panosp77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα εχω ενα aprilia runner sr 150 κυβικά και πρόσφατα το εβαλα μπροστά μετα απο κάμποσους μηνες ακινητοποιησης. Εννοείται πως δν έπαιρνε μπροστά το πηγα συνεργείο μ καθάρισε καρμπυρατέρ μ αλλαξε μπουζι ιμαντες μπιλιες κ τα σχετικα κ μ φορτισε τν μπαταρία κ μ ειπε πως αν δν παρει μπροστα το πρωι μαλλον θα θελει αλλη μπαταρία.. Μετα απο καφε σχεδόν 2 ωρες στάσιμο κ με βροχή πηγα να το βάλω μπροστά κ μ πήρε μετα απο κανα 2λεπτο κ με πολλες μιζιες..τι λετε να κανω μιας κ εγω ειμαι άπειρος γενικά κ διαβαζα πολλα φορουμ κ κάποιοι ελεγαν για τσοκ κ τα σχετικα?
scarface5323 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, panosp77 είπε Καλησπέρα εχω ενα aprilia runner sr 150 κυβικά και πρόσφατα το εβαλα μπροστά μετα απο κάμποσους μηνες ακινητοποιησης. Εννοείται πως δν έπαιρνε μπροστά το πηγα συνεργείο μ καθάρισε καρμπυρατέρ μ αλλαξε μπουζι ιμαντες μπιλιες κ τα σχετικα κ μ φορτισε τν μπαταρία κ μ ειπε πως αν δν παρει μπροστα το πρωι μαλλον θα θελει αλλη μπαταρία.. Μετα απο καφε σχεδόν 2 ωρες στάσιμο κ με βροχή πηγα να το βάλω μπροστά κ μ πήρε μετα απο κανα 2λεπτο κ με πολλες μιζιες..τι λετε να κανω μιας κ εγω ειμαι άπειρος γενικά κ διαβαζα πολλα φορουμ κ κάποιοι ελεγαν για τσοκ κ τα σχετικα? για αρχή,τι καφέ ηπιες? 1
panosp77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, scarface5323 είπε για αρχή,τι καφέ ηπιες? Καπουτσίνο σκέτο 😜 1 λεπτό πριν, john_shadow είπε να αλλαξεις μπαταρια ισως; Να τν αλλαξω αλλα το θεμα ειναι οτι φταίει σιγουρα αυτο η θα δωσω τζαμπα λεφτα? 1
scarface5323 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, panosp77 είπε Καπουτσίνο σκέτο 😜 έχει σημασία για να υπολογίσω πόσο χρόνο καθισες,δεν κοροϊδεύω η κάτι τέτοιο, στο λοιπόν , εφόσον σου είπε εκείνος ότι θέλει μπαταρία γιατί να τον ακούσεις και να μην αλλάξεις τακάκια ας πούμε? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από scarface5323
panosp77 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, scarface5323 είπε έχει σημασία για να υπολογίσω πόσο χρόνο καθισες,δεν κοροϊδεύω η κάτι τέτοιο, στο λοιπόν , εφόσον σου είπε εκείνος ότι θέλει μπαταρία γιατί να τον ακούσεις και να μην αλλάξεις τακάκια ας πούμε? Ωραία βλέπω κ το πρωί τοτε κ αν παρει μετα απο πολλες προσπάθειες να το παω για αλλαγή μπαταρίας προτείνεις.
scarface5323 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, panosp77 είπε Ωραία βλέπω κ το πρωί τοτε κ αν παρει μετα απο πολλες προσπάθειες να το παω για αλλαγή μπαταρίας προτείνεις. ναι ,γιατί αν το πας έτσι καιρό πας και για μιζα,μπορεί να έχει πρόβλημα ήδη η μίζα,ένας ηλεκτρολόγος θα το δει καλύτερα, παρακαλώ να τοπικ closed 1
tornado Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 αυτο στο κανει παντα? δηλαδη και πρωι και μεσημερι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα