Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πριν από κάτι μέρες πήρα τον πάροχο μου τηλέφωνο για να τους ρωτήσω τι χρειάζεται για να διακόψω την σύνδεση μου. Μου είπαν ότι υπάρχει συμβόλαιο, που είχατε κάνει (τηλεφωνικά μάλλον, γιατί δε βρίσκω κάτι) μέχρι το 2020...και ότι θα πρέπει να πληρώσω 147 ευρώ για να διακόψω, και ρωτώ τώρα, εφόσον έχει γίνει τηλεφωνικά, απαγορεύεται (αν π.χ πάει δικαστικώς) να χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο εναντίον μου σωστά; Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ισχυει μια τηλεφωνική συμφωνία χωρις να εχεις υπογραψει συμβολαιο. Νομικά δεν ισχύει. Αν και θα ψάξω κιόλας να βρω το συγκεκριμένο άρθρο νόμου... Το δικαστήριο επικαλείται νόμους, οπότε αν υπάρχει κάποιος με διαφορετική άποψη θα ήθελα να μου επισυνάψει και το αντίστοιχο άρθρο νόμου. Γιατί κάπου διάβασα ότι, οι ηχογραφήσεις και όλα αυτά είναι παράνομα και δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν! Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
KoreanW Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Οι ηχογραφήσεις είναι παράνομες όταν αποτελούν προϊόν υποκλοπής, ήτοι χωρίς προηγούμενη ενημέρωση-συγκατάθεση.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, KoreanW είπε Οι ηχογραφήσεις είναι παράνομες όταν αποτελούν προϊόν υποκλοπής, ήτοι χωρίς προηγούμενη ενημέρωση-συγκατάθεση. μπορώ να ζητήσω πρόσβαση σε αυτή την κλήση ώστε να είμαι σίγουρος και εγώ ότι υπήρχε συγκατάθεση από την πλευρά μου, επίσης οποιοσδήποτε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Ον/Επ μου, πως ξέρουν αυτοί ότι όντως ήμουν εγώ; δίνεις κάποια απαιτούμενα στοιχεία πρώτα; αφμ κτλπ; θέλω να πω πως ξέρουν ότι εγώ ήμουν στο τηλ εκείνη την ημέρα, μόνο και μόνο επειδή τους είπα το Ον/Επ μου και χωρίς άλλα στοιχεία μπορούν να ανανεώσουν; Ρωτάω διότι, δεν είναι στο όνομα μου η γραμμή, αλλά της μητέρας μου (έκανε το λάθος να κάνει διετές συμβόλαιο δυστυχώς και μάλιστα το έκανε πρόσφατα...). Επίσης δε χρειάζεται και μία υπόγραφούλα σε κάθε περίπτωση ώστε να είναι έγκυρο; Θέλω να φύγω διότι υπ[άρχουν προβλήματα στην γραμμή , που δε τα λύνουν με τίποτα(δε θα έφευγα αν δεν υπήρχε λόγος + τρελά υψηλό ping)...και να πάω cosmote Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
spectaculator Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Sollekram είπε Καλησπέρα, πριν από κάτι μέρες πήρα τον πάροχο μου τηλέφωνο για να τους ρωτήσω τι χρειάζεται για να διακόψω την σύνδεση μου. Μου είπαν ότι υπάρχει συμβόλαιο, που είχατε κάνει (τηλεφωνικά μάλλον, γιατί δε βρίσκω κάτι) μέχρι το 2020...και ότι θα πρέπει να πληρώσω 147 ευρώ για να διακόψω, και ρωτώ τώρα, εφόσον έχει γίνει τηλεφωνικά, απαγορεύεται (αν π.χ πάει δικαστικώς) να χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο εναντίον μου σωστά; Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ισχυει μια τηλεφωνική συμφωνία χωρις να εχεις υπογραψει συμβολαιο. Νομικά δεν ισχύει. Αν και θα ψάξω κιόλας να βρω το συγκεκριμένο άρθρο νόμου... Το δικαστήριο επικαλείται νόμους, οπότε αν υπάρχει κάποιος με διαφορετική άποψη θα ήθελα να μου επισυνάψει και το αντίστοιχο άρθρο νόμου. Γιατί κάπου διάβασα ότι, οι ηχογραφήσεις και όλα αυτά είναι παράνομα και δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν! Σ' ενημερώνουν πως η κλήση σου καταγράφετε. Επίσης πρέπει να υπέγραψες κάποιο συμβόλαιο. Έτσι στον αέρα δεν γίνεται τίποτα. Δες το τι υπέγραψες.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, spectaculator είπε Σ' ενημερώνουν πως η κλήση σου καταγράφετε. Επίσης πρέπει να υπέγραψες κάποιο συμβόλαιο. Έτσι στον αέρα δεν γίνεται τίποτα. Δες το τι υπέγραψες. δεν υπέγραψα κάτι , γιατί αυτή η τηλεφωνική ανανέωση είχε γίνει πριν πάω να πληρώσω τον νέο λογαριασμό (ακόμα δεν έχω πάει στο κατάστημα). είχε γίνει τηλεφωνικά. 11/9 έγινε η ανανέωση, τλεφωνικά. πριν από κάτι ημέρες (από την ανανέωση) πήγα να πληρώσω μόνο για τον 9 και 8 μήνα (στους λογαριασμούε του 9 και 8 δε βρήκα υπογραφές για ανανεώσεις), για τον 10 και 11 μήνα δεν έχω πληρώσει ακόμα. πάντως γενικά δεν έχω υπογράψει τίποτα. ότι έγινε έγινε από το τηλέφωνο, δλδ στο κατάστημα δε πήγα να υπογράψω κάτι. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
bill2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Ανανέωση γίνεται και τηλεφωνικά χωρίς υπογραφή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα