Comic maniak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Σας προλαβα, το ειχα ποσταρει στο Smartphones thread😂😂. By the way η Sharp με απογοητευσε.
Toper Harley Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Επόμενο ινοβεσιο..... 37 κάμερες 19 Νοτς και 100 mah μπαταρία....!!!!
Comic maniak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, kotronas είπε Θέλοντας και μή θα τα αγαπήσουμε τα notch. Μην ανησυχεις, αργοπεθαινουν. 2 1
loypis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 εγω που εχω το xperia xz1 μπορω να βαλω αυτοκολλητακια μαυρα στην οθονη για να ειμαι μεσα στην μοδα?..😁 1
possiz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Talepwros είπε Κριμα που ενω ειναι τοσο ωραιο η μπαταρία ειναι τοσο μικρη, θα φτανει ισα ισα να το βγάλεις απο τη φορτιση και να πας στο αμαξι. Ποσο δυσκολο ειναι στο αρθρο να γραψετε οτι η οθονη είναι 5,2 ιντσών; Ειστε υποχρεωμένοι για πιστη μετάφραση; Μπα δεν ειναι αυτο μιας και στην πηγή το λεει " Sharp has unveiled the Aquos R2 Compact, a 5.2-inch handset" Το ωραίο που είναι? Ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο με 2 notches είναι. Μην τρελαθούμε τώρα, έχει άλλα 500 ίδια.
malut1971 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Στη συνέχεια θα προσθέσουν και περιμετρικά notches , θα τα αυξήσουν και στο τέλος απο τα πολλά notches θα αποκτήσουμε τα bezels που είχαμε το 2014...
johncorfas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν εχει και ιδια notches... Οτι πρεπει για ψυχαναγκαστικους... Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από johncorfas
Tenshi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kirileman είπε Διέρρευσε render του επόμενου μοντέλου. Έχει μια κάμερα πίσω, οπότε fake!
Dimisdask Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω έχω ένα παράπονο: Η Sony βγαζει κινητά με διαχρονικό luxury design (μέχρι και το XZ1, λιγότερο τα XZ2/XZ3) οχι notches, όχι bezel-less, headphone jack, οθόνες 16:9 χωρις rounded corners κλπ. Δεν σας αρέσει γιατί είναι παλιομοδίτικο και όχι trendy. Η Sharp βγάζει κινητά με ακόμα περισσότερα bells 'n' whistles απο το μέσο όρο και δεν σας αρέσουν γιατί είναι άσχημα, λες και τα notch της apple ή της Huawei είναι όμορφα. Αυτό που έχω καταλήξει είναι πως οι reviewers (δηλαδή οι Κωτσόβολοι που τους δίνουν προιόντα και λεφτά) μισούν ότι ειναι Ιαπωνικό ή Ευρωπαίκό. Και το χειρότερο είναι πως αυτή τη νοοτροπία την έχουν περάσει και στον κόσμο. Σκεφτείτε πόσα κουτια τηλεοράσεων βλέπετε στα σκουπίδια απο Sony, Panasonic και πόσα από χυδέες κινέζικες και κορεάτικες εταιρίες (Turbo-x, Arielli, Horizon, Samsung, κλπ.) που έχουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ χαμηλότερη ποιότητα εικόνας και κατασκευής. Αποτέλεσμα? ακόμα και οι λίγοι που έμειναν να αναζητούν ποιοτικά προιόντα δεν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτο αφού συνεχώς οι καλές Ιαπωνικές και Ευρωπαικές εταιρείες βάζουν λουκέτα ή αποσύρονται από την consumer αγορά (Philips, Hitachi, Toshiba, VAIO, Pioneer, Seiki, Nokia, Ericsson, Siemens, Mitsubishi Electric, Sanyo, JVC/Victor, NEC, TDK...) τα μόνα που δείχνουν να επιβιώνουν είναι οι κάμερες και τα αυτοκίνητα και ευτυχως! Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Dimisdask
chios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Γιατί σας φαίνεται μικρή η μπαταρία;; δηλαδή τα τούβλα που βγαίνουν με 6+ οθόνες και 3000 μπαταρία τι είναι μεγάλη;; Όσο αγοράζουμε τηλέφωνα με τόσο μικρές μπαταρίες τόσο δεν πρόκειται να δούμε μεγαλύτερες. Για μένα όλα τα καινούργια τηλέφωνο έπρεπε να είχαν τουλάχιστον 4-5000 μπαταρία,
Arturis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Comic maniak είπε Μην ανησυχεις, αργοπεθαινουν. Δεν το βλέπω σύντομα. Η samsung ετοιμάζει τρύπα στην οθόνη για notch και η google έχει στο μενού του android pie μπόλικα notches να διαλέξεις σε διάφορα μέρη
Comic maniak Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Arturis είπε Δεν το βλέπω σύντομα. Η samsung ετοιμάζει τρύπα στην οθόνη για notch και η google έχει στο μενού του android pie μπόλικα notches να διαλέξεις σε διάφορα μέρη Ακου με, δεν τους εχει μεινει πολυς χρονος. Αντε 1-2 χρονια ακομα.
Istros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dimisdask είπε Εγω έχω ένα παράπονο: Η Sony βγαζει κινητά με διαχρονικό luxury design (μέχρι και το XZ1, λιγότερο τα XZ2/XZ3) οχι notches, όχι bezel-less, headphone jack, οθόνες 16:9 χωρις rounded corners κλπ. Δεν σας αρέσει γιατί είναι παλιομοδίτικο και όχι trendy. Η Sharp βγάζει κινητά με ακόμα περισσότερα bells 'n' whistles απο το μέσο όρο και δεν σας αρέσουν γιατί είναι άσχημα, λες και τα notch της apple ή της Huawei είναι όμορφα. Αυτό που έχω καταλήξει είναι πως οι reviewers (δηλαδή οι Κωτσόβολοι που τους δίνουν προιόντα και λεφτά) μισούν ότι ειναι Ιαπωνικό ή Ευρωπαίκό. Και το χειρότερο είναι πως αυτή τη νοοτροπία την έχουν περάσει και στον κόσμο. Σκεφτείτε πόσα κουτια τηλεοράσεων βλέπετε στα σκουπίδια απο Sony, Panasonic και πόσα από χυδέες κινέζικες και κορεάτικες εταιρίες (Turbo-x, Arielli, Horizon, Samsung, κλπ.) που έχουν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ χαμηλότερη ποιότητα εικόνας και κατασκευής. Αποτέλεσμα? ακόμα και οι λίγοι που έμειναν να αναζητούν ποιοτικά προιόντα δεν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτο αφού συνεχώς οι καλές Ιαπωνικές και Ευρωπαικές εταιρείες βάζουν λουκέτα ή αποσύρονται από την consumer αγορά (Philips, Hitachi, Toshiba, VAIO, Pioneer, Seiki, Nokia, Ericsson, Siemens, Mitsubishi Electric, Sanyo, JVC/Victor, NEC, TDK...) τα μόνα που δείχνουν να επιβιώνουν είναι οι κάμερες και τα αυτοκίνητα και ευτυχως! Δυστυχώς έχει αλλάξει αυτό.Πλεον αγοράζεις Sony και παίρνεις panel LG η Samsung(με καλύτερη ποιότητα εικονας λόγω επεξεργαστη).Αγοραζεις προϊόντα Philips και τα κατασκευάζει τρίτη εταιρεία φασον απλά έχει το ταμπελακι Phillips.Επισης υπάρχουν τρίτες εταιρείες που έχουν καλές και ποιοτικές συσκευές.Οσο για τη Sony στα κινητά δυστυχώς δεν ασχολείται όσο θα επρεπε.Η sharp είναι από τις κορυφαίες εταιρίες ειδικά στην Ιαπωνια μη ξεχνάμε το 2014 είχε βγάλει το Aquos από τα πρώτα bezel less.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα