Firetribe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα σας , εχω απο το 2009 το opel corsa (D) limited edition 1.4 90Hp (https://www.google.com/search?q=cors...w-Tpee3BRtzBM:) , στο οποιο χρειαστηκε να αλλαξω αμορτισερ. Η αλλαγη εγινε τον 02/2018 με Sachs super touring περιπου και τον 08/2018 πηγε παλι στο καταστημα αμορτισερ που το τοποθετησα διοτι ακουγα πολυ εντονο θορυβο μεσα στην καμπινα και λογο του νεογεννητου , το οποιο στο καθισμα αυτοκινητου σε καθε λακουβα 1-2 cm βαθους εκλεινε τα ματια τρομαγμενο. Στη μετρηση βρεθηκαν τα πισω αμορτισερ στο 20% και το καταστημα απευθυνθηκε στην αποθηκη οπου τα αντικατεστησαν με καινουργια λογο αστοχιας υλικου υποθετω. Με ενημερωσε πως καλο θα ηταν να παω παλι να τα μετρησουμε και να βεβαιωθουμε οτι ειναι ολα οκ εφ οσον καλυπτονται με εγγυηση. Πραγματι λοιπον τον 11/2018 παω τα μετραμε ,ολα καλα τα στατιστικα αλλα η αποσβεση του αμορτισερ ενιωθα οτι δε λειτουργουσε. Το ιδιο διαπιστωσε και ο υπευθυνος αφου το πηρε και εκανε μια βολτα. Επικοινωνησε με την opel , την αποθηκη του και οποιον αλλο ηξερε και του ειπαν οτι για το συγκεκριμενο υπαρχουν δυο κωδικοι sachs .εγω που ειχα βαλει το default κωδικο αμορτισερ ηταν λανθασμενος και επρεπε να βαλω αλλον τον οποιο το χαρακτηριζαν ως σπορ. Τα εβαλα και αυτα αλλα δεν ειδε ουτε αυτος αλλα ουτε εγω βελτιωση αισθητη. Μιλησαμε opel και μου ειπαν κοστος στα 494 τα εργοστασιακα(unofficially μου ειπαν οτι το 99% ειναι sachs οτι βαζουν) . Μιλησα με οτι καταστημα αμορτισερ βρηκα και ο καθενας μου ελεγε διαφορετικους κωδικους και τι κανει στο αμαξι μου . Για να μη μακρυγορω θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει ποιους κωδικους sachs εμποριου ταιριαζουν σε αυτο το αυτοκινητο , δεδομενου οτι αφορα low sport σασι και δεν ταιριαζουν ολα. Μονο σε Sachs παρακαλω . Θα εκτιμουσα καθε βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα