short John Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά μετά απο 3 χρονιά με το g4 και αφού έχει ξεκινήσει η κάθοδος εδώ και αρκετό καιρό για το κινητό , ειδικά για την μπαταριά, έχω ξεκινήσει για την αναζήτηση αντικαταστάτη . Εχω καταλήξει σε αυτά τα 3,δίχως να μπορώ να βγάλω μια άκρη, γενικά κοιτάω το θέμα κάμερας και της μπαταρίας που είναι και το μεγάλο μείον στο g4. Γενικά ενώ είχα καταλήξει στο mate 10 pro με φοβίζει που είναι του 17 :S
saruman123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Κοίτα από αυτά ξεκάθαρα το S9 που έχει και ένα καλό Service. Αλλά σε μπαταρία σίγουρα το Mate. Γιατί όμως δεν κοιτάς και το S9+ που έχει 542€ με μεγαλύτερη μπαταρία.
short John Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Κοιτα η αλήθεια ειναι οτι το σκέφτομαι για την υπέρβαση του plus. Θεωρείς ότι απο αυτα τα 3 υπερτερεί καθαρα το s9 αν εξαιρέσουμε μπαταρία? Γενικα σαν χρηση δεν εχω καθόλου gaming μονο σερφάρισμα και social απλα αρκετά
HateMe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Ξεκάθαρα S9. Ακόμα καλύτερα το plus εκτός αν σε πειράζει που είναι λίγο μεγαλούτσικο σε σχέση με το απλό 9ράκι.
short John Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Απλα δεν ξερω για plus επειδή ειναι η οικονομική διαφορά σιγουρα ειναι μικρη σε αυτα τα μεγέθη απλα ηδη κανω την υπέρβαση, αρα απο αυτα τα 3 καλύτερα το s9 ακομα και σε θεμα καμερας?
kp1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, short John είπε Απλα δεν ξερω για plus επειδή ειναι η οικονομική διαφορά σιγουρα ειναι μικρη σε αυτα τα μεγέθη απλα ηδη κανω την υπέρβαση, αρα απο αυτα τα 3 καλύτερα το s9 ακομα και σε θεμα καμερας? Απλα μν ξεχνας το s9 εχει 4 ραμ ενω το mate 10 pro 6 και καλυτερη μπαταρια..Αν και μενα με αγχωνει που ειναι μοντελο του 2017...αλλα τσεκαρε και Oneplus 6 ... με 8 ραμ τα σπας Αν ειναι να δωσεις πανω απο 500 δωσε και 580€ και παρε huawei p20 pro καινουριο η καλυτερη καμε σε κινητο μεχρι στιγμης και 6 ραμ..... αντι για s9 plus! Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από kp1
HateMe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, short John είπε Απλα δεν ξερω για plus επειδή ειναι η οικονομική διαφορά σιγουρα ειναι μικρη σε αυτα τα μεγέθη απλα ηδη κανω την υπέρβαση, αρα απο αυτα τα 3 καλύτερα το s9 ακομα και σε θεμα καμερας? Ίδια κάμερα έχει το μικρό και το μεγάλο. Το μόνο που αλλάζει είναι ο δεύτερος φακός για το optical zoom και το πορτραίτο, που πορτραίτο έχεις και με gcam
short John Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kp1 είπε Απλα μν ξεχνας το s9 εχει 4 ραμ ενω το mate 10 pro 6 και καλυτερη μπαταρια..Αν και μενα με αγχωνει που ειναι μοντελο του 2017...αλλα τσεκαρε και Oneplus 6 ... με 8 ραμ τα σπας Αν ειναι να δωσεις πανω απο 500 δωσε και 580€ και παρε huawei p20 pro καινουριο η καλυτερη καμε σε κινητο μεχρι στιγμης και 6 ραμ..... αντι για s9 plus! αυτο ειναι το θεμα μου δεν θελω να δωσω για αυτο εχω αυτα τα 3 στις επιλογες 😛 το oneplus παιζει μονο κινεζομαγαζο τωρα και δεν με εψηνε η αγορα ετσι 😕 55 λεπτά πριν, HateMe είπε Ίδια κάμερα έχει το μικρό και το μεγάλο. Το μόνο που αλλάζει είναι ο δεύτερος φακός για το optical zoom και το πορτραίτο, που πορτραίτο έχεις και με gcam αρα λες δεν αξιζει η διαφορα τους με γνωμονα την καμερα?
kp1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, short John είπε αυτο ειναι το θεμα μου δεν θελω να δωσω για αυτο εχω αυτα τα 3 στις επιλογες 😛 το oneplus παιζει μονο κινεζομαγαζο τωρα και δεν με εψηνε η αγορα ετσι 😕 αρα λες δεν αξιζει η διαφορα τους με γνωμονα την καμερα? Για μενα αν πας 500+ καρφι πας σε huawei p20 pro για ολα μπαταριαρα καλυτερη καμερα απο οτι κυκλοφορει εως τωρα,, 6 ραμ,, !Για το Oneplus 6 ελεγα να βρεις καμια ευκαρεια 1 μηνος απο εδω...Αν θες σε καινουριο για μενα παιζει ρολο η ραμ+μπαταρια+εχει και καμερα μεσασ την 10αδα με την καλυτερη καμερα σε κινητο αρα θα πηγαινα μαλλον σε mate 10 pro,,,!Αλλα περιμενε BF οπως και εγω μν βρεις mate 10 pro 350€ ή p20 pro 480€ αν και δυσκολο...!! Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από kp1
HateMe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, short John είπε αυτο ειναι το θεμα μου δεν θελω να δωσω για αυτο εχω αυτα τα 3 στις επιλογες 😛 το oneplus παιζει μονο κινεζομαγαζο τωρα και δεν με εψηνε η αγορα ετσι 😕 αρα λες δεν αξιζει η διαφορα τους με γνωμονα την καμερα? Για μένα όχι τόσο. Αν περιμένεις λίγο ακόμα τώρα που έρχεται black friday, παίζει να βρεις και s9 plus με 500. Μην πας σε p20 pro και αηδίες.
short John Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, kp1 είπε Για μενα αν πας 500+ καρφι πας σε huawei p20 pro για ολα μπαταριαρα καλυτερη καμερα απο οτι κυκλοφορει εως τωρα,, 6 ραμ,, !Για το Oneplus 6 ελεγα να βρεις καμια ευκαρεια 1 μηνος απο εδω...Αν θες σε καινουριο για μενα παιζει ρολο η ραμ+μπαταρια+εχει και καμερα μεσασ την 10αδα με την καλυτερη καμερα σε κινητο αρα θα πηγαινα μαλλον σε mate 10 pro,,,!Αλλα περιμενε BF οπως και εγω μν βρεις mate 10 pro 350€ ή p20 pro 480€ αν και δυσκολο...!! κοιτα εγώ για mate 10 pro πήγαινα αρχικα άλλα με σταμάτησε το έτος κυκλοφορίας και για αυτό είπα μπήκα στο διλημμα και ειπα να ρωτήσω και εδώ... Εννοείται περιμένω bf
kp1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, short John είπε κοιτα εγώ για mate 10 pro πήγαινα αρχικα άλλα με σταμάτησε το έτος κυκλοφορίας και για αυτό είπα μπήκα στο διλημμα και ειπα να ρωτήσω και εδώ... Εννοείται περιμένω bf Κοιτα για μενα mate 10 pro λογω 6 ραμ και μπαταριας αλλιως P20 pro αν το βρεις ευκαιρεια,,, φιλικα για μενα δεν αξιζει να δωσεις κινητο πανω απο 500+!
TikiTaka23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Στις 16/11/2018 στις 4:13 ΜΜ, saruman123 είπε Κοίτα από αυτά ξεκάθαρα το S9 που έχει και ένα καλό Service. Αλλά σε μπαταρία σίγουρα το Mate. Γιατί όμως δεν κοιτάς και το S9+ που έχει 542€ με μεγαλύτερη μπαταρία. Που υπαρχει το s9+ στα 542;
saruman123 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε Που υπαρχει το s9+ στα 542; https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=1126&ref=bestprice.gr
lewnidas_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Στις 16/11/2018 στις 5:16 ΜΜ, short John είπε Καλησπέρα παιδιά μετά απο 3 χρονιά με το g4 και αφού έχει ξεκινήσει η κάθοδος εδώ και αρκετό καιρό για το κινητό , ειδικά για την μπαταριά, έχω ξεκινήσει για την αναζήτηση αντικαταστάτη . Εχω καταλήξει σε αυτά τα 3,δίχως να μπορώ να βγάλω μια άκρη, γενικά κοιτάω το θέμα κάμερας και της μπαταρίας που είναι και το μεγάλο μείον στο g4. Γενικά ενώ είχα καταλήξει στο mate 10 pro με φοβίζει που είναι του 17 :S Τις καλημέρες μου καταρχάς. Κάτοχος κι εγώ lg g4 (ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ συσκευή) και ας έχω κάνει κ μια αλλαγή πλακέτας με εγγύηση για καλή μου τύχη. Εδώ στην Πάτρα πήγα στα μαγαζιά που έχουν και τις 2 συσκευές (S9+ και P20 Pro μια από αυτές ήθελα) εκθεσιακές και τις κοίταξα/έπιασα αρκετές φορές. Δεν υπάρχει η οθόνη του S9+ χαζεύεις να την κοιτάς απίστευτη ποιότητα,είναι η συσκευή που θέλω να κρατάω. Το P20 Pro όμως αποφάσισα ότι είναι η συσκευή που θέλω να έχω και μόλις έκανα την παραγγελία του στα 549. Έχασα την μπάλα να βλέπω συγκριτικά στο youtube και να διαβάζω απόψεις και σχόλια κατόχων. Δεν θα σου γράψω περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τα κριτήρια μου γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα σε βοηθήσουν,περισσότερο θα μπερδευτείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα