papars Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, kamui είπε πολύ ωραίο είναι πως έχει βάση που βιδώνεται στο ταβάνι και το φωτιστικό κουμπώνει πάνω της. τραβώντας 2 κλειδώματα μπορεί να βγεί και να καθαριστεί. Μόλις το είδα αυτό μου έπεσε το σαγόνι. Μακράν ο καλύτερος τρόπος να κρεμάσεις φωτιστικό. Υπάρχει ακόμη σε προσφορά καθώς και τα μεγαλύτερα από ευρωπαϊκή αποθήκη.
Camal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα σας. Ο κωδικός GBDE6666 δεν ισχύει πλέον. Υπάρχει κάποιος άλλος εναλλακτικός για κάποια έκπτωση; Μαζί με τη λάμπα λέω να πάρω και 3 λάμπες Yeelight YLDP02YL AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb. Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Τέλος αξίζει να βάλω Shipping Guarantee? (6,54€) Ευχαριστώ πολύ!
dstone Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα σας, έχετε παραλάβει από fast 23 όσοι βάλατε παραγγελία; Η δική μου από τις 28/11 έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο.. Μάλιστα το ίδιο έχει πάθει και ένας γνωστός μου που έκανε παραγγελία από την ίδια αποθήκη σε άλλο προϊόν την ίδια περίοδο.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Και εγω παρελαβα την προηγουμενη εβδομαδα..
ZaxasK Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Στις 1/12/2018 στις 9:47 ΠΜ, Camal είπε Καλημέρα σας. Ο κωδικός GBDE6666 δεν ισχύει πλέον. Υπάρχει κάποιος άλλος εναλλακτικός για κάποια έκπτωση; Μαζί με τη λάμπα λέω να πάρω και 3 λάμπες Yeelight YLDP02YL AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb. Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Τέλος αξίζει να βάλω Shipping Guarantee? (6,54€) Ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα,αν πληρώσεις με PayPal δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα
Camal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2018 Στις 6/12/2018 στις 11:39 ΠΜ, ZaxasK είπε Καλημέρα,αν πληρώσεις με PayPal δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα Τσάμπα το έβαλα δηλαδή. :P Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά θα ξέρω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα