Προς το περιεχόμενο

NUU Mobile X5 Αξίζει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέτε, αξίζει η αγορά του κινητού τού θέματος; Με priority direct mail κοστίζει 65.74 ευρώ. Το σκέφτομαι για άτομο που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις. Δεν παίζει παιχνίδια, απλά μόνο τηλέφωνα και λίγο σερφάρισμα. Μου φαίνεται ότι για τα χαρακτηριστικά του έχει καλή τιμή.

https://www.banggood.com/NUU-Mobile-X5-Fingerprint-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MT6750T-1_5GHz-Octa-core-4G-Smartphone-p-1370792.html?utm_source=emarsys&utm_medium=Mail_Point01_email&utm_campaign=newsletteremarsys&utm_content=Gakki&sc_src=email_3329138&sc_eh=d9b0ec810327a2d61&sc_llid=220459&sc_lid=131229765&sc_uid=1aEiCAHByD&ID=233&cur_warehouse=HK

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Συμφωνω απολυτα και εχει και πληρη υποστηριξη απο την κοινοτητα!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Πολυ καλυτερη επιλογη :) .

• Like 1
Δημοσ.

Διάβασα αναμεικτα σχολια για το nuu x5, με συχνο (αλλα οχι σε ολους) προβλημα οτι το ακουστικό (που ακους τους αλλους) εχει πολύ χαμηλή ένταση. Για 66 ευρω και καβατζοτηλεφωνο και για χρήση mini tablet ειναι πολύ καλή τιμή. Εχει και stock android. Απο την αλλη το letv (που δεν τα εχω σε εκτιμηση) ειναι καλή φάση σε αυτη την τιμή (προσοχη στο χρώμα) αν με το καλημέρα του αλλάξετε τη rom σε κάτι stock android για να φυγουν απο μεσα ολα τα bloat/malware που βάζει η letv. 

Βέβαια για βαριά χρηση, ουτε το ενα ουτε το αλλο θα αγοραζα, αλλα για καβατζοτηλεφωνο ανετα θα επαιρνα και τα δυο.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, isay είπε

Διάβασα αναμεικτα σχολια για το nuu x5, με συχνο (αλλα οχι σε ολους) προβλημα οτι το ακουστικό (που ακους τους αλλους) εχει πολύ χαμηλή ένταση. Για 66 ευρω και καβατζοτηλεφωνο και για χρήση mini tablet ειναι πολύ καλή τιμή. Εχει και stock android. Απο την αλλη το letv (που δεν τα εχω σε εκτιμηση) ειναι καλή φάση σε αυτη την τιμή (προσοχη στο χρώμα) αν με το καλημέρα του αλλάξετε τη rom σε κάτι stock android για να φυγουν απο μεσα ολα τα bloat/malware που βάζει η letv. 

Βέβαια για βαριά χρηση, ουτε το ενα ουτε το αλλο θα αγοραζα, αλλα για καβατζοτηλεφωνο ανετα θα επαιρνα και τα δυο.

Εχει να διαλεξεις οτι ROM θελεις αλλα δεν χρειαζεται να το σκαλισεις. 

Δημοσ.

Το προβλημα του ακουστικου πιθανον να λυνεται με το mtk enginneering mode φυσικα με προσοχη τι θα πειραξεις ,αν και το εχω κανει ειναι ευκολο,το letv μαζι με τα μεταφορικα βγαινει 85...20 ευρω πανω ,για καβαντζοτηλεφωνο που λεει ο φιλος πιο πανω για μενα αξιζει ,εγω το παραγγειλα ,μην ξεχναμε ομως ειναι preorder....για να δουμε ποτε θα ερθει....

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, DIGITHEOS είπε

Το προβλημα του ακουστικου πιθανον να λυνεται με το mtk enginneering mode φυσικα με προσοχη τι θα πειραξεις ,αν και το εχω κανει ειναι ευκολο,το letv μαζι με τα μεταφορικα βγαινει 85...20 ευρω πανω ,για καβαντζοτηλεφωνο που λεει ο φιλος πιο πανω για μενα αξιζει ,εγω το παραγγειλα ,μην ξεχναμε ομως ειναι preorder....για να δουμε ποτε θα ερθει....

Πολύ καλή η ιδέα σου για το mtk engine mode, οπως και η επισημανση οτι δεν ειναι για αδαείς. 

To banggood στα preorders δεν ειναι σαν το gearworst. Αφου στο banggood λεει αποστολή 22 Νοεμβρίου στις 23 του μηνός 99% θα εχει φυγει. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...