σε κάτι τέτοιες στιγμές φαίνονται οι φίλοι. Εγώ θα σου την έδινα πάντως ...

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Σε κάτι τέτοιες στιγμές φαίνονται οι φίλοι. Εγώ θα σου την έδινα πάντως ...

btw επειδη στο αλλο τοπικ δεν μου απαντησε κανεις, υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο και να το κανω τζαμπα ολο αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε τη προβληματική μνήμη και δοκιμασε τη μόνη της σε ένα υπολογιστή φίλου σου... Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις...

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, leros2004 είπε

Πάρε τη προβληματική μνήμη και δοκιμασε τη μόνη της σε ένα υπολογιστή φίλου σου... Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις...

Η απάντηση της Gskill ήταν ότι δεν προτείνει αυτές τις μνήμες με αυτή τη μητρική και μερικές οδηγίες του τυπου να κάνω clear cmos κλπ κλπ

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Καλησπέρα, δέχτηκαν το RMA μου, απ οτι βλέπω τα χρεώνομαι εγώ τα μεταφορικά. Με τι να τις στείλω; πόσο λέτε να πάει το μαλλί;

Δημοσ.
8 minutes ago, splanis said:

Καλησπέρα, δέχτηκαν το RMA μου, απ οτι βλέπω τα χρεώνομαι εγώ τα μεταφορικά. Με τι να τις στείλω; πόσο λέτε να πάει το μαλλί;

οτι και να της στειλεις καλο ειναι να εχει tracking number γιατι αλλιως...... δεν ξερεις αν θα φτασουν καν.ελτα μαλλον ειναι η πιο φτηνη λυση.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 minutes ago, splanis said:

λετε να χρεωθω και τα μεταφορικα αντικαταστασης; αν ειναι ετσι μπηκα μεσα

οχι .αυτα πληρωνονται απο αυτους.μην τα ισοπεδώνουμε ολα.:P

Δημοσ.
2 minutes ago, splanis said:

καμια ιδεα τι ειναι αυτο; 

asdasfvgvb.png

το νουμερο rma που σου εδωσαν πρεπει να φαινεται στην rma form επιβεβαιωσης και ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ.κοινως αν ειναι οπως στην wd απεξω στο κουτι κολλας ενα χαρτι που σου στελνουν αυτοι που γραφει το rma και βαζεις μεσα και την φορμα που λογικα σου εστειλαν παλι αυτοι στο email.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

το νουμερο rma που σου εδωσαν πρεπει να φαινεται στην rma form επιβεβαιωσης και ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ.κοινως αν ειναι οπως στην wd απεξω κολλας ενα χαρτι που σου στελνουν αυτοι για απεξω απο το κουτι που γραφει και το rma form και βαζεις μεσα και την φορμα που λογικα σου εστειλαν παλι αυτοι στο email.

αυτοι μου στειλαν ενα pdf που γραφει πανω "gskill rma request", και παρακατω λενε να το εχω μεσα στο πακετο, δεν καταλαβα ποιο ειναι το form?

Δημοσ.
Just now, splanis said:

αυτοι μου στειλαν ενα pdf που γραφει πανω "gskill rma request", και παρακατω λενε να το εχω μεσα στο πακετο, δεν καταλαβα ποιο ειναι το form?

αυτο.και θα γραφει με μεγαλα γραμματα το rma Νουμερο που σου εδωσαν.και επισης το rma Νουμερο θα το γραψεις και απεξω απο το κουτι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

αυτο.και θα γραφει με μεγαλα γραμματα το rma Νουμερο που σου εδωσαν.και επισης το rma Νουμερο θα το γραψεις και απεξω απο το κουτι

ναι δεν καταλαβα γιατι στο ενα βημα το γραφει σαν rma form και παρακατω το ξαναλεει σαν rma request? :P

asdagag.png

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

rma form =φορμα rma 

rma request = οτι ζητας rma

λες το προβλημα και ζητας rma σου στελνουν τον αριθμο rma που αντιστοιχει στο προβλημα σου και την form που θα μπει μεσα στο κουτι που γραφει οτι γραφει.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, poulinos είπε

rma form =φορμα rma 

rma request = οτι ζητας rma

λες το προβλημα και ζητας rma σου στελνουν τον αριθμο rma που αντιστοιχει στο προβλημα σου και την form που θα μπει μεσα στο κουτι που γραφει οτι γραφει.

Ωραία άρα μόνο αυτό το χαρτί θέλει μέσα στο πακέτο και απ έξω απλά να γράψω τον αριθμό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...