masterone Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια ειμαι στην αναζητηση τιμονιερας για το xbox one s μου και το forza και ειμαι αναμεσα σε 2 τιμονιερες και δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι καλυτερη επειδη καποιοι λενε η ταδε καποιοι λενε η αλλη. Οι 2 τιμονιερες ειναι η thurstmaster tmx pro(200 ευρω περιπου με t3pa πεταλια απο ισπανικο amazon) και η αλλη logitech g920(235 ευρω απο ελλαδα καθως απο αμαζον η διαφορα τιμης ειναι αστεια και δεν αξιζει) Μαζι με την καθε τιμονιερα θα αγοραστει και επιλογεας ταχυτητων ο οποιος στην 1η περιπτωση που θα παρω την thurstmaster θα τον αγορασω αρκετα αργοτερα(τουλαχιστον 3μηνο) λογω του οτι στοιχιζει 140 ευρω και ειναι πολυ καλης ποιοτητας. Στην 2η περιπτωση θα αγοραστει αν οχι αμεσως τον επομενο μηνα σιγουρα διοτι το κοστος ειναι 45 ευρω περιπου. Η χρηση αρχικα θα ειναι σε xbox αλλα εχω στο νου μου μεσα στον επομενο χρονο να φτιαξω pc και σκεφτομαι οτι αν μου την βαρεσει και θελω να παω ενα επιπεδο παραπερα το racing απο την μερια της thurstmaster θα αλλαξω μονο τιμονι με κοστος γυρω στα 300 ευρω ενω απο την πλευρα της logitech δεν εχει κατι να μου δειξει την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο και αν γινει αυτο θα πρεπει να τα αλλαξω ολα σε πραγματα της thurstmaster. Βεβαια η αγορα γινεται με το σκεπτικο να μεινω με αυτα και να μην επεκτεινω παραπερα το χομπι αλλα ποτε δεν ξερεις. Τωρα οσο αφορα τις τιμονιερες η logitech λογω παλιας τεχνολογιας με γραναζια εχει αυξημενο θορυβο και ενα deadzone στο κεντρο το οποιο το εχω δει σε κανα 2 βιντεο και δεν μαρεσε. Απο την αλλη η tmx pro δεν εχει αυτο το deadzone και εχει ιμαντα με γραναζι αν εχω καταλαβει καλα που ειναι ποιο καινουρια τεχνολογια. Τωρα οι αποψεις που εχω ακουσει διηστανται ως προς το force feedback καθως καποιοι λενε οτι εχει ανωτερο η g920 και καποιοι η tmx pro. Επισης μια αποψη ηταν οτι λογω ποιο καινουριας τεχνολογιας η thurstmaster θα αποδιδει καλυτερα στα καινουρια παιχνιδια αλλα δεν ξερω αν ισχυει και πως γινετε αυτο. Συγνωμη για το σεντονι και ευχαριστω οποιον μπορεσει να με βοηθησει να κανω την καλυτερη επιλογη Υ.γ. Ελπιζω να παιξει καμια προσφορα λογω black friday σε thurstmaster tx racing wheel leather edition κοντα στο 250αρι για να βγω απο το διλημμα Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από masterone
generalb31 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Καλημερα σαν κατοχος της TMX pro απο περσι σε xbox one s θα σου προτεινα να προβεις σε αγορα αφοβα! Εχει πολυ καλη παραμετροποιηση,ισχυρο forcefeedback (ελαχιστος εως καθολου θορυβος λογω υμαντων) ,καλη κατασκευη ! Για αρχικη επιλογη που ξεπερναει το μεσο ορο ειναι πολυ καλη και αργοτερα εαν θες να αλλαξεις κατηγορια κρατας επιλογεα και πεταλια και πας σε αλλο τιμονι! Σιγουρα παντως μεταξυ trust kai logi σου προτεινω trust ( πολυ καλυτερη αισθηση στην οδηγηση οι ιμαντες απο τα γραναζια ,πιο φυσικη κινηση )
masterone Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Προς τα εκει με βλεπω αλλα θελω να ακουσω και αλλες αποψεις. Σε ενα βιντεο που εκανε review καποιος και προσπαθουσε να δειξει το deadzone της logitech επεζε το τιμονι στην ευθεια λες και ειχε χαλασμενη κρεμαριερα και αυτο με ξενερωσε πολυ. Εσυ εχεις δοκιμασει την logitech?
generalb31 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Την εχω δοκιμασει καποιες φορες σε φιλο,εχει θεμα με το deadzone πολυ πιο αισθητο και ακομα εχει θεμα η logi με τον θορυβο !
masterone Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Οσο αφορα την αξιοπιστια πιστευεις οτι θα αντεξει για χρονια η tmx pro εναντι της g920 που ειναι σιγουρα αξιοπιστη
masterone Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Τελικα παρηγγειλα την logitech g920 καθως την βρηκα προσφορα στο αμαζον για black friday 200 ευρω μαζι με λεβιε ταχυτήτων. Οσο καλυτερη και να ειναι η thurstmaster δεν ηθελα να δωσω τοσα χρηματα που στοιχιζε μαζι με τον λεβιε καθώς έφτανε τα 370 ευρω δηλαδη σχεδον διπλη τιμη. Απο την αλλη αν μ την βαρεσει σκεφτομαι οτι μπορω να την πουλησω τουλάχιστον ενα 150αρι αυτη την τιμονιερα διοτι κρατανε τιμη οι logitech και να εχω σκοτουρα ενα 50αρι πχ σε 1 χρονο που δεν ειναι και κατι τραγικο. Επισης για να μην ανοιγω νεο θεμα για xbox one ποιο παιχνιδι να επιλεξω αναμεσα σε assetto corsa και project cars 2 για να ευχαριστηθω και το career mode?
Salvation81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Αν μπορουσες να διαθεσεις περισσοτερα θα σου ελεγα να κοιταξεις σε Fanatec....Πολυ απλα φτιαχνουν τις καλυτερες τιμονιερες.....
masterone Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Το ξερω οτι φτιάχνουν τις καλύτερες τιμονιερες και αν ειχα τα χρηματα σιγουρα εκει θα πηγαινα αλλα δυστυχως στην ελλαδα του σημερα τα χομπι ειναι ακριβα και δεν γινονται ευκολα καθως θυσιαζεις πράγματα για να τα κανεις (πχ θα μπορουσα να παρω 3 πράγματα για να ξεκινησω το pc build μου αλλα επελεξα την τιμονιερα)
panos0100 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Όταν την πάρεις με το καλό να μου πεις γνώμη πως είναι, γιατί και εγώ θέλω να πάρω μια τιμονιερα της προκοπής έχω αλλάξει 3 και είχανε τζόγο στο τιμόνι, ποιο πολύ ένα παιχνίδι παίζω το euro truck και φυσικά θα την πάρω μαζί με το λεβιέ
masterone Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Κοιτα εμενα λογικα θα μ φανει τελεια επειδη δεν ειχα ποτε πριν αξιοπρεπής τιμονιερα περα απο μια της πλακας του ps2. Και επίσης δεν εχω καποιον να δοκιμασω καποια αντιστοιχη ωστε να σ πω με σιγουρια . Θα την δοκιμασω ομως και στο euro truck γτ και εγω παιζω καμια φορα και περναω την ωρα μου και θα σ στειλω εντυπωσεις απλα θα κανω σιγουρα 2 βδομαδες να παραλαβω
panos0100 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, masterone είπε Κοιτα εμενα λογικα θα μ φανει τελεια επειδη δεν ειχα ποτε πριν αξιοπρεπής τιμονιερα περα απο μια της πλακας του ps2. Και επίσης δεν εχω καποιον να δοκιμασω καποια αντιστοιχη ωστε να σ πω με σιγουρια . Θα την δοκιμασω ομως και στο euro truck γτ και εγω παιζω καμια φορα και περναω την ωρα μου και θα σ στειλω εντυπωσεις απλα θα κανω σιγουρα 2 βδομαδες να παραλαβω Απλα καποιος απο πανω κατι ειπε για το deadzone της 920 δεν καταλαβα και οτι κανει θορυβο οι διαφορες ποιες ειναι με την G29; και οι 2 παιζουν στον υπολογιστη νομιζω το θεμα ειναι τα λεφτα και σαν ποιοτητα θα αντεξει θα βγει καλη;
masterone Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Το deadzone ειναι οταν πας ευθεια μπορει να παιζεις το τιμονι δεξια αριστερα (μικρη αποσταση) και να μην κανει τπτ το αυτοκίνητο κατι σαν χαλασμενη κρεμαργιερα σε πραγματικό αυτοκίνητο αν εχω καταλαβει καλα και εγω απο καποια review που εχω δει στο youtube. Ο θορυβος υπαρχει επειδη ειναι με γραναζια και ειναι λογικο. Τωρα για την αξιοπιστια εγω πιστεύω οτι θα αντεξει καθως βλεπω οτι υπάρχουν ατομα που χρησιμοποιουν ακομη g25 g27. Η g29 ειναι ιδια με την g920 απλα είναι για ps4/ps3 και pc και εχει τα κουμπια του ps4 σε αντιθεση με την g920 που εχει κουπια για xbox one. Απο θεμα κατασκευης και αισθησης ειναι ακριβως το ιδιο
panos0100 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, masterone είπε Το deadzone ειναι οταν πας ευθεια μπορει να παιζεις το τιμονι δεξια αριστερα (μικρη αποσταση) και να μην κανει τπτ το αυτοκίνητο κατι σαν χαλασμενη κρεμαργιερα σε πραγματικό αυτοκίνητο αν εχω καταλαβει καλα και εγω απο καποια review που εχω δει στο youtube. Ο θορυβος υπαρχει επειδη ειναι με γραναζια και ειναι λογικο. Τωρα για την αξιοπιστια εγω πιστεύω οτι θα αντεξει καθως βλεπω οτι υπάρχουν ατομα που χρησιμοποιουν ακομη g25 g27. Η g29 ειναι ιδια με την g920 απλα είναι για ps4/ps3 και pc και εχει τα κουμπια του ps4 σε αντιθεση με την g920 που εχει κουπια για xbox one. Απο θεμα κατασκευης και αισθησης ειναι ακριβως το ιδιο Αν μπράβο έτσι έπαθε η δικιά μου τιμονιερα, το ίδιο λεμε τζόγος λεγεται αυτο με τα κενα εστριβα λιγο και έτρεμε το τιμονι δεξια και αριστερα το λαστοιχο, ελπιζω την δικια μου να την δεχτούν αλλα και η προηγουμενη που ειχα παλι ως μεταχειρησμενη τα ιδια έκανε αυτη εδω ειχα https://www.e-shop.gr/esperanza-egw101-drift-gaming-steering-wheel-pc-ps3-p-PER.580449 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από panos0100
masterone Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, panos0100 είπε Αν μπράβο έτσι έπαθε η δικιά μου τιμονιερα, το ίδιο λεμε τζόγος λεγεται αυτο με τα κενα εστριβα λιγο και έτρεμε το τιμονι δεξια και αριστερα το λαστοιχο, ελπιζω την δικια μου να την δεχτούν αλλα και η προηγουμενη που ειχα παλι ως μεταχειρησμενη τα ιδια έκανε αυτη εδω ειχα https://www.e-shop.gr/esperanza-egw101-drift-gaming-steering-wheel-pc-ps3-p-PER.580449 Νομίζω πως εχεις καταλαβει κατι λαθος γιατι νομιζω πως στις στροφες δεν εχει θεμα παρα μονο σε ευθεια αλλα και παλι λογικα δεν θα ειναι κατι ανησυχητικο αλλα πρεπει να το δοκιμασω για να πω κάτι με σιγουριά. Τωρα οσο αφορά την esperanza δεν υπαρχει καθόλου θεμα συγκρισης καθως αυτη ειναι απλα ενα παιχνιδι ενω η logitech g29- g920 προσπαθει να σε εισαγει στο sim racing εχοντας force feedback
panos0100 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, masterone είπε Νομίζω πως εχεις καταλαβει κατι λαθος γιατι νομιζω πως στις στροφες δεν εχει θεμα παρα μονο σε ευθεια αλλα και παλι λογικα δεν θα ειναι κατι ανησυχητικο αλλα πρεπει να το δοκιμασω για να πω κάτι με σιγουριά. Τωρα οσο αφορά την esperanza δεν υπαρχει καθόλου θεμα συγκρισης καθως αυτη ειναι απλα ενα παιχνιδι ενω η logitech g29- g920 προσπαθει να σε εισαγει στο sim racing εχοντας force feedback ειχε κι αυτη force feedpack αλλα ητανε οτι να ναι, να σε ρωτησω αν δεν την βαλεις την τιμονιερα αυτη στην πριζα θα γινει κατι; επειδη ειχα ποιο παλια μια logitech του 2003 wingman και ητανε κορυφη επαιζε ανετα παιχνιδια του σημερα και το euro truck ανετα, απ οτι θυμαμαι αν δεν την εβαζα στην πριζα δεν ειχε δονηση, φοβαμαι ποιο πολυ με το ρευμα μην ερθει τιποτα και την καψει αλλα ειναι φοβερη τιμονιερα απαιχτη τωρα πως γινεται να την παρω ειναι το θεμα, χωρις δουλεια δυσκολα εως αδυνατον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα