GRamer_Bilias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα παίδες.. Έιμαι 16 χρονών και έχω στην κατοχή μου το δίπλωμα ΑΜ κατηγορίας. Θα πάρω τώρα ένα daytona dy 50 και είμαι πρόθυμος να ανοίξω το μοτέρ και να το κάνω 110-125. Εδώ θέλω την βοήθεια σας. Επειδή είμαι ψιλοάσχετος θα ήθελα να μου προτείνετε τι ανταλακτικά να βάλω στο μοτέρ ώστε να μην το πάρω στο χέρι. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!(1.Γνωρίζω ότι δεν είναι απολύτως νόμιμο αυτό 2.Ως κάτοχος ήδη ενός scooter 50cc γνωρίζω ότι δεν τραβάει για αυτό και η μετατροπή 3.Δεν το θέλω για κόντρες και μ@λ@κιες αλλά θέλω να έχει μπαμ για άνετες βόλτες με συνεπιβάτη καθώς και σχετικά μακρινές αποστάσεις.) Έψαξα αλλά βρήκα μόνο παλιά άρθρα σε forum οπότε άνοιξα καινούπγιο θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
alx301 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλα να ξερεις θα εισαι καθε 3 κ λιγο συνεργειο να φεύγουν 200-300ευρα και ετοιμάσου να κανεις καλούς τετρακεφαλους κ μπρατσα απο το πολυ σπρωξιμο μιας και που πιο πολυ θα το τσουλας εσυ παρα θα σε πηγαινει. Στο τελος, επειδή δεν θα εχεις φυσικα αλλα λεφτα να το ξανα επισκευάσεις το μοτερ στον κυρ γιωργο το αρχιμαστορι, θα αναγκαστείς να το πουλήσεις 300ε στην καλύτερη αφού σου εχει φαει ηδη 2000ευρω+ μηπως να μεινεις οπως εισαι μεχρι τα 18, δηλαδη με το παπακι 50cc και να παρεις καμια μηχανή σοβαρή μετα με τα ιδια λεφτα? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από alx301
nik0laus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Αραξε στα κυβικά σου. Κάποια λογική εχει αυτός ο φουκαράς ο νομοθέτης που δεν επιτρέπει σε δεκαεξαρονους να εχουν μηχανακι πάνω απο 50cc. Δεκάξι χρονών και σκέφτεσαι να κάνεις παρατυπίες/παρανομίες... Αυτή η χώρα ρε μάγκα δε σώζεται με τιποτις άμα λάχει να 'ουμ
GRamer_Bilias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά ωραία τα λέτε απο την μεριά σας, σας ευχαριστώ αλλά πιστέψτε με το 50ράκι μου ειναι έτοιμο να σπάσει απο ανηφόρες και δικάβαλα . θα ήθελα να κάνω κάποια ασφαλή μετατροπή και πιστεύω θα με βγάλει γιατί οπως είπα δεν είμαι κοντράκιας, το θελω για άνετη μετακίνηση .
De@th L0rd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, GRamer_Bilias είπε Παιδιά ωραία τα λέτε απο την μεριά σας, σας ευχαριστώ αλλά πιστέψτε με το 50ράκι μου ειναι έτοιμο να σπάσει απο ανηφόρες και δικάβαλα . θα ήθελα να κάνω κάποια ασφαλή μετατροπή και πιστεύω θα με βγάλει γιατί οπως είπα δεν είμαι κοντράκιας, το θελω για άνετη μετακίνηση . Aσφαλής μετατροπή γίνεται μόνο αν πάρεις καινούριο κινητήρα. Το συγκεκριμένο έχει σάπιο κινητήρα που δε πρόκειται να αντέξει με τίποτα παραπάνω ζόρια. Επομένως προκειμένου να αλλάζεις κάθε τρεις κ λίγο τα πάντα. Σκάς μια 350-400 περίπου για κινητήρα κ εργατικά κι έχεις,σχετικά, ήσυχο το κεφάλι σου . https://www.car.gr/parts/view/12569485-engines-parts-engines-motors Τα εργαλεία που χρειάζεσαι είναι σημαντικά λιγότερα από αυτά που θα χρειαζόσουν για να κάνεις μετατροπή στον ήδη υπάρχων κινητήρα. Σιγουρεύεις ότι ταιριάζει στο σκελετό σου Κάνεις μια λίστα με ότι χρειάζεται Βάζεις απλό λάδι για τα πρώτα 300-500 χλμ Μετά γυρνάς σε συνθετικά και αλλάζεις κάθε 1000-1500. Αν δεν είσαι κάγκουρας και δε το γαμάς με κόφτες και λοιπές εφηβικές μλκς θα σου αντέξει το μοτερ πολύ περισσότερο από αυτό που έχεις τώρα. Απλά μη του συμπεριφερθείς ποτέ σαν να ήταν γιαπωνέζικο. Θα το πάρεις στο χέρι και τσάμπα τα λεφτά.
GRamer_Bilias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Σε ευχαριστώ αδερφέ αλλά δεν θα έχω πρόβλημα με τα νούμερα??
dollyyy19 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 ψαξε αν εβγαλε καποια εταιρια κανα κιτ υπερκυβισμου για τον κινητηρα σου.το καλυτερο ομως θα ηταν να βρεις κανα ανταλακτικατζιδικο εμπιστοσυνης με γνώστες πωλητες.αυτους θα ρωτησεις και θα σου πουν αν μπορει να γινει αξιοπιστα και οικονομικα.εγω εκανα το δικο μου διχρονο ιαπωνεζο 50αρι υπερκυβισμο,και η αληθεια ειναι οτι εμεινα υπερευχαριστιμενος,σε σημειο να ψαχνω τροπο να μακρυνω την τελικη μεταδοση για να ηρεμησει λιγο το οχημα,και ρωτωντας σε μαγαζι με γνωστες,μου ειπαν οτι θελει αλλαγη μερη του συστηματος μεταδοσης,για τα οποια δεν γνωριζουν αξιοπιστια ,δεν δινουν καμια εγγυηση ,δεν συμφερουν και δεν το συστηνουν .εκει εκατσα στα αυγα μου.
GRamer_Bilias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα ρωτήσω σε διάφορα μαγαζιά να δω τι προτείνουν και θα δω μήπως βρω κάνα κιτακι.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, GRamer_Bilias είπε Σε ευχαριστώ αδερφέ αλλά δεν θα έχω πρόβλημα με τα νούμερα?? Xτυπάς πρεσσαριστό το παλιο νούμερο στον καινούριο κινητήρα, και τροχίζεις το ανάγλυφο στον κύλινδρο κι εννοείται το βάφεις. Υπερκυβισμός σε πεθαμένο κινέζικο μοτέρ απλά δεν υφίσταται. Θα το πάρεις στο χέρι σε χρόνο dt και θα με θυμηθείς. Επίσης τα νούμερα, δε τα κοιτάει κανείς. Θα πείς εγώ στο μάστορα το πήγα να μου το φτιάξει κ δε ξέρω τι έβαλε επάνω. Να σαι σίγουρος πάντως πως αν σε σταματήσουν θα προσπαθήσουν να σε ψαρώσουν. Είτε 72 cc το κάνεις είτε αλλάξεις κινητήρα, το ίδιο παράνομος είσαι αν το τραβήξουν τόσο πολύ. Τα μισά μηχανάκια στην Αθήνα (για να μη πω στην Ελλάδα κυκλοφορούν με 110 και 125 λιφαν μοτερ και είναι δηλωμένα μοτοποδήλατα 49 κυβικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα