alkis13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Εχω εναν σκληρο 500αρι WD, εχω κανει οτι υπαρχει απο superfetch windows search και παρολα αυτα ειναι στο 100% στο gaming (AC Odyssey). Υπαρχει καποιο tip? O δισκος ειναι παλιος. Καθε βοηθεια δεκτη. ΥΓ το εκανε και σε αλλα game, οταν απενεργοποιησα το superfetch εδειχνε πως εστρωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikdev Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Βάλε ένα φτηνό ssd να δεις άσπρη μέρα, τσάμπα βασανίζεσαι με την αρχαιολογία. Έχει και με 30-40 πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 O hdd ειναι για τα games, προφανως υπαρχει ssd στο συστημα να τρεχει. Απλα δε γινεται να εχω εναν ssd λογω χώρου-χρηματων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 κανε install το odyssey στον ssd που εχεις και το λειτουργικο,αλλη λυση δεν υπαρχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Το υπόλοιπο hardware τι περιλαμβάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikdev Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/11/2018 στις 11:42 ΠΜ, alkis13 είπε O hdd ειναι για τα games, προφανως υπαρχει ssd στο συστημα να τρεχει. Απλα δε γινεται να εχω εναν ssd λογω χώρου-χρηματων Πρέπει να το μαντέψουμε ? Το προφανώς είναι για τα προφανή. Και το προφανές είναι ότι πρέπει να το βάλεις στον ssd, τι λύση δηλαδή περιμένεις με την αρχαιολογία? Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από Nikdev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα