DsLmAnIaC Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, stavros750 είπε Μία το Amazon πανω στα 30,μια αυτό ενώ είχα Points... πάω να κλάψω 🙂 Θα πάρεις κάτι άλλο.;)
gtferrari Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Εμένα γιατί συνεχίζει να μην με αφήνει να αγοράσω???
saxos55 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Ή τρολάρεις ή δεν ξέρεις Αγγλικά ή απλά δε διαβάζεις το thread.
gtferrari Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν μπορώ να αγοράσω από ubistore και όχι από το amazon Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από gtferrari
saxos55 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Στις 17/11/2018 στις 1:19 ΜΜ, gtferrari είπε Ρε παιδιά γιατί δεν με αφήνει να αγοράσω; Μου βγάζει αυτό: this is not the store dedicated to your country. Not available for purchase due to geographical restrictions. This/these items may be available in your store. backToYourStore Αυτό που έβαλες είναι το μήνυμα που βγάζει το Amazon όταν πας να αγοράσεις (το region locked) Odyssey. Τώρα γράφεις για πρώτη φορά ότι δε μπορείς να αγοράσεις τα άλλα από το Ubisoft store. Αν βαριέσαι να γράφεις δε σου φταίει κανείς. Ποιο ακριβώς παιχνίδι προσπαθείς να πάρεις, από ποιο store και τι σου γράφει;
gtferrari Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, saxos55 είπε Αυτό που έβαλες είναι το μήνυμα που βγάζει το Amazon όταν πας να αγοράσεις (το region locked) Odyssey. Τώρα γράφεις για πρώτη φορά ότι δε μπορείς να αγοράσεις τα άλλα από το Ubisoft store. Αν βαριέσαι να γράφεις δε σου φταίει κανείς. Ποιο ακριβώς παιχνίδι προσπαθείς να πάρεις, από ποιο store και τι σου γράφει; Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το amazone σε αυτό το thread γιατί αφορά προσφορές του ubistore και για αυτό θεώρησα ότι δεν ήθελε κάποια διευκρίνηση. Και ναι το μήνυμα που έχω γράψει είναι αυτό που μου έβγαζε στο UBISTORE και όχι στο amazon. Προσπαθώ να πάρω το AC origin για xbox και κάτι φιγούρες που μου άρεσαν. Όταν πατάω για αγορά με γυρίζει στην επιλογή του τρόπου πληρωμής για κάποιον λόγο. Εγώ έχω επιλέξει paypal και να πω ότι έχω ξαναπαραγγείλει από την UBI χωρίς κανένα πρόβλημα. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν τρολάρω απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με αφήνει να αγοράσω και ρωτάω να δω αν κάποιος έχει καταφέρει να αγοράσει και αν έχει κάνει κάτι το περίεργο που δεν έχω κάνει εγώ. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από gtferrari
saxos55 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, gtferrari είπε Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το amazone σε αυτό το thread γιατί αφορά προσφορές του ubistore και για αυτό θεώρησα ότι δεν ήθελε κάποια διευκρίνηση. Απλά το είχες ποστάρει κάτω από τρία μηνύματα που αφορούσαν στο Amazon.co.uk και επειδή δεν απάντησες αρνητικά στην πρώτη μου απάντηση θεώρησα πως είτε δεν την είδες είτε δεν καταλαβαίνεις τι σου έγραφα. Αν δοκιμάζεις να αγοράζεις από το link του αρχικού post και είσαι Ελλάδα (και δεν έχεις ξεχάσει κανένα VPN ανοιχτό), με το region δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Με το Paypal δεν ξέρω τι παίζει. Μήπως υπάρχει κανένα θέμα με την επικοινωνία UBI-Paypal και γι'αυτό σε πετάει πίσω; Με απλή πιστωτική δοκίμασες ή δε θες να τη χρησιμοποιήσεις;
gtferrari Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, saxos55 είπε Απλά το είχες ποστάρει κάτω από τρία μηνύματα που αφορούσαν στο Amazon.co.uk και επειδή δεν απάντησες αρνητικά στην πρώτη μου απάντηση θεώρησα πως είτε δεν την είδες είτε δεν καταλαβαίνεις τι σου έγραφα. Αν δοκιμάζεις να αγοράζεις από το link του αρχικού post και είσαι Ελλάδα (και δεν έχεις ξεχάσει κανένα VPN ανοιχτό), με το region δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Με το Paypal δεν ξέρω τι παίζει. Μήπως υπάρχει κανένα θέμα με την επικοινωνία UBI-Paypal και γι'αυτό σε πετάει πίσω; Με απλή πιστωτική δοκίμασες ή δε θες να τη χρησιμοποιήσεις; Το κάνω και από το κινητό και πάλι δεν με αφήνει. Δοκίμασα και με κάρτα αλλά τίποτα. Μόνο σε μια προσπάθεια που έκανα κράτησε και τα λεφτά χωρίς να έχει μπει η παραγγελία. Δεν ξέρω τι έχει γίνει.
saxos55 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Κάνε logout από το shop, καθάρισε cookies/cache στον browser και ξανακάνε login.
gtferrari Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, saxos55 είπε Κάνε logout από το shop, καθάρισε cookies/cache στον browser και ξανακάνε login. Το έκανα και από 3ο κινητό από την αρχή. Τίποτα. Δεν δοκιμάζω πάλι με κάρτα γιατί ήδη είναι στον αέρα 120 ευρώ από την προηγούμενη παραγγελία και πρέπει να μιλήσω μαζί τους να δω τι έχει γίνει. Δεν μπορώ να κάνω παραγγελία με τίποτα!!!
stavros750 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Christmas Sale έως 27 Δεκεμβρίου https://store.ubi.com/eu/end-of-year-sale βελτιωμένες προσφορές συγκριτικά με Black Friday Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από stavros750 1
Dragonitelvl100 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 γνωμουλα για crew 2 και r6 ? με ψηνουν μια και το φορζα ειναι ακομα στο θεο και το r6 παιζω φπς γενικα 😐
DsLmAnIaC Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, stavros750 είπε Christmas Sale έως 27 Δεκεμβρίου https://store.ubi.com/eu/end-of-year-sale βελτιωμένες προσφορές συγκριτικά με Black Friday Καλύτερα φτιάξε ένα νέο thread.;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα