Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας , ειμαι στην αναζητηση νεου κινητου 

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 200 -300
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): broswing , facebook, instagram, gps και πλοήγηση, κανενα παιχνιδι 
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 και πανω
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι οσο γίνετε σε τέτοια  την τιμη 
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι και οχι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; να βγαζει μια μερα γεματης χρησης , για εναν φοιτητη
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο απο Ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο

Ειμαι αναμεσα στο xiaomi redmi note 5, xiaomi redmi note 6 pro, xiaomi mi a2(απο σκρουτζ), Huawei Honor 8X ( απο γερμανο και σκρουτζ)

το θεμα ειναι οτι τα xiaomi δεν εχουν επίσημη εγγυηση , αλλα αν θελω επισησμη εγγυηση θα πρεπει να το αγοράσω απο καποιο μεγαλο καταστημα σε αλλη τιμη που πλησιάζει το Huawei Honor 8X, και θελω να ρωτησω αν παρω το huawei απο το σκρουτζ θα εχω επίσημη εγγύηση;; , και γενικα αν αξιζει σαν συσκευή τα παραπάνω χρηματα απο τα υπολοιπα, ή αν εχετε να μου προτεινεται  καποιο αλλο .

ευχαριστω !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Lg G6 .

Ότι πάρεις από Σκρουτζάδικο έχουν επίσημη εγγύηση(στα πλαίσια Ε.Ε)εκτός των Xiaomi.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

δηλαδη το lg g6 ειναι καλυτερο απο το honor 8x , αφου ειναι 1 χρονου και παει για 2 ( δεν ξερω καν αν παιζει ρολο) απλος το λεω την λογικη μου ( δεν ξερω αν ειναι σωστη η οπτική που το βλεπω)

Δημοσ.

Πάντως, ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα με το LG G4 ήταν η υπερθέμανση, με αποτέλεσμα να καεί η μητρική (τουλάχιστον αυτά ήταν τα δεδομένα από ένα πρόχειρο ψάξιμο)

Εύχομαι και πιστεύω να έχει διορθωθεί στα νεότερα μοντέλα.  :)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dr.MikeD είπε

Πάντως, ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα με το LG G4 ήταν η υπερθέμανση, με αποτέλεσμα να καεί η μητρική (τουλάχιστον αυτά ήταν τα δεδομένα από ένα πρόχειρο ψάξιμο)

Εύχομαι και πιστεύω να έχει διορθωθεί στα νεότερα μοντέλα.  :)

Το g6 είναι απροβληματιστο. 

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GP46047 είπε

δηλαδη το lg g6 ειναι καλυτερο απο το honor 8x , αφου ειναι 1 χρονου και παει για 2 ( δεν ξερω καν αν παιζει ρολο) απλος το λεω την λογικη μου ( δεν ξερω αν ειναι σωστη η οπτική που το βλεπω)

Καλυτερος επεξεργαστης και μακραν καλυτερη οθονη το LG G6.

Επισης το 8X ειναι τεραστιο ενω το G6 ισως το πιο μαζεμενο της κατηγοριας.

Καλούτσικη η καμερα του LG G6 αλλα η δευτερη wide ειναι εξαιρετικα χρησιμη. Απο την αλλη η καμερα 20mp του 8Χ προδιαθετει για πολυ κακη low light αποδοση (εκτος κι αν κανει pixel binning με μειωμενη αναλυση).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το mi mix 2 ομως ειναι δυσκολο να πέσει , αφου τωρα ειναι 305 ε , αλλα και το mi mix 2s 

το nokia δεν μου αρέσει ιδιαίτερα

Επεξ/σία από GP46047
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GP46047 είπε

αλλα απο οτι βλεπω στο σκρουτζ ,μεσα στο μπατζετ ειναι μονο η εκδοση με τα 32 gb του lg g6

Και που είναι το πρόβλημα?

Μην ξεχνάς ότι έχει ξεχωριστή υποδοχή για κάρτα μνήμης.

Εδώ υπάρχει μια σύγκριση με αυτά που θες(πλην του redmi note 5 γιατί θεωρώ ότι είναι ίδιο με το note 6 pro)

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-8x,lg-g6,xiaomi-mi-a2-64gb,xiaomi-redmi-note-6-pro-64gb

2 ώρες πριν, GP46047 είπε

Φυσικά.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

την εχω κανει και εγω αυτη την συγκριση , αλλα θελω να ρωτησω , αν αξιζει να την διαφορα τιμης το g6 απο το redmi note 6 pro ή το mi a2,

και επιπλεον φοβάμαι λιγο τα 32gb του g6 παρόλο που παιρνει sd γιατι νομίζω δεν θα μπορώ να αποθηκεύω  εφαρμογες

Δημοσ.
48 minutes ago, saruman123 said:

Και που είναι το πρόβλημα?

Μην ξεχνάς ότι έχει ξεχωριστή υποδοχή για κάρτα μνήμης.

Εδώ υπάρχει μια σύγκριση με αυτά που θες(πλην του redmi note 5 γιατί θεωρώ ότι είναι ίδιο με το note 6 pro)

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/huawei-8x,lg-g6,xiaomi-mi-a2-64gb,xiaomi-redmi-note-6-pro-64gb

Φυσικά.

Και το νοκια 8 πάντως ίδια βαθμολογία με το g6 :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το νοκια 8 δεν μου αρεση σαν σχεδιαση και πιστευω οτι σε αυτα τα χρηματα υπαρχουν καλυτερες επιλογες

Επεξ/σία από GP46047
Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω πως έχετε άποψη για το 8x. Το έχω στο μάτι από την στιγμή που βγήκε, έχω δει ότι βίντεο κυκλοφορεί, έχω διαβάσει σε όλα τα forum και εσείς γράφετε λεπτομέρειες για την φωτογραφική του και ότι η οθόνη του είναι χειρότερη από του g6. 

Εγώ να πω στον φίλο ότι το g6 το είχα και το πούλησα λόγω μπαταρίας η οποία δεν μου έβγαζε την ημέρα. Η κάμερα του είναι καλή. Από την άλλη ότι αναβάθμιση πήρε αυτό ήταν και με την 8 κλασσικά είναι χειρότερο από την 7 σαν χρήση με χαζοκολλήματα και μικρά lag. 

Και επειδή είχα ξανά honor η διαχείριση που κάνει στην μνήμη και τις εφαρμογές το emui είναι πολύ καλύτερη από της LG. 

Αν σε ενδιαφέρει η μπαταρία ξέχνα το g6. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, telis είπε

Προσπαθώ να καταλάβω πως έχετε άποψη για το 8x. Το έχω στο μάτι από την στιγμή που βγήκε, έχω δει ότι βίντεο κυκλοφορεί, έχω διαβάσει σε όλα τα forum και εσείς γράφετε λεπτομέρειες για την φωτογραφική του και ότι η οθόνη του είναι χειρότερη από του g6. 

Εγώ να πω στον φίλο ότι το g6 το είχα και το πούλησα λόγω μπαταρίας η οποία δεν μου έβγαζε την ημέρα. Η κάμερα του είναι καλή. Από την άλλη ότι αναβάθμιση πήρε αυτό ήταν και με την 8 κλασσικά είναι χειρότερο από την 7 σαν χρήση με χαζοκολλήματα και μικρά lag. 

Και επειδή είχα ξανά honor η διαχείριση που κάνει στην μνήμη και τις εφαρμογές το emui είναι πολύ καλύτερη από της LG. 

Αν σε ενδιαφέρει η μπαταρία ξέχνα το g6. 

Δεκτα αυτα που λες αλλα γιατι δεν μπορει καποιος να εχει αποψη για τα τεχνικα χαρακτηριστικα του 8Χ. Δεν λεμε κατι απο την φανταςια μας. Την πραγματικοτητα λεμε. Ο επεξεργαστης ειναι δεδομενος οπως και η αποδοση του. Η οθονη του LG ειναι καλυτερη (παγκοσμιως αποδεκτο) καθως και η καμερα. Τι ακριβως αποδοση περιμενεις απο μια καμερα κινητου με αισθητηρα 20mp? Ξερεις ποσο μικρα ειναι τα pixel του αναγκαστικα; Αρα σε low light βγαινει απο μονος του off. Εκτος κι αν οπως ειπα κανει pixel binning (συνδιαζει 4 pixel σε 1) οποτε η αναλυση του πεφτει στα 5mp. Δεν θελει πυρηνικη φυσικα για να το γνωριζεις αυτο. Βασικες αρχες φυσικης και φωτογραφιας ειναι. Δεν ανατρεπονται οι νομοι της φυσικης εαν γραψεις πανω Huawei, Samsung, iPhone ή οτιδηποτε αλλο.

10 ώρες πριν, GP46047 είπε

το mi mix 2 ομως ειναι δυσκολο να πέσει , αφου τωρα ειναι 305 ε , αλλα και το mi mix 2s 

το nokia δεν μου αρέσει ιδιαίτερα

Εαν κοιταξεις για αγορα απο εξω θα δεις οτι σε αυτα τα χρηματα μεχρι και Poco F2 αγοραζεις σημερα παντως. Και σχεδον σιγουρα θα βρεις και το MiMix2s την black friday

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...