Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, Istros said:

Να προσθέσω ότι τη μεγάλη δουλειά ως προς την καθιέρωση κάποιου standard για τον ήχο στις αίθουσες την έκανε η Dolby. Πιστοποίηση των Studios, έλεγχος της μίξης κλπ.
Ο George το πήγε ένα βηματάκι παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, alexistefania είπε

Απαντήστε μου εσείς που τα παραθετετε διότι θεωρώ απίθανο το ανθρώπινο αυτί να αντιλαμβάνετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχουν αυτά τα ακουστικά και να διαθέτει και την ανάλογη πηγή ηχου

Ναι, τα αντιλαμβάνεσαι. Τράβα σε ένα σοβαρό studio που κάνει ηχογραφήσεις και βάλε να ακούσεις πεντακάναλο ήχο με Dolby Surround με τα δικά τους ακριβά επαγγελματικά ακουστικά και θα καταλάβεις. Ο ήχος που βγάζουν δεν έχει καμία σχέση με τα φτηνιάρικα των 10-50€ . Η διαφορά είναι εμφανέστατη. Για να ρωτάς σημαίνει ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ με ακριβά ακουστικά ήχο υψηλής ποιότητας. 

Τώρα βέβαια για την τιμή...είναι σίγουρα λίγο ακριβά αλλά για κάποιον έχει απαιτήσεις στον ήχο δεν είναι και πολλά λεφτά. Υπάρχουν πολύ ακριβότερα. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε

Εσύ οχι?

Εσύ τι λες?και από μονοφωνικό σε στερεοφωνικό και σε Dolby surround,Atmos,DTS καταλαβαίνω τι διαφορά.εχεις διαβάσει από την αρχή τα σχόλια η όχι?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, anax111 είπε

Ναι, τα αντιλαμβάνεσαι. Τράβα σε ένα σοβαρό studio που κάνει ηχογραφήσεις και βάλε να ακούσεις πεντακάναλο ήχο με Dolby Surround με τα δικά τους ακριβά επαγγελματικά ακουστικά και θα καταλάβεις. Ο ήχος που βγάζουν δεν έχει καμία σχέση με τα φτηνιάρικα των 10-50€ . Η διαφορά είναι εμφανέστατη. Για να ρωτάς σημαίνει ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ με ακριβά ακουστικά ήχο υψηλής ποιότητας. 

Τώρα βέβαια για την τιμή...είναι σίγουρα λίγο ακριβά αλλά για κάποιον έχει απαιτήσεις στον ήχο δεν είναι και πολλά λεφτά. Υπάρχουν πολύ ακριβότερα. 

Τα έχετε μπερδέψει.εσεις που τραβάτε σε στούντιο ηχογράφησης σίγουρα σας βοηθούν.αλλα σαν τι τραβάτε σε στούντιο ηχογράφησης?είστε μουσικός;τραγουδιστής;

Δημοσ.
1 hour ago, alexistefania said:

Ότι να είναι ημαρτον 

43 minutes ago, alexistefania said:

Όλα αυτά όταν ακούτε μουσικη τα αντιλαμβάνεστε;

38 minutes ago, alexistefania said:

Απαντήστε μου εσείς που τα παραθετετε διότι θεωρώ απίθανο το ανθρώπινο αυτί να αντιλαμβάνετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχουν αυτά τα ακουστικά και να διαθέτει και την ανάλογη πηγή ηχου

3 minutes ago, alexistefania said:

Τα έχετε μπερδέψει.εσεις που τραβάτε σε στούντιο ηχογράφησης σίγουρα σας βοηθούν.αλλα σαν τι τραβάτε σε στούντιο ηχογράφησης?είστε μουσικός;τραγουδιστής;

Εκτός απ' το να προσπαθείς να εκμαιεύσεις τη γνώμη σου από μας, έχεις να πεις κάτι για τα ακουστικά;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexistefania είπε

Απλά σου ανέφερα ένα χώρο όπου μπορείς να βρεις ακριβά ακουστικά. Έχω υπάρξει παραγωγός ντοκιμαντέρ και για αυτό το ξέρω. Αλλά έχω και δικό μου εξοπλισμό στο σπίτι. Αν θες ποιότητα στον ήχο και δεν καλύπτεσαι με τα άθλια mp3 της πλάκας τότε πρέπει να δώσεις μερικά λεφτά. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Εκτός απ' το να προσπαθείς να εκμαιεύσεις τη γνώμη σου από μας, έχεις να πεις κάτι για τα ακουστικά;

Απλώς θεωρώ υπερβολικό ότι αντιλαμβάνεστε όλα αυτά τα χαρακτηριστικα που επικροτειτε.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, hyperspaced είπε

Δεν καταλαβαίνω πως μιλάμε για ακουστικά υψηλής πιστότητας με μεταφορά ήχου μέσω bluetooth...

Εδώ όντως υπάρχει ένα ζήτημα. Και εγώ είμαι επιφυλακτικός σε πολύ ακριβά ακουστικά με μετάδοση bluetooth. Ωστόσο επειδή έχω δοκιμάσει αρκετά, και φτηνιάρικα και ακριβά μπορώ να σε βεβαιώσω πως τα Sony είναι τα καλύτερα στο είδος. Πάντως για να δώσω 600$ σε ακουστικά Bluetooth θα έπρεπε πρώτα να τα δοκιμάσω. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexistefania είπε

Εσύ δηλαδή δεν βλεπεις διαφορα?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, anax111 είπε

Απλά σου ανέφερα ένα χώρο όπου μπορείς να βρεις ακριβά ακουστικά. Έχω υπάρξει παραγωγός ντοκιμαντέρ και για αυτό το ξέρω. Αλλά έχω και δικό μου εξοπλισμό στο σπίτι. Αν θες ποιότητα στον ήχο και δεν καλύπτεσαι με τα άθλια mp3 της πλάκας τότε πρέπει να δώσεις μερικά λεφτά. 

Είναι σεβαστή η γνώμη σας ευχαριστώ πολύ αλλά θεωρώ για έναν απλό χρήστη είναι υπερβολικα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexistefania είπε

Είναι σεβαστή η γνώμη σας ευχαριστώ πολύ αλλά θεωρώ για έναν απλό χρήστη είναι υπερβολικα

Σε τιμή ίσως αλλά σε ποιότητα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, alexistefania said:

Απλώς θεωρώ υπερβολικό ότι αντιλαμβάνεστε όλα αυτά τα χαρακτηριστικα που επικροτειτε.

Ποιος επικρότησε; Δεν τα έχουμε ακούσει ακόμα. Ο Istros έδωσε μια γενική περιγραφή των χαρακτηριστικών αυτών. Οι υπόλοιποι κράζουν με τα γνωστά χαζά αστεία.*
Ποιο χαρακτηριστικό πιστεύεις ότι δεν μπορούμε να ακούσουμε; Το virtualization που αλλάζει τελείως τη στερεοφωνική εικόνα; Το lifemix που χαμηλώνει ή δυναμώνει τον εξωτερικό ήχο; ή το Head Tracking που δεν ξέρουμε καλά-καλά τι κάνει και πώς το κάνει;

8 minutes ago, alexistefania said:

Τι εννοείς "απλό χρήστη"; Και ποιος είπε ότι είναι ακουστικά για "απλούς χρήστες";

*Ξέχασα εμένα, που τα ακούω αλλά δεν μ' αρέσουν.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...