Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να στείλω πίσω μια προβληματική ραμ στην G.Skill και το θέμα ειναι:

1) δεν υπάρχει απόδειξη. Στο rma form ζητάει place και date of purchase. Δεν φαίνεται αρχικά να ζητανε απόδειξη, δεν ξέρω τι γίνεται μετα

2) σε περίπτωση που δεχτούν να την στείλω. Επειδή η μία ραμ απ το σετ λειτουργεί και η άλλη όχι, γίνεται να στείλω μόνο την μια γιατί δεν γίνεται να μείνω χωρίς PC, τόσο καιρό; 

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Έχω κάνει RMA με την G.SKILL και δεν χρειάζεται η απόδειξη. Απλά συμπλήρωσε σωστά τα στοιχεία που σου ζητάει και στείλε την αίτηση, αφού το ελέγξουν θα σου στείλουν απάντηση.

Αν θυμάμαι καλά σε περίπτωση που είναι kit θα πρέπει να στείλεις όλα τα modules (το γράφει κάπου στις οδηγίες αποστολής του RMA). Αν θες πες τους ότι δεν θέλεις να μείνεις χωρίς pc αυτό το διάστημα μήπως και σου επιτρέψουν να κρατήσεις το ένα.

Επεξ/σία από LF21
Δημοσ.

Το θεμα ειναι την αγορασες απο μαγαζι η την αγορασες απο καποιον που την ειχε σαν δειγμα;

Βεβαια αν ηταν δειγμα δεν θα δεχτουν να σου βγαλουν καν νουμερο για RMA οποτε οκ.

Απο την αλλη αν ηταν αγορασμενη ονομαστικα τοτε το καταστημα απο οπου την αγορασες μπορει να σου κοψει ξανα αποδειξη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε

Το θεμα ειναι την αγορασες απο μαγαζι η την αγορασες απο καποιον που την ειχε σαν δειγμα;

Βεβαια αν ηταν δειγμα δεν θα δεχτουν να σου βγαλουν καν νουμερο για RMA οποτε οκ.

Απο την αλλη αν ηταν αγορασμενη ονομαστικα τοτε το καταστημα απο οπου την αγορασες μπορει να σου κοψει ξανα αποδειξη.

Μεταχειρισμένη την πήρα. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, splanis είπε

Μεταχειρισμένη την πήρα. 

Αφου δεν εχεις αποδειξη στειλε αιτηση για RMA και θεωρητικα αν δεν ειναι αγορασμενη και ηταν δειγμα θα φανει εκει (δυσκολο να ηταν δειγμα αλλα ολα ειναι πιθανα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο τυπος μου ειπε να του την δωσω και να μου επιστρεψει 30 ευρω(80 τις πηρα), να την δωσω η να παω για RMA? Το θεμα ειναι οτι ακομα και να πετυχει το RMA αν μου ζητησουν και τις 2 ραμ, δεν μπορω να μεινω τοσο καιρο χωρις pc

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, splanis είπε

ο τυπος μου ειπε να του την δωσω και να μου επιστρεψει 30 ευρω(80 τις πηρα), να την δωσω η να παω για RMA? Το θεμα ειναι οτι ακομα και να πετυχει το RMA αν μου ζητησουν και τις 2 ραμ, δεν μπορω να μεινω τοσο καιρο χωρις pc

Για να σου δινει πισω λεφτα μαλλον δεν θα εχουν εγγυηση.

Γιατι δεν δοκιμαζεις πρωτα να μιλησεις με GSKill και ΑΝ εχουν εγγυση να τους εξηγησεις οτι δεν μπορεις να μεινεις χωρις PC τοσο καιρο οποτε θελεις αντικατασταση μονο αυτο το ντιμακι;

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Για να σου δινει πισω λεφτα μαλλον δεν θα εχουν εγγυηση.

Γιατι δεν δοκιμαζεις πρωτα να μιλησεις με GSKill και ΑΝ εχουν εγγυση να τους εξηγησεις οτι δεν μπορεις να μεινεις χωρις PC τοσο καιρο οποτε θελεις αντικατασταση μονο αυτο το ντιμακι;

αυτος δεν εχει αποδειξη.

τους εστειλα μειλ περιμενω απαντηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, splanis είπε

τι 30€ επιστροφή... Χίλιες φορές rma. Σου είπα τι θα γράψεις... Το μαγαζί έχει κλείσει και έχω χάσει την απόδειξη

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, leros2004 είπε

τι 30€ επιστροφή... Χίλιες φορές rma. Σου είπα τι θα γράψεις... Το μαγαζί έχει κλείσει και έχω χάσει την απόδειξη

κοιτα δεν ζηταγαν αποδειξη οποτε δεν εγραψα κατι, αν με ρωτησουν θα τους το πω. αν μου ζητησουν και τις 2 ραμ δεν γινεται να κατσω χωρις pc τοσο καιρο ομως 😕

Δημοσ.

Ίντερνετ καφέ ξέρεις την λύση... Η πάρε μια 4αρα.... Μέχρι να έρθουν.. Με τις corsair όλη η διαδικασία κράτησε μια εβδομάδα με κερασακι στη τούρτα ότι το καινούργιο σετ είναι bdies.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ίντερνετ καφέ ξέρεις την λύση... Η πάρε μια 4αρα.... Μέχρι να έρθουν.. Με τις corsair όλη η διαδικασία κράτησε μια εβδομάδα με κερασακι στη τούρτα ότι το καινούργιο σετ είναι bdies.

με τα λεφτα του ιντερνετ καφε παιρνω ram rgb 4000mhz cl12 😂

με 4αρα θα την παλεψω; :P

πρεπει να πεισω αυτο το γ@@@δι @nasouga  να μου δανεισει την μια ram του για λιγο καιρο 😍

Επεξ/σία από splanis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...