Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θαυματουργο μηχανηματακι, κυριολεκτικα με εσωσε οταν τα κακαρωσε το PC PSU και περιμενα αντικατασταση.

ελπιζω η επομενη γενια να εχει πιο ισχυρη cpu/gpu και να υποστηριζει παραπανω απο 1GB RAM, και ας ειναι πιο ακριβο.

• Like 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά πριν να πούμε κάποιους ανίδεους κτλ (που είναι) ας προσπαθήσουμε να τους δώσουμε μια ιδέα για τις εφαρμογές από αυτό το μηχανάκι. Την κάνει τη δουλειά του δε λέω, άλλα θεωρώ ότι τα 512 ΜΒ για το λειτουργικό του είναι εξαιρετικά λίγα πχ ακόμη και για youtube ή ΤV box. Ούτε για automated crib δεν κάνει σωστά τη δουλειά του είναι πολύ αργό.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, KilliK είπε

θαυματουργο μηχανηματακι, κυριολεκτικα με εσωσε οταν τα κακαρωσε το PC PSU και περιμενα αντικατασταση.

ελπιζω η επομενη γενια να εχει πιο ισχυρη cpu/gpu και να υποστηριζει παραπανω απο 1GB RAM, και ας ειναι πιο ακριβο.

Αυτο!

Δημοσ.

Έχω γεμίσει το σπίτι με Pi's :D 

Tίμια συσκευή!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, aris1986 είπε

Που χρησιμεύει αυτό είπαμε; Ινδία; Αφρική;

Εμένα πάντως με τα 18 Phillips hue lights, 11 WiFi plugs/purges/switches, 5 Amazon echos/show, 4 sonoff, nest gen3, Logitech elite, το home cinema και τις διάφορες άλλες έξυπνες συσκευές μια χαρά μου χρησιμεύει ως home assistant. 

Αλλά εντάξει εδώ είναι Αγγλία, πολύ πίσω οι άνθρωποι σε τεχνολογία δεν ξέρουν από Intel i9 και Amd Ryzen 9. 😉😁

• Like 2
Δημοσ.

Ήθελα κι εγώ να πάρω για να βάλω kodi,αλλά το παράτησα γενικά το  Kodi. Γενικά τι άλλο μπορούμε να κάνουμε εμείς οι μέτριοι χρήστες με ένα rashbery; Υπάρχει κανένας οδηγός;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kostasls είπε

Εμένα πάντως με τα 18 Phillips hue lights, 11 WiFi plugs/purges/switches, 5 Amazon echos/show, 4 sonoff, nest gen3, Logitech elite, το home cinema και τις διάφορες άλλες έξυπνες συσκευές μια χαρά μου χρησιμεύει ως home assistant. 

Αλλά εντάξει εδώ είναι Αγγλία, πολύ πίσω οι άνθρωποι σε τεχνολογία δεν ξέρουν από Intel i9 και Amd Ryzen 9. 😉😁

Με openHAB εκανες το integration, ολων αυτων των συσκευων; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimlykos είπε

Ήθελα κι εγώ να πάρω για να βάλω kodi,αλλά το παράτησα γενικά το  Kodi. Γενικά τι άλλο μπορούμε να κάνουμε εμείς οι μέτριοι χρήστες με ένα rashbery; Υπάρχει κανένας οδηγός;

Είναι γεμάτο το internet από ιδέες και οδηγούς για το τι μπορείς να κάνεις με αυτές τις συσκευές. Είναι καλύτερο να ανακαλύψεις ψάχνοντας μόνος σου γιατί είναι πολύ πιθανό ψάχνοντας να σου έρθουν ιδέες που κανείς άλλος δεν έχει φανταστεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η δύναμη του raspberry και των αντίστοιχων sbc είναι οι πινοσειρές που έχει που η πλειοψηφία των χρηστών του που το αγόρασαν για παιχνίδια ή ταινίες αγνοεί το λόγο ύπαρξής τους. Ταινίες και παιχνίδια παίζουν και άλλες απλούστερες συσκευές που όμως δεν έχουν σύνδεση με το φυσικό κόσμο

Επεξ/σία από nvel
  • Like 3
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, nvel είπε

η δύναμη του raspberry και των αντίστοιχων sbc είναι οι πινοσειρές που έχει που η πλειοψηφία των χρηστών του που το αγόρασαν για παιχνίδια ή ταινίες αγνοεί το λόγο ύπαρξής τους. Ταινίες και παιχνίδια παίζουν και άλλες απλούστερες συσκευές που όμως δεν έχουν σύνδεση με το φυσικό κόσμο

Αυτό!

Δημοσ.
14 ώρες πριν, aris1986 είπε

Που χρησιμεύει αυτό είπαμε; Ινδία; Αφρική;

Νιωθεις πολυ εξυπνος τωρα ετσι; Για ψαξε λιγο για τι χρησεις προοριζεται το συγκεκριμενο μηχανημα. Το παιζετε και νεοπλουτοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...