Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, panosveto12 είπε

Η διαφορά είναι ότι με την Intel έχεις μια αξιοπιστία. Με την AMD και στις κάρτες κι στις CPU μόλις τελειώσει η εγγύηση είναι για τα σκουπίδια . Εδώ οι ryzen δεν ήταν συμβατοί με Corsair rams 

Δεν ξέρω τι είναι αυτά που γράφεις πραγματικά. Αξιοπιστία ? Ποιά αξιοπιστία ? Αλλα μην ποστάρεις οτι να'ναι διοτι έχω ΑΚΟΜΑ 286-20 AMD, DX40, Κ6-2 / Κ6-3, Athlon

XP, Duron και δουλευουν όλα απροβλημάτιστα. ΑΥΤΗ η ΜΠΟΥΡΔΑ,  "ειναι για τα σκουπίδια η AMD" μου θυμιζει κολλημένα fanboys made in USA.

Αν πήρες καμια φτηνιάρικη Corsair λογικό είναι. Οι φτηνές Corsair να δεις τι ελεινές και τρισάθλιες σαβούρες είναι.

Αν αγόρασες κατηγορία dominator η κάτι αντίστοιχο επεσες σε καποια ασυμβατότητα.

Οπως και να χει οι GSKILL δουλευουν παντού και με όλα.

Αν θες να συμφωνήσουμε καπου και πιστευω θα συμφωνήσουν ΟΛΟΙ το μόνο που έχει επι της ουσίας είναι καλύτερη μεταπώληση.

Και στο μεταχειρισμένο και στο καινουριο και στο παλιο.

Επεξ/σία από Seaside
  • Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seaside είπε

Δεν ξέρω τι είναι αυτά που γράφεις πραγματικά. Αλλα μην ποστάρεις οτι να'ναι διοτι έχω ΑΚΟΜΑ 286-20 AMD, DX40 κ6-2 / κ6-3

και δουλευουν όλα απροβλημάτιστα. ΑΥΤΗ η ΜΠΟΥΡΔΑ ειναι για τα σκουπίδια η AMD μου θυμιζει κολλημένα fanboys.

Αν πήρες καμια φτηνιάρικη Corsair λογικό είναι. Οι φτηνές Corsair να δεις τι ελεινές και τρισάθλιες σαβούρες είναι.

Αν αγόρασες κατηγορία dominator η κάτι αντίστοιχο επεσες σε καποια ασυμβατότητα.

Οπως και να χει οι GSKILL δουλευουν παντού και με όλα.

Το ότι έχεις AMD cpu και δεν σου έχει χαλάσει δεν μου λέει τίποτα . Και εγώ έχω Intel 4004 και δουλεύει ακόμα από το 1971. 

Καταρχάς δεν υπάρχουν φτηνές Corsair ram και κατά δεύτερον διάβασε στα φόρουμ ποσά προβλήματα βγάζουν οι AMD κάρτες και οι CPU . 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, panosveto12 είπε

Το ότι έχεις AMD cpu και δεν σου έχει χαλάσει δεν μου λέει τίποτα . Και εγώ έχω Intel 4004 και δουλεύει ακόμα από το 1971. 

Καταρχάς δεν υπάρχουν φτηνές Corsair ram και κατά δεύτερον διάβασε στα φόρουμ ποσά προβλήματα βγάζουν οι AMD κάρτες και οι CPU . 

Σοβαρα  ? Και η μούφες η valueselect τι είναι ? Καλές ? Και με Vengeance εχω ακούσει θέματα αλλά λίγα.

Τα περισσότερα προβλήματα φίλε είναι πάνω στο O/C. ΕΚΕΙ ΝΑΙ υστερει γενικά η AMD.

Εχω αλλάξει ΠΑΝΩ απο 10 setup με AMD απο την εποχή της Crosshair II και τότε είχα και SLI 275 κάρτες. Ολα ρολόι δουλευαν. ΟΛΑ.

Υπ όψιν δεν μιλάμε ΕΔΩ για O/C μιλάμε για στοκ χρήση. Λοιπόν σε στόκ χρήση δουλευουν ΟΛΑ ολόσωστα.

Επεξ/σία από Seaside
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Azerothakis είπε

Παιδιά η παραγωγή της RX 590 είναι απλά για να καλύψει την αγορά με κάρτες έως τον Μάρτιο 19 που θα βγουν οι καινούριες στα 7nm. Νόμοι προσφοράς και ζήτησης. Μην περιμένετε οι Navi RX680 RX 690 η Vega 20 οπως διάολο θα λέγονται να κοστίζουν τόσο φθηνά όπως η RX 590.

αυτο θελω να πιστευω και εγω ειναι καιρος η amd να κανει μια καλη προοδο στης gpu οπως εκανε και στα cpu

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν έχεις την RX 580 δεν αξίζει η "αναβάθμιση".....
διάολε δεν θα "αναβάθμιζα" ακόμα και αν είχα την RX 570 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.

Είναι συμβατή με κινητο xiaomi?Εκει θα βγάζει 10FPS? 🧐

Δημοσ.

Ενταξει μαγκες μπορει να μην ειναι καμια τουμπανο αλλα για τα λεφτα του με αυτα που θα δωσει τα λες μια χαρα.Απλα θα ηταν καλο να βγαλουν και μια στις δυνατοτητες της 1080τι και ας κανει 600 ευρω η 700.Γιατι γλιτωνεις και τα λεφτα απο το μονιτορ

Δημοσ.

Τώρα νικάει ξεκάθαρα την 1060, 2060 δεν υπάρχει ακόμα (όταν βγει με τι τιμή) και είναι μία ευκαιρία να πουλήσουν τσιπάκια μέσο της GF αφού είναι δεσμευμένοι ακόμα με το συμβόλαιο και πρέπει να το κάνουν, ειδικά τώρα που οι CPU θα είναι στην TSMC.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosveto12 είπε

Η διαφορά είναι ότι με την Intel έχεις μια αξιοπιστία. Με την AMD και στις κάρτες κι στις CPU μόλις τελειώσει η εγγύηση είναι για τα σκουπίδια . Εδώ οι ryzen δεν ήταν συμβατοί με Corsair rams 

ρίξε στην κουβέντα αποδείξεις και τεκμηριωμένες απαντήσεις.. τι είναι αυτά που λες? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...