Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adolfos είπε

Είναι αυτό σκρουτζομάγαζο; Μάλλον μπερδεύομαι. Τέσπα, εγώ απλά έβαλα την φθηνότερη κάρτα που παρέθεσες στο καλάθι μου και έκανα checkout:

259€

Έβαλα κάποια στοιχειώδη εξτραδάκια όπως 6μηνη εγγύηση και όσο το δυνατότερη γρηγορότερη αποστολή. Είμαι large μάλλον, η 6μηνη εγγύηση με καλύπτει.

+4.9€

Κατόπιν, τους λες πώς θες να πληρώσεις και με ποιον carrier να σου στείλουν την κάρτα. Έβαλα Paypal και UPS απλή αποστολή επειδή αυτά ξέρω και ήταν τα πιο φθηνά (αν πήγαινες για express delivery είναι +29€).

+15.99€

Σύνολο 279,89€ για το πιο vanilla προϊόν 590 (δεν ξέρω αν η AMD θα βγάλει reference design με blower), με άθλια εγγύηση και ΟΧΙ από Ελληνικό μαγαζί. Ντάξει, καλή τιμή και τίμια κάρτα αλλά δεν είναι τιμή Ελλάδας, είναι Γερμανίας οπότε ποιο είναι το νόημα του post σου; Για τις άλλες 2 κάρτες που παρέθεσες, είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Επίσης σε κάποιο σημείο, η ροή της αγοράς από αυτό το μαγαζί απαιτούσε εγγραφή, δεν είχα όρεξη να μάθω άλλα Γερμανικά οπότε σταμάτησα εκεί τη διαδικασία του checkout. Είναι μάλλον στην ύποπτη φύση μου να σκέφτομαι ότι όλο και κάποια επιπλέον χρέωση θα πέταγαν εδώ και εκεί. Μπορεί και όχι βέβαια.

Επειδή έχω ένα μάλλον υπερβολικό αριθμό από 580 και αντίστοιχα υπερβολικό αριθμό από παιχνίδια, η συγκεκριμένη κάρτα σε ΑΑΑ τίτλους σε 1080p θα σε ζορίζει. Το freesync σε 1440p το εκλαμβάνω ως αστείο. 

Σε ΑΑΑ παιχνίδια του 2017 και μελλοντικά την ξεχνάς την 580 και την 590. Για mining θα είσαι άρχοντας, για ένα χρόνο ακόμα, πιστεύω.

Αν θες "αξιοπρεπής" είσαι στο όριο. Αν θες να παίξεις τα παιχνίδια και να ξεχάσεις την έννοια του fps, πάρε μια ρημάδα 1070. Η πάρε μια Vega56 αν σε καίει τόσο πολύ να δώσεις τα λεφτά στους άλλους.

Είπα τοσο ΘΑ έχει όταν έρθει.

Εχει στο eshop αμα καιγεσαι με 300 https://www.e-shop.gr/vga-xfx-amd-radeon-rx590-fatboy-8gb-oc-8gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.519808

Κατι για 360 ελεγες και σε αυτο απαντησα συγκριτικα με τον ανταγωνισμο δλδ την 1060. Ολα τα υπολοιπα που γραφεις να χαμε να λεγαμε.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, radiohead είπε

Είπα τοσο ΘΑ έχει όταν έρθει.

Εχει στο eshop αμα καιγεσαι με 300 https://www.e-shop.gr/vga-xfx-amd-radeon-rx590-fatboy-8gb-oc-8gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.519808

Κατι για 360 ελεγες και σε αυτο απαντησα συγκριτικα με τον ανταγωνισμο δλδ την 1060. Ολα τα υπολοιπα που γραφεις να χαμε να λεγαμε.

Τί ν'άχαμε να λέγαμε; Σου έδωσα μια περίπτωση εργασίας για τα προϊόντα που εσύ παρέθεσες. Και αν καιγόμουν για μια 590, πίστεψέ με, θα έψαχνα για καμιά μεταχειρισμένη 480, τουλάχιστον αυτές ξέρεις έχουν σίγουρα τσιπ μνήμης Samsung. Και όχι Ελπάϊδα (η Elpida πεθαίνει τελευταία) τα οποία θα φοράνε όλες οι 590 μιας και Samsung/Hynix δεν ασχολούνται πλέον. Ακόμη και οι Micron ήταν ανεκτές.

Όσο για τη τιμή, μακάρι, από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί. Ας πάει και στα 50€ να τις παίρνουμε με τις καρότσες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...