Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω θέμα με το πρόβλημα να είναι αρκετά ενοχλητικό με αποτέλεσμα να γίνεται και εριστικό αφού ο λόγος για τον κάτοχο να μην της βάζει κάλυμμα τον περισσότερο καιρό ..διαφημίζοντας έτσι της υπηρεσίες του.Υπάρχει τρόπος για απομάκρυνση του οχήματος;

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το πρόβλημα που ακριβώς είναι ; Όχημα που πληρώνει τέλη κυκλοφορίας δεν είναι ; Εκτός αν σταθμεύει παράνομα σε πεζοδρόμια κλπ. Κοιτά κακομοίρη μου μην είναι ο Μπούκουρας, θα τα βάλεις με το μισό ελληνικό internet.

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο άσχημο να ανοίγεις το παράθυρο και να βλέπεις μια όμορφη νεκροφόρα .... Τι να πουν και αυτοί που ο απέναντι αγόρασε Fiat Multipla.

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sakisvele είπε

Ανοίγω θέμα με το πρόβλημα να είναι αρκετά ενοχλητικό με αποτέλεσμα να γίνεται και εριστικό αφού ο λόγος για τον κάτοχο να μην της βάζει κάλυμμα τον περισσότερο καιρό ..διαφημίζοντας έτσι της υπηρεσίες του.Υπάρχει τρόπος για απομάκρυνση του οχήματος;

Εφόσον δεν παρανομεί κάπου όχι. Θα προτιμούσες μήπως να παρκάριζε ένα σκουπιδιάρικο;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, valkon είπε

Τώρα που το λες, μια φορά έχω δει παρκαρισμένη νεκροφόρα...που τις βάζουν;

Οι νεκροφόρες, εκτός από αρκετά ακριβές, είναι σημαντικό να είναι αψεγάδιαστες εμφανισιακά οπότε λογικά φυλλασονται σε κλειστά παρκινγκ

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω δεν υπάρχει κάποιο άρθρο στον ΚΟΚ που να το απαγορεύει. 

Κάποιος που γνωρίζει απέξω τον κοκ θα μας πει σε λίγο 

Το μονο που μπορείς να κάνεις είναι να του ρίχνεις βρωμονερα ώστε να αναγκαστεί να την βάλει αλλού ή να τη σκεπάσει 

• Like 1
Δημοσ.

Συνηθως στους κανονισμους πολυκατοικιων εξαιρουνται καποια επαγγελματα για ευνοητους λογους..πχ ψαραδικα γραφεια τελετων μασατζηδικα κλπ. Αν το παρκαρει μπροστα απο πολυκατοικια σε ιδιοκονοχρηστο χωρο τοτε απαγορευεται. Σε δημοσιο χωρο ομως δεν μπορεις να κανεις κατι εκτος να του ζητησεις να το σκεπαζει. Δηλαδη και που να το παρκαρει....εχει δικο του παρκιγκ ?....τοτε μπορεις να το απαιτησεις.

Δημοσ.

Και νόμιζα πως μόνο η θεία μου η Σοφία ήταν παράξενη που τσακωνόταν με τα παιδιά που έπαιζαν μπροστά στο σπίτι της ή με όποιον πάρκαρε εκεί (αν κι εκείνη δεν είχε αυτοκίνητο :))

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...