Προς το περιεχόμενο

Philips Server not found.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Αγόρασα σημερα μια Philips 58' και δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω στο Smart TV. Mου βγαζει το προβλημα

"Philips server not found. Try again later. "

Μηπως εχει αντιμετωπισει και κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?

Εχω δοκιμασει να κανω ολα που προτεινονται απο το support στο site αλλα τιποτα (factory reset, ελεγχος firewall δικο μου και Cosmote, αλλαγη σε δικτυο Cyta απο, δοκιμη με wireless και καλωδιο ethernet) και δεν ξερω αν μου διαφευγει κατι.

• Super Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, Alexandros38 said:

Καλησπερα

Αγόρασα σημερα μια Philips 58' και δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω στο Smart TV. Mου βγαζει το προβλημα

"Philips server not found. Try again later. "

Μηπως εχει αντιμετωπισει και κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?

Εχω δοκιμασει να κανω ολα που προτεινονται απο το support στο site αλλα τιποτα (factory reset, ελεγχος firewall δικο μου και Cosmote, αλλαγη σε δικτυο Cyta απο, δοκιμη με wireless και καλωδιο ethernet) και δεν ξερω αν μου διαφευγει κατι.

Τι εννοείς με το "δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω στο Smart TV"? Δεν συνδέεται απλά με το wifi ή σε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή? Ποιο μοντέλο έχεις? Τρέχει Android TV?

Δημοσ.

οταν παω να ανοιξω μια οποιαδηποτε εφαρμογη (Netflix,Youtube,Browser) προσπαθει να κανει signup (Signing up...) και μετα μου βγαζει το παραπανω μηνυμα οπως ανεφερα με Philips server.

Στο ιντερνετ συνδεεται κανονικα γιατι δοκιμασα να κανω και το τελευταιο update και εχει Test connection οποτε μια χαρα μου το βγαζει

Δημοσ.

Λοιπον τα καταφερα, δεν δουλεψε το DNS αλλα δουλεψε το εξης:
Αφου ειχα δοκιμασει να μπω Smart TV με OTE,Cyta τοσο σε Wireless οσο και σε Ethernet καλωδιο ειπα να δοκιμασω να κανω το κινητο μου Hotspot και να μπω μεσω Cosmote μηπως εχουν πιο χαλαρα firewalls και πρωτοκολλα προστασιας στο ιντερνετ. Ισως και λογω ταχυτητας (4G) δουλεψε αμεσως και μπηκα στη συνεχεια και στο Netflix και στο Youtube.
Απενεργοποιησα το hotspot και συνδεθηκα στο wireless της Cyta που εχω και συνεχιζει να δουλευει κανονικα.
Ισως η πρωτη φορα να ειναι προβληματικη και μετα να ξεμπλοκαρει τι να πω...

• Thanks 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να πω και εγώ με τη σειρά μου πώς αυτο που  είπε ο Αλέξανδρος όντως δουλέυει. Για κάποιο λόγο δεν μπορει να κάνει connect με τους server της philips.  Μόλις κάνετε αυτό με το hotpost θα δουλέψει. Εγώ έχω την Philips 43PFS5803 . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...