kotronas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Κάτσε να παντρευτείτε να κάνετε και 2 κοπέλια και θα σας πω εγώ εάν καταλαβαίνετε διαφορά.
alexistefania Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Ποιος επικρότησε; Δεν τα έχουμε ακούσει ακόμα. Ο Istros έδωσε μια γενική περιγραφή των χαρακτηριστικών αυτών. Οι υπόλοιποι κράζουν με τα γνωστά χαζά αστεία.* Ποιο χαρακτηριστικό πιστεύεις ότι δεν μπορούμε να ακούσουμε; Το virtualization που αλλάζει τελείως τη στερεοφωνική εικόνα; Το lifemix που χαμηλώνει ή δυναμώνει τον εξωτερικό ήχο; ή το Head Tracking που δεν ξέρουμε καλά-καλά τι κάνει και πώς το κάνει; Τι εννοείς "απλό χρήστη"; Και ποιος είπε ότι είναι ακουστικά για "απλούς χρήστες"; *Ξέχασα εμένα, που τα ακούω αλλά δεν μ' αρέσουν. Εγώ είμαι απλός χρήστης ακούω μουσική με ακουστικά από στερεοφωνικό η από το κινητό μου
Dr.Tesla Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Ακουστικά των περίπου 1000 ευρώ , που θα χρειαστούν ένα DAC+AMP combo των 2000+ ευρώ για να χρησιμοποιήσεις τα ουσιαστικά χαρακτηριστικά τους . Και κρίνονται από εμάς που με τα χίλια ζόρια έχει τύχει να αγοράσουμε ή να δοκιμάσουμε ένα studio headset των 100-200 ευρώ , χωρίς καν σωστό audio drive... Insomia in a nutshell... Μπράβο στη dolby , για ακόμα μία εισαγωγή τεχνολογίας στο χώρο. 1
Istros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, alexistefania είπε Ξαναγυρνω στην άποψη ότι εγώ προσωπικά δεν θα το αντιληφθω Εάν δοκιμάσεις την τεχνολογία dolby είτε σε ταινία που το υποστηρίζει είτε σε παιχνίδι θα το αντιληφθείς με το παραπάνω. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Istros
CheOnWeb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 4 minutes ago, alexistefania said: Εγώ είμαι απλός χρήστης ακούω μουσική με ακουστικά από στερεοφωνικό η από το κινητό μου Τέλεια.
Istros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Ποιος επικρότησε; Δεν τα έχουμε ακούσει ακόμα. Ο Istros έδωσε μια γενική περιγραφή των χαρακτηριστικών αυτών. Οι υπόλοιποι κράζουν με τα γνωστά χαζά αστεία.* Ποιο χαρακτηριστικό πιστεύεις ότι δεν μπορούμε να ακούσουμε; Το virtualization που αλλάζει τελείως τη στερεοφωνική εικόνα; Το lifemix που χαμηλώνει ή δυναμώνει τον εξωτερικό ήχο; ή το Head Tracking που δεν ξέρουμε καλά-καλά τι κάνει και πώς το κάνει; Τι εννοείς "απλό χρήστη"; Και ποιος είπε ότι είναι ακουστικά για "απλούς χρήστες"; *Ξέχασα εμένα, που τα ακούω αλλά δεν μ' αρέσουν. "Dolby Dimension has the ability to track your head movement and allow that to influence the rendering of audio accordingly. This, along with virtualization provides an immersive experience where your audio will stay with the screen you are watching." 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, alexistefania said: Εγώ είμαι απλός χρήστης ακούω μουσική με ακουστικά από στερεοφωνικό η από το κινητό μου Καταλαβαίνεις όμως την διαφορά του να γράφει κάποιος πχ "αυτά δεν είναι καλά διότι Α, Β, Γ", από το "αυτά δεν μου αρέσουν ή δεν μου χρειάζονται"? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από ThReSh
CheOnWeb Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 58 minutes ago, hyperspaced said: Δεν καταλαβαίνω πως μιλάμε για ακουστικά υψηλής πιστότητας με μεταφορά ήχου μέσω bluetooth... Υψηλής πιστότητας στο πλαίσιο του BT, το οποίο δεν είναι πρόβλημα αν μιλάμε για συμπιεσμένες πηγές (Mp3, aac, AC-3). Προφανώς δεν μπορούν να "κουβαλήσουν" 1536Kbps για wav/aiff/DTS αλλά αν κάποιοι μπορούν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τους τεχνικούς περιορισμούς τού BT, ένας απ' αυτούς είναι η Dolby. https://www.lifewire.com/what-to-know-about-bluetooth-3134591 1
panosveto12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Κρίμα που ζούμε στην Ελλάδα και δεν μπορούμε να πάμε σε ένα κατάστημα να τα δοκιμάσουμε 1
aris1986 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 600€ για ακουστικά; Ποιος είμαι; Από χρυσάφι είναι τα αυτιά μου; Μήπως είμαι ο supreme leader Kim Yong Un? Πολλά ρε Dolby. 1
Agony Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Πλεον εχω ενα συγκεκριμενο budget για ορισμένες εταιρείες στο χώρο αυτο. Λατρευω bose τα 3 μοντελα τις over ear 2 , quiet 2 , soundsport ειναι τρομερα και τα εχω σχεδον μονιμα ακουστικα. Μετα σε senn πιστευω δεν υπαρχουν πιο value for money στα open back. Τωρα να δωσω 600 ευρο για την Dolby και ποσο μάλλον για wireless closed back . δυσκολο το βλέπω. Να δωσω 600 για Focal Elex και Sennheiser HD 660s 700 ok το καταλαβαίνω. Εχουν μια ιστορια απο πίσω. Η εστο να πάρει καποιος τα wireless Bayyerdynamic σε αυτα τα λεφτα ξερεις τι θα παρεις. Νομιζω τα συγκεκριμενα δεν απευθύνονται ουτε σε ατομα που ακουνε με 5 ευρο ακουστικα. Ουτε σε ατομα που πραγματικα αγαπανε τον ηχο. 4 ώρες πριν, aris1986 είπε 600€ για ακουστικά; Ποιος είμαι; Από χρυσάφι είναι τα αυτιά μου; Μήπως είμαι ο supreme leader Kim Yong Un? Πολλά ρε Dolby. 600 ευρο σου φαίνονται πολλά για ακουστικα σαν τα Focal elex ? Και δεν σου φαινονται πολλα για ενα κινητο πχ ? Που στην τελικη τα ακουστικα δεν χανουν την αξια τους καθε μηνα. Δεν χρειάζεται να εχει καποιος χρυσα αυτια. Το μονο που χρειάζεται ειναι να αγαπαει την μουσική και να καταλαβαινει απο ηχο. Ειναι το ιδιο και για αυτους που κανουν την δουλεια τους με ενα κινητο 150 ευρο Xiaomi και αυτους που παιρνουν καποιο άλλο με 600 ευρο. Οκ ειναι site που δεν ασχολείται με ηχο και καταλαβαίνω τα ποστ απο τους περισσότερους , ομως δεν χρειαζεται να μειώνεται τις προτιμήσεις των άλλων οταν δεν ενδιαφέρεστε εσεις. 1
hyperspaced Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Υψηλής πιστότητας στο πλαίσιο του BT, το οποίο δεν είναι πρόβλημα αν μιλάμε για συμπιεσμένες πηγές (Mp3, aac, AC-3). Προφανώς δεν μπορούν να "κουβαλήσουν" 1536Kbps για wav/aiff/DTS αλλά αν κάποιοι μπορούν να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τους τεχνικούς περιορισμούς τού BT, ένας απ' αυτούς είναι η Dolby. https://www.lifewire.com/what-to-know-about-bluetooth-3134591 Τί σημαίνει "αντιμετωπίζουν τους τεχνικούς περιορισμούς του BlueTooth"; To εύρος ζώνης του bluetooth είναι περιορισμένο. Δεν εξαρτάται από τη Dolby και από κανέναν κατασκευαστή ακουστικών αυτό. Η πηγή σήματος είναι συμπιεσμένη! Πάει περίπατο το high-fidelity ! Το μόνο που μπορεί να κάνει η Dolby είναι διάφορα DSP για να "αναδιορθώσει" την χαμένη πιστότητα. Να' χαμε να λέγαμε δηλαδή. Άρα τελικά, μιλάμε για 600 ευρώ ακουστικά για να ακούς mp3. Αεροτομή formula 1 σε fiat punto.
poulaki1993 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ε όχι και τα Sony καλύτερο ήχο ρε φίλε εντάξει άραξε λίγο... δοκίμασε bose qc35 να σου φύγει η μαγκιά και ένα προϊόν στα 370 ευρώ. Όχι τόσο ακριβό.... αλλά ακουστικά τον 10 ευρώ ειναι για τα πανηγύρια 1
CheOnWeb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, hyperspaced said: Πάει περίπατο το high-fidelity ! Ποιος μίλησε για Hi-Fi? Για BT μιλάμε. Οι συγκρίσεις πρέπει να γίνονται με άλλα BT, όχι με HD 660 κλπ. Έχεις κάποια καλύτερη πρόταση για BT? Προφανώς όχι αφού δεν έχεις ακούσει τα Dolby.
hyperspaced Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Ποιος μίλησε για Hi-Fi? Για BT μιλάμε. Οι συγκρίσεις πρέπει να γίνονται με άλλα BT, όχι με HD 660 κλπ. Έχεις κάποια καλύτερη πρόταση για BT? Προφανώς όχι αφού δεν έχεις ακούσει τα Dolby. Δεν έχω ακούσει τα dolby αλλά δεν χρειάζεται κιόλας. Και 10.000 ευρώ να κοστίζουν, η πηγή ήχου έχει "θόρυβο". Η απορία μου είναι γιατί κάποιος audiophile να προτιμήσει αυτά τα ακουστικά, αντί τα εξαιρετικά Bowers & Wilkins P9 Signature (στα ίδια λεφτά περίπου) ή ακόμα τα εξωπραγματικά απίστευτα Sennheiser HD 800...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα