sakisvele Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Ανοίγω θέμα με το πρόβλημα να είναι αρκετά ενοχλητικό με αποτέλεσμα να γίνεται και εριστικό αφού ο λόγος για τον κάτοχο να μην της βάζει κάλυμμα τον περισσότερο καιρό ..διαφημίζοντας έτσι της υπηρεσίες του.Υπάρχει τρόπος για απομάκρυνση του οχήματος;
Pokemon640 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Να μπεις μέσα, αλλά πρώτα γράψε μου το PS4 με το Spyro the dragon πριν φύγεις 🙃
valkon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Τώρα που το λες, μια φορά έχω δει παρκαρισμένη νεκροφόρα...που τις βάζουν;
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Το πρόβλημα που ακριβώς είναι ; Όχημα που πληρώνει τέλη κυκλοφορίας δεν είναι ; Εκτός αν σταθμεύει παράνομα σε πεζοδρόμια κλπ. Κοιτά κακομοίρη μου μην είναι ο Μπούκουρας, θα τα βάλεις με το μισό ελληνικό internet.
DrLo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δεν είναι τόσο άσχημο να ανοίγεις το παράθυρο και να βλέπεις μια όμορφη νεκροφόρα .... Τι να πουν και αυτοί που ο απέναντι αγόρασε Fiat Multipla. 4 3
De@th L0rd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, sakisvele είπε Ανοίγω θέμα με το πρόβλημα να είναι αρκετά ενοχλητικό με αποτέλεσμα να γίνεται και εριστικό αφού ο λόγος για τον κάτοχο να μην της βάζει κάλυμμα τον περισσότερο καιρό ..διαφημίζοντας έτσι της υπηρεσίες του.Υπάρχει τρόπος για απομάκρυνση του οχήματος; Εφόσον δεν παρανομεί κάπου όχι. Θα προτιμούσες μήπως να παρκάριζε ένα σκουπιδιάρικο; 1
DrLo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, valkon είπε Τώρα που το λες, μια φορά έχω δει παρκαρισμένη νεκροφόρα...που τις βάζουν; Οι νεκροφόρες, εκτός από αρκετά ακριβές, είναι σημαντικό να είναι αψεγάδιαστες εμφανισιακά οπότε λογικά φυλλασονται σε κλειστά παρκινγκ 1
adi32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Νομίζω δεν υπάρχει κάποιο άρθρο στον ΚΟΚ που να το απαγορεύει. Κάποιος που γνωρίζει απέξω τον κοκ θα μας πει σε λίγο Το μονο που μπορείς να κάνεις είναι να του ρίχνεις βρωμονερα ώστε να αναγκαστεί να την βάλει αλλού ή να τη σκεπάσει 1
Froskeas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Να απαγορέψομε και στις μαυρες γάτες τότενες να κυκλοφοράνε δια τους προληπτικούς 2
ELTASSOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Συνηθως στους κανονισμους πολυκατοικιων εξαιρουνται καποια επαγγελματα για ευνοητους λογους..πχ ψαραδικα γραφεια τελετων μασατζηδικα κλπ. Αν το παρκαρει μπροστα απο πολυκατοικια σε ιδιοκονοχρηστο χωρο τοτε απαγορευεται. Σε δημοσιο χωρο ομως δεν μπορεις να κανεις κατι εκτος να του ζητησεις να το σκεπαζει. Δηλαδη και που να το παρκαρει....εχει δικο του παρκιγκ ?....τοτε μπορεις να το απαιτησεις.
vrwmiaris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Όλα σας ενοχλούν πλέον, μήπως είστε εσείς οι περίεργοι τελικά; 10 1
cumulus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Σκεφτειτε και εμενα που απεναντι μου στο κρεβατι κοιματε η γυναικα μου 6
haris_216 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Και νόμιζα πως μόνο η θεία μου η Σοφία ήταν παράξενη που τσακωνόταν με τα παιδιά που έπαιζαν μπροστά στο σπίτι της ή με όποιον πάρκαρε εκεί (αν κι εκείνη δεν είχε αυτοκίνητο )
Προτεινόμενες αναρτήσεις