Green Dragon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, vocals_ είπε Α ωραία οπότε να 'χουμε το νου μας. Ειδικά το συγκεκριμένο φαίνεται τίμιο κι είναι και όμορφο το άτιμο. Όσο για τον ryzen 5 2500u: ένα παλικάρι παραπάνω είπε για throttling (λινκ εδώ) όμως αυτό αναφέρεται στο μοντέλο 330 και όχι στο 330s του τόπικ, τα οποία έχουν ελάχιστα διαφορετική κατασκευή (ή είναι μόνο τα bezels μικρότερα?). Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω; Εσύ green dragon έχεις παρατηρήσει καθόλου throttling στο δικό σου 330s; Μιλάω για το 330s-15arr, που έχω, περίπου ένα μήνα. Με ryzen 5 2500u. Το λαπτοπ είναι γρήγορο και κρύο. Σπάνια έχω δει θερμοκρασία πάνω από 65 C. Επίσης σπάνια έχει μπει σε λειτουργία ο ανεμιστηρας και ο θόρυβος που κάνει είναι χαμηλός, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Στο forum της lenovo που παρακολουθώ όλοι λένε ότι ο επεξεργαστής περιορίζεται όχι από υψηλές θερμοκρασίες, αλλά επειδή παίρνει λιγότερο ρεύμα ( 15watt), αντί για 20 ή και 25watt και γιαυτό δεν δίνει την maximum ισχύ του. Ζητάνε να ρυθμίσει η Lenovo μέσα από το bios αυτό το θέμα. Για throttling δεν ξέρω να σας πω και από tests, αυτό που κάνω καμιά φορά το cinebentch 15, μου βγάζει σκορ 620+/-... Θα ανεβάσω και το σχετικό link. https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-IdeaPad-1xx-3xx-5xx-7xx/Ideapad-330-Ryzen-5-2500u-underperforming/td-p/4229974 Εγώ πάντως δεν θα το άλλαζα.... Είναι ότι καλύτερο σε Laptop είχα μέχρι τώρα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από Green Dragon 2
zacharis1955 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Edel είπε Εξαντλήθηκε Από Σάββατο βράδυ...
fytotech Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Από Σάββατο βράδυ... Κάτι σε κοντινά χρήματα; Και κάνα 100άρικο παραπάνω;
UltimaGriever Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα παιδιά. Το έχω κρατημένο στο κατάστημα αλλά δε θα παραλάβω. Αν κάποιος από περιοχή Θεσσαλονίκης το θέλει ας μου στείλει pm για να του δώσω στοιχεία.
vocals_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Αμα δε βρεθεί κάποιος υπάρχω κι εγώ στην Αθήνα.
drdedus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ανάλογα τις συνθήκες λενε για 6 ωρες και τελικά έχει 3 αληθινές σε browsing. Για να καταλάβω τι συμβαίνει στο άλλο το acer απο amazon us με τον 8130 πόσες έδινε η acer και πόσες είχε αληθινά? Ακόμα στο θέμα με την επέκταση μνήμης υπάρχει/θα έχω αύξηση στις επιδόσεις με dual channel? Τι να προσέξω αν προχωρήσω σε επέκταση μνήμης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα