AnthonyGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Έχω βάλει αγγελία για ένα iphone αλλά υπάρχει κάτι που δεν το γνωρίζω σχετικά με την υποστήριξη του στην Ελλάδα και θα ήθελα να το ξέρω για να απαντάω σωστά στους υποψήφιους αγοραστές: Ισχύει όπως και στο εξωτερικό, ότι αν πας ένα iphone σε έναν εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή (π.χ. istorm) το υποστηρίζουν και αναγνωρίζουν αν είναι εντός εγγύησης χωρίς να χρειάζεται κάποιο έγγραφο (απόδειξη); Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από AnthonyGR
enlightened Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Ισχυει αν το κινητο ειναι αγορασμενο απτην ευρωπη.
_filippos_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, enlightened είπε Ισχυει αν το κινητο ειναι αγορασμενο απτην ευρωπη. Ισχύει εαν το κινητό ειναι αγορασμένο κ όχι δηλωμενο χαμένο/κλεμένο. Η εγγύηση της apple ειναι παγκόσμια, δεν εχει γεωγραφικό περιορισμό (ευρώπη, αμερική, ασία κτλ) κ ισχύει για 1 χρόνο (με δυνατότητα επέκτασης για αλλα δυο) Η εγγύηση της ΕΕ ισχύει για αγορές εντός ΕΕ κ ειναι υποχρεωτική για 2 χρόνια.
AnthonyGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Σωστά, αυτό περίμενα κι εγώ καθώς δεν έχω το χαρτί της απόδειξης αλλά είναι αγορασμένο από μεγάλο κατάστημα της Ελλάδας.
SaFiS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Για να καλυφθεί ο 2ος χρόνος, χρειάζεται η απόδειξη. Δεν το δέχονται αλλιώς... 1
CheOnWeb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, SaFiS said: Για να καλυφθεί ο 2ος χρόνος, χρειάζεται η απόδειξη. Δεν το δέχονται αλλιώς... Σωστό, μπορεί όμως να ζητήσει επανεκτύπωση της απόδειξης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα