Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της καμπίνας οπότε δεν μπορούν να μου δώσουν μέτρηση. Πόσο αναμένεται σε τέτοια απόσταση να είναι;

• Super Moderators
Δημοσ.
21 hours ago, gioiliop7 said:

Εγω ειμαι ουσιαστικα ενα τετραγωνο απο τη καμπινα και εχω 47. Δε νομιζω να εχεις θεμα. 48-49 σε κοβω

47 στο speedtest ή στον συγχρονισμό στα line stats του modem/router?

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, gioiliop7 said:

Speed test. Υπάρχει διαφορά; 

Ε συνήθως ο συγχρονισμός είναι αυτός από τον οποίο βγάζουμε όλα τα συμπεράσματα για την "γραμμή" και το βασικό μέτρο σύγκρισης.

Από εκεί και πέρα αν συγχρονίζεις 49999, θα κατεβάζεις κάπου στα 46-47Mbps, ειδικά αν παίζεις με ethernet κι όχι WiFi.

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.

α.παιζει ρολο η αποσταση που ειναι 500 μετρα χωρις να ξερεις αν το καλωδιο παει κατευθειαν.

β.δεν ξερεις ποσο καλο ειναι το καλωδιο.αλλο ενα καινουριο καλωδιο αλλο ενα καλωδιο που εχει κοπει και ενωθει 100 φορες. επισης εξαρτατε και ποσοι χρηστες παιζουν στο καλωδιο.

γ.εσωτερικη καλωδιωση.αν εχεις bridge taps τοτε χανεις σε ταχυτητα συγχρονισμου οποτε θα πρεπει να φτιαξεις σωστα την καλωδιωση σου

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

On 17/11/2018 at 12:11, pogchamp said:

Δεν έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της καμπίνας οπότε δεν μπορούν να μου δώσουν μέτρηση. Πόσο αναμένεται σε τέτοια απόσταση να είναι;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...