Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μαγκες.Πηρα προσφατα μια gigabyte 2080.Εχω μεινει ομως με τον r5 1600 και mobo την asus b350 f gaming(πραγματικα δεν περιμενα να εχω τοσο "μπουκαλι" σκεφτειτε πιανω σχεδον τα ιδια fps με την 1070ti που ειχα πριν).Να περιμενω την νεα γενια ryzen,να πεσουν οι τιμες στν intel και να τσιμπησω τον 9700k ή να παω σε εναν μεταχειρισμενο 8700k?.(παιζω σε 2k 144hz monitor και προς το παρον παιζω το bo4).Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω!.Ευχαριστω οσους βοηθησουν!.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 3DJIN είπε

ποσο % δουλευει η 2080 στα games?

Φιλε μου να σου πω την αληθεια δεν το προσεξα(θα σου πω αυριο το βραδυ που θα ειμαι σπιτι και θα το checkαρω) αυτο που παρατηρησα ειναι οτι o cpu εφτανε 70-80% usage ενω πριν με την 1070ti δεν ξεπερναγε τα 40%.Το αλλο που επισης παρατηρησα ειναι οτι η 2080 δεν ανεβαινει πανω απο 60-65 βαθμους μετα απο πολυωρο gaming πραγμα που με εντυπωσιασε γιατι εχω αρκετα μετριο airflow.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με μνήμες στα 3000mhz και cpu στα 3.6ghz σαμποτάρεις το ίδιο σου το σύστημα... 

Εφόσον έχεις budget να κάψεις, πάρε μια καλή αερόψυξη για τώρα (αν δεν έχεις), ότι cpu και να πάρεις στο μέλλον, χαμένη δεν θα πάει... 

Κάνε oc στο cpu, 3.8 δύσκολα να μην πάει. Και τις μνήμες το ίδιο, να δουλέψουν στην ονομαστική τους ταχύτητα (3200). Αν ασχοληθείς με αυτά τα 2 είναι σίγουρο ότι θα βελτιώσεις τα min FPS. Αυτά πρέπει να σε καίνε και όχι τα μαξ... αυτα σου χαλάνε τη ποιότητα του game play.

Όποτε μπορείς βάλε ενα screeshot απο το msi afterburner όταν παίζεις... 

Επεξ/σία από leros2004
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Με μνήμες στα 3000mhz και cpu στα 3.6ghz σαμποτάρεις το ίδιο σου το σύστημα... 

Εφόσον έχεις budget να κάψεις, πάρε μια καλή αερόψυξη για τώρα (αν δεν έχεις), ότι cpu και να πάρεις στο μέλλον, χαμένη δεν θα πάει... 

Κάνε oc στο cpu, 3.8 δύσκολα να μην πάει. Και τις μνήμες το ίδιο, να δουλέψουν στην ονομαστική τους ταχύτητα (3200). Αν ασχοληθείς με αυτά τα 2 είναι σίγουρο ότι θα βελτιώσεις τα min FPS. Αυτά πρέπει να σε καίνε και όχι τα μαξ... αυτα σου χαλάνε τη ποιότητα του game play.

Όποτε μπορείς βάλε ενα screeshot απο το msi afterburner όταν παίζεις... 

Εγινε αυτο θα κανω!.Την Κυριακη βραδυ που θα ειμαι και σπιτι θα στειλω και φοτο απο το afterburner οταν παιζω bo4 να μου πεις εντυπωσεις.Παντως αν δεν καταφερω να τον παω 3.8 μεσο του παρακατω video δεν ξερω τι να αλλαξω στα settings μετα για να το καταφερω(οπως ειπα και σε αλλο σχολιο ειμαι αρχαριος ακομα και δεν εχω ξανα ασχοληθει με oc). 

Επεξ/σία από Nikos Dinas
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nikos Dinas είπε

Εγινε αυτο θα κανω!.Την Κυριακη βραδυ που θα ειμαι και σπιτι θα στειλω και φοτο απο το afterburner οταν παιζω bo4 να μου πεις εντυπωσεις.Παντως αν δεν καταφερω να τον παω 3.8 μεσο του παρακατω video δεν ξερω τι να αλλαξω στα settings μετα για να το καταφερω(οπως ειπα και σε αλλο σχολιο ειμαι αρχαριος ακομα και δεν ξανα ασχοληθει με oc). 

Πόση ραμ έχεις ? 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Πόση ραμ έχεις ? 

Εχω τις g.skill ripjawsV 16gb 3200mhz(ξερεις τις κλασικες που ειναι 130ευρω τωρα στο σκρουτζ)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...