Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 hours ago, defacer said:

Στοιχειοθετημένη με τι, με τις προκαταλήψεις του καθενός;

Αν υπάρχει έρευνα πάνω σε αυτό, υπάρχει και μπορούμε να την αναλύσουμε. Αν δεν υπάρχει τι ακριβώς θα πούμε;

Στοιχειοθετημένη συζήτηση μπορεί να είναι και η παρουσίαση ερευνών που να μην βρήκα.

Επίσης για μένα έχει αξία να δω και ποιες είναι οι προκαταλήψεις του καθενός και τι άποψη κυριαρχεί εκεί έξω για το θέμα και πως το στοιχειοθετεί ο καθένας.

Κι αν μου πεις αυτό δεν είναι στοιχειοθέτηση, τότε θα πως οκ, υποκειμενική-εικονική στοιχειοθέτηση,

όπως κάνουμε σε πολλές συζητήσεις για πολλά, όπου όταν δεν έχουμε μια πρόχειρη έρευνα κάνουμε μια εκτίμηση και κοπανάμε μια άποψη.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως και να το κάνουμε πάντως μια συζήτηση φιλοσοφικών, οικονομικών κτλ είναι πολύ ανώτερη από τα νύχια, το σαρβαιβορ, και το γρις νεξτ τοπ χούκερ. Ακόμη και καφενείου να είναι.

Δημοσ.
2 minutes ago, haris_216 said:

Με βάση το bold υπογραμμισμένο προσωπικά θεωρώ, γιατί έτσι γουστάρω κι εγώ (φαντάζομαι μου αναγνωρίζεις κι εμένα αυτό το δικαίωμα που έχετε εσείς) ότι εγώ σου έδωσα μια απάντηση στο ερώτημα.

Αφού δεν σε ικανοποιεί συνεχίζεις your quest με τους υπόλοιπους.

Επειδή το ερώτημα ήταν αν θεωρείται πως υπάρχει διαφορά στα ποσοστά που τα δύο φύλα έχουν ποιοτικά ενδιαφέροντα,

δεν θεωρώ απάντηση το να μου πεις πως το ερώτημα είναι λάθος, ειδικά αφού στην συνέχεια σου εξηγώ πως πρόκειται για υποκειμενικό ορισμό.

Οπότε ναι συνεχίζω με τους ontopic.

3 minutes ago, De@th L0rd said:

Όπως και να το κάνουμε πάντως μια συζήτηση φιλοσοφικών, οικονομικών κτλ είναι πολύ ανώτερη από τα νύχια, το σαρβαιβορ, και το γρις νεξτ τοπ χούκερ. Ακόμη και καφενείου να είναι.

Δεν μας απασχολεί αυτό. Δέχομαι ότι είναι υποκειμενικός ο ορισμός για να μην μας τα πρήξουν οι offtopics και περιμένω υπομονετικά μια άποψη μετά από 20 άσχετα posts.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, john_shadow είπε

εχω προσεξει οτι οι γυναικες αναζητουν αντρες που να ασχολουνται με επιστημη, τεχνες κτλ χωρις να εχουν ιδεα οι ιδιες απλα για να το παιζουν υπερανω στις φιλες τους

Η μόνη αλήθεια που έχει ειπωθεί στο τόπικ.

• Confused 1
Δημοσ.

Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να πούνε την γνώμη τους και γυναίκες (αντί να κάνουν likes σε σχόλια που υποτιμούν το ερώτημα, δείχνοντας έμμεσα την ενόχλησή τους).

Δημοσ.

Τί να πούμε βρε TS; Τελικά υπάρχει κάποια έρευνα ή όχι;
Αν θες να βγάλουμε προσωπικά συμπεράσματα είναι το μόνο εύκολο :) μπορώ πανεύκολα να γενικεύσω ότι οι περισσότερες Ελληνίδες ασχολούνται με πόζες στο ίνστα, trash TV, μαγειρική, μόδα. Και οι περισσότεροι Έλληνες ασχολούνται με μπάλα, αμάξια και ίνστα.
Μπορώ επίσης πανεύκολα να γενικεύσω κρίνοντας ΜΟΝΟ απ'την δική μου παρέα και να καταλήξω στο ότι και οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι nerds, geeks και αγαπούν ν'ασχολούνται με τις γάτες.
Άλλος απ'την δική του παρέα θα βγάλει άλλο συμπέρασμα κλπ κλπ κλπ.

Ποιό απ'όοοοολα μας τα συμπεράσματα είναι το πιο έγκυρο τελικά; ;) 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα like προφανως τα βαζουν γτ το συγκεκριμενο τοπικ, θυμιζει τοπικ Παρασκευης (για οσους ξερουν..)

Στα του θεματος πιστευω οτι δεν εχει να κανει με το φυλο αλλά με την ηλικια, το κοινωνικο υποβαθρο και τις παρεες που εχεις μεγαλωσει.

Αντε σε βραδιες ποιησης και κατσε κ μετρα κεφαλια για να δεις αν ισχυουν τα ποσοστα που θες.. Αν το κανεις επανειλημμενα σε διαφορα τετοια μπουατ θα εχεις κ στατιστικη μελετη.. 

https://www.facebook.com/pages/category/Artist/Κύκλος-Ποιητών-Poets-Circle-1236278756399345/ ψησου να πας σε καμια συναντηση τους

Επεξ/σία από kallair
  • Like 2
Δημοσ.

Τι είναι αυτό που καθιστά ένα ενδιαφέρον κάποιου ποιοτικό;

Το θέατρο απ'ό,τι κατάλαβα π.χ., δεν το θεωρείς ποιοτικό ενδιαφέρον...

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, funbreaker είπε

Είχαμε μια διαφωνία στην παρέα σχετικά με το τα άτομα ποιου φύλου έχουν περισσότερα ποιοτικά ενδιαφέροντα.

όπου ποιοτικά ενδιαφέροντα = επιστήμες, τέχνες, κτλ και όχι ποδόσφαιρο και νύχια.

Τί λέτε;

Τα ποσοστά είναι παρόμοια και στα 2 φύλα ή υπάρχει διαφορά;

Θα εκτιμούσα μια σοβαρή και στοιχειοθετημένη συζήτηση.

μετα απο τοσους αιωνες οι τεχνες και οι επιστημες ηταν προσβασιμες στους λιγους, ασχετως φυλου. οι γυναικες δεν ειχαν σχεδον καθολου προσβαση, με ελαχιστες εξαιρεσεις. στις μερες μας δεν υπαρχει κατι που να εμποδιζει τις γυναικες να ενδιαφερθουν μ οτι θελουν, αλλα οι παλιες "συνηθειες" δε φευγουν ευκολα, οποτε οι πιθανοτητες καποιος να ασχολειται με τις επιστημες ειναι υπερ των αντρων προς το παρον.

απο κει και περα δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ των φυλων, αλλα με το τι ενδιαφεροντα ασχολειται το ατομο στον ελευθερο χρονο του.

9 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

ειπε τεχνες..

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Ναι αλλά τί βιβλία;

2 μόλις τίτλοι που πήρε ξυστά το μάτι μου :P 

1)τι είναι αυτό που το λένε προτεραιότητα  female edition.   κεφάλαιο πρώτο : μην ξεχνάς τα STOP  είναι αντρική υπόθεση ". 

2)ισότητα  στα ΙΣΙΑ. κεφάλαιο πρώτο   : πως μπορείς Και εσυ να ουρήσεις όρθια 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

μετα απο τοσους αιωνες οι τεχνες και οι επιστημες ηταν προσβασιμες στους λιγους, ασχετως φυλου. οι γυναικες δεν ειχαν σχεδον καθολου προσβαση, με ελαχιστες εξαιρεσεις. στις μερες μας δεν υπαρχει κατι που να εμποδιζει τις γυναικες να ενδιαφερθουν μ οτι θελουν, αλλα οι παλιες "συνηθειες" δε φευγουν ευκολα, οποτε οι πιθανοτητες καποιος να ασχολειται με τις επιστημες ειναι υπερ των αντρων προς το παρον.

απο κει και περα δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ των φυλων, αλλα με το τι ενδιαφεροντα ασχολειται το ατομο στον ελευθερο χρονο του.

ειπε τεχνες..

Το θέατρο ανήκει στις καλές τέχνες, όπως κι ο κινηματογράφος και τα κόμικ.

Κι η κομμωτική κι η μαγειρική ανήκουν στις εφαρμοσμένες τέχνες απ'την άλλη.

• Like 1
Δημοσ.
54 minutes ago, *nenya* said:

Τί να πούμε βρε TS; Τελικά υπάρχει κάποια έρευνα ή όχι;
Αν θες να βγάλουμε προσωπικά συμπεράσματα είναι το μόνο εύκολο :) μπορώ πανεύκολα να γενικεύσω ότι οι περισσότερες Ελληνίδες ασχολούνται με πόζες στο ίνστα, trash TV, μαγειρική, μόδα. Και οι περισσότεροι Έλληνες ασχολούνται με μπάλα, αμάξια και ίνστα.
Μπορώ επίσης πανεύκολα να γενικεύσω κρίνοντας ΜΟΝΟ απ'την δική μου παρέα και να καταλήξω στο ότι και οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι nerds, geeks και αγαπούν ν'ασχολούνται με τις γάτες.
Άλλος απ'την δική του παρέα θα βγάλει άλλο συμπέρασμα κλπ κλπ κλπ.

Ποιό απ'όοοοολα μας τα συμπεράσματα είναι το πιο έγκυρο τελικά; ;) 

Αφού τα απάντησα αυτά.

Περίμενες πως εδώ θα βγάλουμε κάποιο τελικό συμπέρασμα; Απόψεις και σκέψεις θα ακούσουμε.

Έχει αξία να ξέρεις ποιες είναι εκεί έξω οι υποκειμενικές οπτικές για ένα ζήτημα.

Ακόμα και έρευνα να είχαμε, θα ήταν ένα ακόμη (ισχυρό) δεδομένο αλλά απόλυτο συμπέρασμα δεν θα βγάζαμε.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Το θέατρο ανήκει στις καλές τέχνες, όπως κι ο κινηματογράφος και τα κόμικ.

Κι η κομμωτική κι η μαγειρική ανήκουν στις εφαρμοσμένες τέχνες απ'την άλλη.

ειπε οτι θεωρει ποιοτικα ενδιαφεροντα τις επιστημες και τεχνες. εσυ λες οτι δε θεωρει οτι θεατρο ποιοτικο. το θεατρο ειναι τεχνη

εχω χασει κατι? διοτι μεχρι στιγμης μονος σου φαγωνεσαι μου φαινεται..

Δημοσ.
51 minutes ago, Vassilis_24 said:

Άνοιξε άλλο θέμα και ρώτα εκεί.

1 minute ago, Lezantas26 said:

ειπε οτι θεωρει ποιοτικα ενδιαφεροντα τις επιστημες και τεχνες. εσυ λες οτι δε θεωρει οτι θεατρο ποιοτικο. το θεατρο ειναι τεχνη

εχω χασει κατι? διοτι μεχρι στιγμης μονος σου φαγωνεσαι μου φαινεται..

να χαμε να λέγαμε ίσα ίσα για να βγαίνουμε εκτός θέματος.

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακραν οι ανδρες.

Το 99,9% των γυναικοπαρεων οταν βγουν τα μονιμα σχολια ειναι κουτσομπολιο, γαμοι, βαφτισεις, μαλλια, νυχια, κουτσομπολιο, 

Δεν θα ακουσεις ποτε μα ποτε φιλοσοφικες πολιτικες συζητησεις

Σε αντιθεση με τους αντρες

Επισης τα ενδιαφεροντα τους συνηθως ειναι ανυπαρκτα. 

Οι ανδρες ολο και καποια τρελα θα εχουν. Ψαρεμα, βιβλια, Ορειβασια, κτλ

YΓ. Οταν λες στα ενδιαφεροντα επιστημες τι εννοεις? Ειμαι υπαλληλος wind αλλα ταυτοχρονα διαβαζω ιατρικη ας πουμε για χομπι?

Επεξ/σία από katz
  • Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...