tsibosp Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Εντωμεταξυ ποσο μετραει που σχολιαζετε σε αρθρο για την 590 οτι καλυτερα ειναι να παρεις μια 1070 (150 ευρω απανω) η μια 1060 (ιδια λεφτα σχεδον κατωτερη σε αποδοση). Ποσο μετραει επισης που κραζετε γτ η AMD δεν εχει αντιστοιχη προταση (που εχει απλα ειναι λιγο χειροτερη γενικα πχ για την VEGA56 που ειναι λιγο καλυτερη απο την αντιστοιχη 1070 ομως απαιτειται λιγο tempering) για το higher end της αγορας ενω με τα στατιστικα σχεδον το 90% των πωλησεων των GPU αφορα το Mid range και κατω, κομματι εκει ακριβως που στοχευει με την 580-590 κτλ. Μια χαρα κινησεις κανει η AMD, θαβει την NVIDIA στο Mid range Κομματι καθως το refresh της 1060 θα ειναι οπως ολα δειχνουν αποτυχια και θα βρεθει να παιζεις μονη της σε αυτα τα χρηματα-επιδοσεις. Επισης οσοι περιμενετε πραγματα απο την AMD στο enthousiast κομματι των GPU για το 2019 παλι κρατηστε μικρο καλαθι καθως οπως ολα δειχνουν δεν τους ενδιαφερει ιδιαιτερα (καλως κατ'εμε) και κανουν focus στο να φερουν μια ανανεωση στο Mid range κομματι συγκεκριμενα επιδοσεις GTX1080 με τιμες γυρω στα 250-350 $.
Seaside Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, efo355 είπε Πριν 1 μήνα αγόρασα από amazon.com gtx 1070 με 300 ευρώ τελική τιμή... Επεσες τότε πάνω σε μια καλή προσφορά.
sweetemily Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν λίγες ημέρες αγόρασα μια RX570 8GB (MSI Armor, 188 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά από Bestprice) και μαζί με τα 8GB DDR4 RAM και τον G4560 παίζω τα πάντα σε 1080p σε max/high settings. Έρχομαι από μια 7870 Black Edition που με έβγαλε 6-7 χρόνια μέχρι που τα έφτυσε (την είχα πάρει used). Για 1080p ένα τέτοιο συστηματάκι είναι υπεραρκετό. Παίζω Forza Horizon 4, Destiny 2, Black Desert Online και άλλα χωρίς κανένα κόλλημα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από sweetemily 1
Chocobo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, nero62 είπε Έχω σταματήσει να την υποστηρίζω την εταιρία. Πολλά χρόνια πριν. Δεν αλλάζω γνώμη προς το παρόν. Έχει πολλά προβλήματα. Ότι και να λέμε δεν καταλήγει πουθενά. Πολλά προβλήματα υψηλή κατανάλωση θερμοκρασίες κολλήματα ασυμβατότητες με παιχνίδια με βίντεο με οθόνες χαμηλό support σε drivers και πολλά άλλα που και 2 φορές ποιο γρήγορη να ήταν και να κόστιζε τα μισά χρήματα απλά δεν την πλησιάζω. Λείνεις το ένα πρόβλημα δουλεύουν όλα 6 μήνες και δίχως καμία αλλαγή δίχως να έχει πειράξει κανείς τίποτε μουλαρώνει και έχει το "τάδε" πρόβλημα. Προσπαθείς να βρεις την λύση και αν είσαι τυχερός την βρίσκεις και το λύνεις το πρόβλημα (ναι γιατί δεν έχει να κάνει με γνώσεις είναι καθαρά θέμα τύχης) και προσεύχεσαι να μην υπάρξει σύντομα επόμενο. Μπα... nvidia και δίχως προβλήματα (έστω ασήμαντα κάποιες φορές) και ας είναι ποιο αργή και ποιο ακριβή. Άλλωστε για αυτό και η παροιμία η γνωστή ATI=απάτη... Αν και πιστεύω ότι είναι συννενοημένοι Θείος και ανιψιά και κάνουν τα κόλπα τους και παίζουν το μάρκετινγκ στις πλάτες μας αλλά αυτό είναι μια άλλη θεωρία συνομωσιολογίας.. Αληθεια σοβαρεψου.Μοιαζει η τελευταια φορα που αγορασες pc hardware να ηταν τα late 90s. 1 1
Antonie Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Στις 16/11/2018 στις 3:53 ΜΜ, nero62 είπε Ανόητες προσπάθειες να προσεγγίσει πελάτες... Εννοείται 1060 και ας είναι ποιο "αργή"... Ανέβασε λίγο τα ρολόγια και έβγαλε νέο μοντέλο. Ότι νάναι... Φίλε μου θα διαφωνήσω μαζί σου, όχι όμως στο ότι η gtx 1060 είναι ανώτερη από την rx 590 αλλά στο ότι χρησημοποιείς λανθασμένο σκεπτικό (fanboyσμού). Η gtx 1060 είναι ανώτερη σε 1 μόνο πράγμα από μία rx 580. Στην κατανάλωση ρεύματος. Σε συγκριτικά benchmarks, επιδώσεις και τιμή υστερεί. Επίσης το κυριότερο είναι ότι η rx 580 σου προσφέρει freesync σε πολύ χαμηλώτερη τιμή από μία gtx και g-sync. Εκεί θέλει να χτυπήσει η AMD. Στην αγορά των mid-range καρτών η οποία κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό gamers. Και με αυτήν την κίνηση το κάνει πολύ καλά γιατί θα σου προσφέρει μία κάρτα πάλι χαμηλής τιμής, ακόμα καλύτερης απόδοσης και freesync! Ο μέσος gamer θα το σκεφτεί πάρα πολύ στο να αγοράσει gtx εφόσον υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά. Εγώ πάντως θα βοηθήσω AMD γιατί όσο υπάρχει ανταγωνισμός θα υπάρχουν καλύτερες τιμές και γρηγορότερη εξέλιξη-απόδοση. 2
MTX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 τι κάθεστε και το φιλοσοφείτε δεν έχετε καταλάβει ότι η AMD κοιτάει τι βάση τις πυραμίδας και όχι την κορυφή , και στους επεξεργαστές και στις κάρτες γραφικών στοχεύει τα low και mid entry σε προσιτές τιμές , εκεί που είναι και η μεγαλύτερη μερίδα τις πίτας , και απότι φαίνεται εκεί θα παίζει μπάλα μονη τις και θα κονομάει
adolfos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Seaside είπε Θα δουμε την τιμή της ΟΤΑΝ θα είναι διαθέσιμη και εδώ. Με η χωρίς τους τίτλους που θα έχει μέσα. Ήδη είναι διαθέσιμη εδώ. Η 580 είναι διαθέσιμη (λέμε τώρα). Δες τιμές στο skroutz. Η φθηνότερη είναι στα 220€ χωρίς αντικαταβολές και μεταφορικά, προφανώς εκτός αποθέματος παντού. Από μάρκα, εντελώς της πλάκας (powercolor --> ξεκινά ένα παιχνίδι, θερμοκρασία στους 85c, λογικό, και στην 560 τους έχουν το ίδιο σύστημα ψύξης, οι ανεμιστήρες πιστεύω είναι σχέδιο του 1965). Επίσης η MSI (η Armor) είναι μερικά ευρώ παραπάνω αλλά με αυτό το κωμικό σύστημα ψύξης επάνω (ζεστός αέρας από παντού και προς κάθε κατεύθυνση), δεν αξίζει τα λεφτά της. Οι σχεδόν σοβαρές μάρκες (Sapphire, Gigabyte) είναι κοντά στα 300€ (δεν βάζω την Pulse (280€) μέσα αν και είναι ίσως το καλύτερο deal σε 580). ASUS - άσε καλύτερα, πας με τον τραπεζίτη σου στο μαγαζί. Οπότε λες η 590 να έρθει φθηνότερη; Για ποιον λόγο; Έχεις κάποια πληροφορία; Βρες ένα παράδειγμα στο παρελθόν όπου συνέβη κάτι αντίστοιχο. Το τέλεια μαγαζιά μας με τα τίμια αφεντικά τους θα ρίξουν ένα +10% στον Ευρωπαϊκό MSRP και θα κοιταζόμαστε. Μα γιατί μια Αμερικάνικη 1050ti την βρίσκεις στα 50$ στο ebay ενώ μια Γερμανική 150€ ; Είμαι στην αγορά 30 χρόνια, φαντάζομαι και εσύ παρακολουθείς το χώρο, μη κάνουμε ερωτήσεις τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια. Συνήθως η γάτα είναι. Και η 590 θα έρθει ακριβότερη στην Ελλάδα. Ίσως είναι και ευκαιρία αυτές τις μέρες να τσιμπήσετε μια 580 μιας και είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τη 590. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από adolfos
Seaside Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, adolfos είπε Ήδη είναι διαθέσιμη εδώ. Η 580 είναι διαθέσιμη (λέμε τώρα). Δες τιμές στο skroutz. Η φθηνότερη είναι στα 220€ χωρίς αντικαταβολές και μεταφορικά, προφανώς εκτός αποθέματος παντού. Από μάρκα, εντελώς της πλάκας (powercolor --> ξεκινά ένα παιχνίδι, θερμοκρασία στους 85c, λογικό, και στην 560 τους έχουν το ίδιο σύστημα ψύξης, οι ανεμιστήρες πιστεύω είναι σχέδιο του 1965). Επίσης η MSI (η Armor) είναι μερικά ευρώ παραπάνω αλλά με αυτό το κωμικό σύστημα ψύξης επάνω (ζεστός αέρας από παντού και προς κάθε κατεύθυνση), δεν αξίζει τα λεφτά της. Οι σχεδόν σοβαρές μάρκες (Sapphire, Gigabyte) είναι κοντά στα 300€ (δεν βάζω την Pulse (280€) μέσα αν και είναι ίσως το καλύτερο deal σε 580). ASUS - άσε καλύτερα, πας με τον τραπεζίτη σου στο μαγαζί. Οπότε λες η 590 να έρθει φθηνότερη; Για ποιον λόγο; Έχεις κάποια πληροφορία; Βρες ένα παράδειγμα στο παρελθόν όπου συνέβη κάτι αντίστοιχο. Το τέλεια μαγαζιά μας με τα τίμια αφεντικά τους θα ρίξουν ένα +10% στον Ευρωπαϊκό MSRP και θα κοιταζόμαστε. Μα γιατί μια Αμερικάνικη 1050ti την βρίσκεις για 50$ στο ebay ενώ μια Γερμανική 150€ ; Είμαι στην αγορά 30 χρόνια, φαντάζομαι και εσύ παρακολουθείς το χώρο, μη κάνουμε ερωτήσεις τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια. Συνήθως η γάτα είναι. Και η 590 θα έρθει ακριβότερη στην Ελλάδα. Ίσως είναι και ευκαιρία αυτές τις μέρες να τσιμπήσετε μια 580 μιας και είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τη 590. Κοιτα οπως και να έχει μιας και δεν εχω καθολου σταθερό PC αφου ξήλωσα και πούλησα οτι είχα εκτος απο τα case το main PC οταν το στήσω μετο καλό cpu/vga μεταχειρισμένα θα είναι. Συνήθως μητρικές και δίσκους αγοράζω καινούρια. Το σενάριο να πάω σε μτχ Ryzen/TR + used 580/Vega64 εξακολουθεί να υπάρχει αλλά μεχρι το Πάσχα έχουμε ακόμα. Εμένα προσωπικά δε με νοιάζουν τόσο οι θερμοκρασίες γιατί εχω desktop open air case και με αυτό θα μείνω. 1)Δεν benchaρω και δεν ανεβάζω score πουθενα. Αυτή η αρρώστια έμεινε πίσω στα χρονια απο τότε που παράτησα το custom w/cooling 2)Δεν με ενδιαφέρει να λιώσω το HW ουτε για να δω νούμερα ουτε για να δώ 5 FPS παραπάνω. 3)Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα minimum FPS ΒΑΣΕΙ πάντα του ΤΙ πληρώνω και ΤΙ κάνω. 4)Εχω κρατήσει και μερικά ρετρο μηχανήματα απο μια Retro συλλογή που είχα οπότε πρέπει να βρω χρόνο να ασχολήθω και με αυτα. Αλλιώς θα τα διώξω να πάρω κάνα ταληράκι. 5)Εχω PS3 μαζι μ αυτό περίπου 130 games. 6)Πήρα PS4 Pro και ασχολούμαι κανα μισαωράκι τη μέρα. Μετά κοιμόμαστε για να πάμε στην εργασία μας. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Seaside
adolfos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Seaside είπε 3)Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα minimum FPS ΒΑΣΕΙ πάντα του ΤΙ πληρώνω και ΤΙ κάνω. Την καλύτερη πρακτική ακολουθείς. Σου βγάζω το καπέλο μου λοιπόν (αυτό του avatar μου, αυτή τη στιγμή δεν φοράω καπέλο).
Seaside Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, adolfos είπε Την καλύτερη πρακτική ακολουθείς. Σου βγάζω το καπέλο μου λοιπόν (αυτό του avatar μου, αυτή τη στιγμή δεν φοράω καπέλο). Και καφεδάκι αμα γουστάρεις και είσαι Αθήνα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από Seaside
absoluteblade Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Στις 16/11/2018 στις 3:57 ΜΜ, Seaside είπε Ναι αλλα ΜΗΝ ξεχνάτε οτι είναι μια αξιοπρεπής επιλογή με 300 ευρώ. Και οχι 700 και 1100 που έχουν οι 2070/2080 Στο 4Κ μπορεί να μην λειτουργεί οπως οι άλλες αλλά σε Full 1080p ίσως και σε 1440p και με ανοιχτά όλα μια χαρά θα είναι. Στα 557 ευρώ η πρώτη rtx 2070 στο scroutz!
freegr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δηλαδή με κάθε νέο προιόν της NVIDIA υπάρχει αντίστοιχος...αντίπαλος με παρόμοιο προιόν από την AMD. Αυτό ειναι θεμιτό αλλά να δούμε επιδόσεις και τιμές..
dimoskoutr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, sweetemily είπε Πριν λίγες ημέρες αγόρασα μια RX570 8GB (MSI Armor, 188 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά από Bestprice) και μαζί με τα 8GB DDR4 RAM και τον G4560 παίζω τα πάντα σε 1080p σε max/high settings. Έρχομαι από μια 7870 Black Edition που με έβγαλε 6-7 χρόνια μέχρι που τα έφτυσε (την είχα πάρει used). Για 1080p ένα τέτοιο συστηματάκι είναι υπεραρκετό. Παίζω Forza Horizon 4, Destiny 2, Black Desert Online και άλλα χωρίς κανένα κόλλημα. Μμμμμμμ ναι για αυτά που παίζεις μια χαρά πάει, δοκίμασε λιγάκι witcher 3, AOC, hitman κλπ να δεις πόσο μια χαρά είναι για 1080p gaming... Όλα εξαρτώνται από το τι παιχνίδια παίζει κανείς.
ELMastas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Μμμμμμμ ναι για αυτά που παίζεις μια χαρά πάει, δοκίμασε λιγάκι witcher 3, AOC, hitman κλπ να δεις πόσο μια χαρά είναι για 1080p gaming... Όλα εξαρτώνται από το τι παιχνίδια παίζει κανείς. Δεν ξέρω για την 570 και ποιά έκδοση είναι αλλά η 580 μου Radeon Nitro+ τρέχει νερό και το Witcher και οτι άλλο έχω βάλει σε 1080p Max settings,εκτός βέβαια του AC odyssey,που έχει τα γνωστά θέματα με optimization και είναι σε κάποια πράγματα τόσο βαρύ που έχουν ολες οι κάρτες θέματα με κάποια settings και τούς ρίχνουν frames
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα