logo15 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μου ήρθε από ΗΠΑ ένα μηχάνημα που θέλει 5v2A ρεύμα με Αμερικανικό καλοδιο και αντάπτορα. Αν βρω τον αντίστοιχο ελληνικό είμαι οκ έτσι;
chsam Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να δεις και ο ανταπτορας ποσα volt γραφει, γιατι αυτος θα ειναι η "πρωτη επαφη" της συσκευης με την πριζα.Γιατι στην Αμερική (ΗΠΑ) χρησιμοποιούν άλλες τάσεις ρεύματος (110-120 volt) και υπάρχει περίπτωση ορισμένες συσκευές να μην δουλέψουν σωστά. Ωστόσο συσκευές χαμηλής τάσης όπως laptop, κινητά και tablet δεν θα έχουν πρόβλημα. Με κατι τετοιο θα εισαι οκ https://www.skroutz.gr/c/2152/Ilektrikoi-Antaptores.html Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από chsam
tigergreg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, logo15 είπε Μου ήρθε από ΗΠΑ ένα μηχάνημα που θέλει 5v2A ρεύμα με Αμερικανικό καλοδιο και αντάπτορα. Αν βρω τον αντίστοιχο ελληνικό είμαι οκ έτσι; Δες το INPUT VOLT του ανταπτορα... Εαν γραφει 110-220V (το πιθανοτερο) τοτε βαλτο κανονικα στην πριζα μονο με ανταπτορακι πριζας των 2 ευρω. Εαν δεν ταιριαζουν τα βολτ πρεπει να παρεις ενα τροφοδοτικο 5v2A με ελληνικη πριζα φυσικα. ΥΓ. Για 5V το κοβω για αντικαταστατο τσιγαρου.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα