Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω ενα ηχοσύστημα HiFi της LG το οποίο έχει την δυνατότητα να συνδέεται με το smartphone μέσω bluetooth αφού κατεβάσεις απο το playstore την ειδική εφαρμογή στο κινητό σου και έτσι να παίζεις μουσική από το κινητό σου και να ακούγεται απο το ηχοσύστημα. Ουσιαστικά ότι παίζει στο κινητό (αρχεία Mp3, Youtube κλπ) το ακούς από το ηχοσύστημα. Μέχρι εδώ όλα τέλεια. Όταν δοκίμασα να συνδέσω το ηχοσύστημα με το Laptop μου πάλι μεσω bluetooth (αν και δεν γράφει το manual κάτι τέτοιο, το δοκίμασα), είδα οτι η εφαρμογή bluetooth των windows το εντοπίζει και μπορείς να συνδεθείς, ωστόσο ο ήχος στο ηχοσύστημα όταν το έχω συνδέσει με το laptop και βάζω μουσική απο εκεί, δεν είναι τόσο καλός - ποιοτικός. Όσο ανεβάζω την ένταση αρχίζει να έχει θόρυβο, να κλιπάρει κλπ, γενικά δεν έχει καλή ποιότητα. Τι μπορει να φταίει και ποια η λύση? Γίνεται εν τέλει ή οχι να συνδέω το laptop με το HiFi?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Lost_Horizon said:

Γίνεται εν τέλει ή οχι να συνδέω το laptop με το HiFi?

Όπως κατάλαβες και μόνος σου, το θέμα δεν είναι αν παίζει ή όχι αλλά το πώς παίζει. Λογικά το LG είναι οκ, αφού το κινητό παίζει καλά. Το laptop τώρα ή δεν έχει BT της προκοπής ή είναι θέμα Drivers. Ποιας χρονιάς μοντέλο είναι το Laptop; Τι version ΒΤ έχει;

Επεξ/σία από CheOnWeb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...