TikiTaka23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, saruman123 είπε Samsung Galaxy S9 Plus G965F Dual Sim 64GB LTE Purple (542,00€ στο Netmobile) Ευχαριστω φιλε!
short John Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, lewnidas_ είπε Τις καλημέρες μου καταρχάς. Κάτοχος κι εγώ lg g4 (ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ συσκευή) και ας έχω κάνει κ μια αλλαγή πλακέτας με εγγύηση για καλή μου τύχη. Εδώ στην Πάτρα πήγα στα μαγαζιά που έχουν και τις 2 συσκευές (S9+ και P20 Pro μια από αυτές ήθελα) εκθεσιακές και τις κοίταξα/έπιασα αρκετές φορές. Δεν υπάρχει η οθόνη του S9+ χαζεύεις να την κοιτάς απίστευτη ποιότητα,είναι η συσκευή που θέλω να κρατάω. Το P20 Pro όμως αποφάσισα ότι είναι η συσκευή που θέλω να έχω και μόλις έκανα την παραγγελία του στα 549. Έχασα την μπάλα να βλέπω συγκριτικά στο youtube και να διαβάζω απόψεις και σχόλια κατόχων. Δεν θα σου γράψω περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τα κριτήρια μου γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα σε βοηθήσουν,περισσότερο θα μπερδευτείς. Και εγω οταν τα ειχα δει απο μαγαζι προς το Huawei ημουν αλλα αυτα τα 2 Δυστυχώς ξεφεύγουν για αυτο κοιταω mate 10 pro s9 p20
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα