Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, naxioths1979 είπε

και εγω τα ιδια εχω mi8 και με τρωει για on6 ετσι για δοκιμη!

Δε τιθεται θεμα συγκρισης, ακομα νοσταλγω το oneplus 5t μου. Οτι καλυτερο ειχα ποτε.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μοντέλο προς πώληση ειναι το A6000 ενω στην ελλάδα πωλείτε το Α6003. Εχει διαφορά στις μπάντες του δικτύου αλλα αυτές που λείπουν, δε βλεπω να χρησιμοποιούντε στην Ελλάδα.

https://www.frequencycheck.com/compatibility/Qbe7HJB/oneplus-6-dual-sim-global-td-lte-a6000-128gb/greece

Oneplus 6 A6000 vs A6003

There are two models of the Oneplus 6 - A6000 which is for the Asian markets and A6003 which is for US and EU. A6003 has 3 extra network bands namely 30, 32 and 71. I currently live in India but will be staying in the US for the next 2 years. I'm planning to buy the Oneplus 6 in India itself as my current phone is not working too well. I want to know how important are those 3 missing bands? Will it affect network performance in any way? Also which carriers can/cannot I choose once in the US?

Επεξ/σία από Lied
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, giantzeron είπε

Δε τιθεται θεμα συγκρισης, ακομα νοσταλγω το oneplus 5t μου. Οτι καλυτερο ειχα ποτε.

μη μου λες τετοια τωρα....τωρα τι εχεις??

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, naxioths1979 είπε

μη μου λες τετοια τωρα....τωρα τι εχεις??

Mi 8...αλλα κατα πως παει το πραμα με βλεπω στο τελος της ημερας να παταω το κουμπι για το 1+ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giantzeron είπε

Δε ξερω βρε παιδια. Κ 330 κ 350 για το τελευταιο τερατακι ( σιγα τις διαφορες με το 6t ) της oneplus τι να πω.

Στο τσακ ειμαι να δωσω το mi 8 που πριν λιγες μερες πηρα.

Νομιζω ειναι τρελη ευκαιρια για οποιον προλαβει.

γιατι πηρες mi8? μαζοχα με το miui?

Δημοσ.

Έχω το 6 από το Μάιο, έπειτα από αρκετά διαφορετικά κινητά που είχα κατά καιρούς (iPhone, Nexus, LG κτλ) νομίζω ότι δεν θα ξανακοιτάξω αλλού από δω και πέρα, σε αυτό το price range, εκτός και αν γίνει κάτι τρομερό στο μελλον (να πέσει 400 ευρώ το pixel ή να κερδίσω το Τζόκερ). 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Lied είπε

Το μοντέλο προς πώληση ειναι το A6000 ενω στην ελλάδα πωλείτε το Α6003. Εχει διαφορά στις μπάντες του δικτύου αλλα αυτές που λείπουν, δε βλεπω να χρησιμοποιούντε στην Ελλάδα.

https://www.frequencycheck.com/compatibility/Qbe7HJB/oneplus-6-dual-sim-global-td-lte-a6000-128gb/greece

Oneplus 6 A6000 vs A6003

There are two models of the Oneplus 6 - A6000 which is for the Asian markets and A6003 which is for US and EU. A6003 has 3 extra network bands namely 30, 32 and 71. I currently live in India but will be staying in the US for the next 2 years. I'm planning to buy the Oneplus 6 in India itself as my current phone is not working too well. I want to know how important are those 3 missing bands? Will it affect network performance in any way? Also which carriers can/cannot I choose once in the US?

κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό; θα λειτουργεί δλδ ελλαδα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, whoose είπε

κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό; θα λειτουργεί δλδ ελλαδα;

Προφανως!

15 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

γιατι πηρες mi8? μαζοχα με το miui?

Το πετυχα καλη τιμη λιγων ημερων απο ελλαδα

Δημοσ.

Για θυμήστε λίγο για αποφυγή τελωνείου είναι το Priority Line ή EU Priority Line?

Γιατί ως μοναδική επιλογή αποστολής για Ελλάδα έχει "Priority Line"

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει το Poco f1 αλλά η προσφορά με έβαλε προσωρινώς σε σκέψεις.

Η μπαταρία του Poco όμως φαίνεται να είναι αρκετά ανώτερη, κάτι σημαντικό.

Επίσης οι φωτογραφίες του Poco όταν υπάρχει φως, θα έλεγα πως είναι εμφανώς καλύτερες (βάσει συγκρίσιμων δειγμάτων στο gsmarena, πχ εδώ 1 vs 1, ή εδώ 2 vs 2)...το Oneplus6 έχει  περισσότερο θόρυβο, κυρίως όμως εμφανίζει artifacts στα περιγράμματα του κτιρίου ψηλα και σε επιμέρους λεπτομέρειες

....σε νυχτερινές το OnePlus6 κερδίζει κατά κράτος λόγω OIS, και στο βίντεο λόγω σταθεροποίησης και στην ανάλυση 4Κ...συνολικά πιο ισορροπημένο το 1+6 μάλλον, (φωτο/βίντεο), σε αντίθεση με το Poco που τα πάει μάλλον εξαιρετικά την ημέρα, αλλά το ρίχνει πολύ η έλλειψη OIS στις νυχτερινές λήψεις...εδω παίζουν προτιμήσεις..

Για  90€ κάτω, αν δεν σε νοιαζει τόσο η amoled και το υλικό της πλάτης, και με το πλεονέκτημα της μπαταρίας, νομίζω πως το f1 κερδίζει σε VFM σαφώς και ίσως είναι προτιμωτερο, εκτός κι αν κάποιος έχει θέμα με το UIτης Xiaomi (που διάβασα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο φέρνει περισσότερο προς το κοινό Android, αν δεν κάνω λάθος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...